208371F - Prostao kapszula 100 db

Prostao kapszula 100 db
Prosztata
208371F
Tradicionalis
15
5 900 Ft.
Rendelés:
db.

837 - PROSTAO - Crystal Complex 100 db kapszula

  • A férfias problémák megszüntetésére.

  • Pajzs a férfiaknak, az egészséges folyóügyekért.

  • A prosztata problémák ellen!

Az 50 éves kor feletti férfiak 50%-át érinti a prosztata megnagyobbodás, 80 éves kor felett pedig a férfiak több, mint 80%-ára jellemző ez az elváltozás.

A prosztata rosszindulatú daganata a második leggyakoribb oka a férfi rákos halálozásának.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás már 30 év felett is jelentkezhet, ugyanis növekedni kezd a dülmirigy kötőszöveti része és később a mirigyes állomány. A helytelen életmód, rosthiányos táplálkozás, káros szokások, stressz, környezetszennyezés, stb. hatására, szabadgyökök keletkeznek, melyek káros hatásairól egy idő után a prosztata nem képes magát megvédeni és feladatát ellátni. A betegség megelőzése, megfelelő kezelése életbevágó a férfiak számára!

 

Összetevők:

  • Nagy csalán,

  • Fűrészpálma,

  • Likpoin,

  • Rezveratrol.

A nagy csalán (Urtica dioica).Összetevői nagy mennyiségű klorofill, indolszármazékok. Köztük hisztamin és acetilkolin,A- és C-vitamin, valamint más fontos vitaminok, karotinoidok, fehérje, rostok, ásványi anyagok, mindenek előtt kovasav és káliumsók. Főleg e két utóbbi fejt ki vizelethajtó hatást. A csalán leveleinek és gyökerének vizelethajtó, összehúzó, erősítő, vérzéscsillapító hatása van. Kedvező hatással lehet a heveny húgyúti panaszokra, vese- és hólyagköveknél, vesegyulladásnál és húgyhólyaggyulladásnál, de jól alkalmazható asztma ellen, valamint aranyeres csomók, ízületi és reumás panaszok ellen is.

 

A Fűrészpálma bogyóit régóta alkalmazzák urológiai problémák kezelésére. Több vizsgálat bizonyítja, hogy a fűrészpálma fokozhatja a vizeletürítést és csökkentheti az éjjeli vizelés gyakoriságát. Egyes vizsgálatok szerint a fűrészpálma bogyójában lévő hatóanyagok meggátolják a tesztoszteron átalakulását az erőteljesebb hatású dihidrotesztoszteronná (DT), valamint megakadályozzák ennek kötődését is a prosztatasejtek receptoraihoz, és ezáltal gátolják ezek növekedését, illetve burjánzását.

 

A Likopin, egyes gyümölcsök és főzelékek vöröses festékanyaga. Főként a paradicsomban, pirospaprikában, görögdinnyében és a bíborvörös grapefruitban fordul elő igen nagy mennyiségben. Több tanulmány mutat rá arra az összefüggésre, amely a vérszérum alacsony likopin-szintje és bizonyos rosszindulatú daganatok kialakulásának fokozott veszélye között fönnáll. A legtöbb kutató úgy véli, hogy ez a védőszerep a likopin erőteljes antioxidáns hatásának köszönhető.

 

Rezveratrol:

Megfigyelések szerint a rezveratrol képes lehet a rákos sejteket tápláló erek kialakulását meggátolni, így vágva el a tumort a tápanyag-utánpótlástól. Eddig főleg prosztata-, mell-, és bőrdaganatoknál, valamint a leukémiánál írták le pozitív hatását.

 

Felhasználási javaslat:

3x1, max 3x2 kapszula/nap.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk