Flavin termékek

Termékek:
Oldalanként: Termék.

2023351F - E-lit viitamin - Béta karotin Lutein 60 db

1955 - Elektrovitamin - Bétakarotin Lutein kapszula 60 db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer

Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

 

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

 

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.

 

Megrendelés:

A korona vírus veszélyének végleges feloldásáig UTÁNVÉTES GLS házhoz szállítással.

Vagy előzetes egyeztetés alapján szerdánként Budapesten, a XIV. kerület, Vezér út 71/A, 1/5-ben.

Házhoz szállítást a GLS futárszolgálattal,. 40.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget magunkra vállaljuk. Ezen összeg alatt a szállítás jelenlegi díja 1.990 Ft.

 

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Az ember ősidők óta fogyaszt különböző a szervezet számára szükséges hatóanyagokat (vitaminokat, ásványi sók, flavonoidok, enzimek, stb.) anélkül, hogy ezt tudatossá tenné. Sokszor csak azért, mert finom. Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejt közötti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.A létfontosságú testnedveink megfelelő egyensúlyának és áramlásának fenntartásáért, az idegrendszer ingereinek továbbításáért, az izmok és a keringési rendszer egészséges működéséért az elektrolitok a felelősek.Béta-karotin:A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.Lutein:

  • Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.

  • A lutein segíti a szem egészségének fenntartását.

  • A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.

  • Természetes antioxidáns a szem számára.

  • Segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

 

Megjegyzés:

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!

Azonban a könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékoztatót!

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.

Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!

A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.

A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással, probléma megoldással!

Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Diagnózis felállítása az orvosok feladata!

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Ár: 3 400 Ft.
Cikkszám: 2023351F Bónuszpont: 10
db.
Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk