Uraknak

Termékek:
Oldalanként: Termék.

2006 - Maxima - Repotent kapszula 100 db

2006 - Maxima REPOTENT- férfierő kapszula 100 db

L-arginin tartalmú, speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

A készítmény alkalmazása javasolt a stresszes életvitel, a helytelen életmód és hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, a fizikai teljesítmény csökkenése, a hormonháztartás elégtelen működése, az idősödéssel előrehaladó és ezekkel összefüggő prosztata működési zavarainak csökkentésére, potencia és merevedési problémák enyhítésére, illetve a szexuális fizikai teljesítőképesség növelésére.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A készítmény alkalmazása javasolt a stresszes életvitel, a helytelen életmód és hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, a fizikai teljesítmény csökkenése, a hormonháztartás elégtelen működése, az idősödéssel előrehaladó és ezekkel összefüggő prosztata működési zavarainak csökkentésére, potencia és merevedési problémák enyhítésére, illetve a szexuális fizikai teljesítőképesség növelésére.

 

A potencia szó lehetőséget, képességet, erőt jelent.

Úgy a női, mint a férfi libidót a korosodással a lelki behatások, főként az indulatok erősen és negatívan befolyásolják. Sokan tehát fizikailag még potensek lennének, ám pszichés okokból mégis feladják a nemi életet. A potencia szó a nemzési képességet is magába foglalja, amely egészséges egyéneknél ifjú korban legnagyobb, majd fokozatosan csökken, tehát a merevedési zavar valószínűsége egyenes arányban növekszik az életkorral. A probléma a 40-49 évesek harmadát, az 50-59 évesek felét, még a 60 év felettiek 78%-át érinti.

 

A legtöbb férfi, aki elégtelennek érzi szexuális teljesítményét, mélyen magába zárja a problémát, mintha ez a baj csak őt sújtaná. Pedig a merevedési zavar ma már akár népbetegségnek is mondható. Sokan nem is gondolnák, hogy a köztük élő, dolgozó, az utcán velük szembe sétáló 20 és 60 év közötti férfiak mintegy 35%-ának potenciazavarai vannak. Az esetek kb. felénél figyelhető meg a szervezet belső irányításáért felelős (vegetatív) beidegzési egyensúly felbomlása. A felnőtt férfiak 47%-a küzd különböző szexuális problémákkal, s mindez a többségük életminőségére is rányomja a bélyegét. Mégis, mindössze 9% kér orvostól, pszichológustól vagy a partnerétől segítséget. Legáltalánosabb probléma a merevedési zavar, amely a magyar férfiak 10%-át, mintegy négyszázezer embert érint komolyabban.

 

A merevedési zavar hátterében gyakran egyéb tüneteket eddig nem okozó betegségek is állhatnak. Éppen ezért nem csak táplálkozásunkra, életmódunkra, szexuális életünkre, egészségi állapotunkra érdemes odafigyelni. Jellemző kísérőbetegségek a cukorbetegség, szívbaj, magas vérnyomás és a magas koleszterinszint.

 

Kutatási eredmények:

Central Laboratories, Kobayashi Pharmaceutical Co., Ltd., 4-4-10 Doshomachi, Chuo-ku, Osaka, Japán.

A kettős vak, párhuzamos csoportos vizsgálatot végeztek Japánban enyhe vagy közepesen súlyos merevedési zavarral küzdő páciensek esetén. A vizsgálat célja az L-arginin hatékonysága volt e területen. Nyolchéttel a kiegészítő fogyasztásának megkezdése után jelentős javulás volt megfigyelhető a "merevedés keménysége" és a "nemi közösüléssel való elégedettség" terén, valamint enyhe növekedést mutatott a nyál tesztoszteron szintje, mellékhatások nélkül.

 

Tápérték és aktív összetevők

 

4 kapszulában

100 g készítményben

Energia tartalom

7,56 KJ (1,8 kcal)

315 KJ (75 kcal)

Fehérje (g)

1

41,7

Szénhidrát (g)

0,004

0,2

Cukor (g)

0,003

0,1

Zsír (g)

0,024

1,0

Telített zsírsav (g)

0,024

1,0

Rost (g)

0,03

1,3

Nátrium (g)

0

0,0

L-arginin

1000 mg

41,7 g

Tibulus terresris levél

300 mg

12,5 g

Kínai hernyógomba

300 mg

12,5 g

Eurycoma longifolia exract (maláj ginzeng)

200 mg

8,3 g

Lepidum Meyenii extract (Maca por)

100 mg

4,2 g

Gingko Biloba

100 mg

4,2 g

Felhasználási javaslat: 4 kapszula/nap. Bő vízzel lenyelni. Akészítményt javasolt minimum 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.

A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! A javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet! Gyermekeke elől gondosan elzárandó! Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztása mellett is változatos kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti!

Ár: 9 700 Ft.
Cikkszám: 2006 Bónuszpont: 30
db.

110 - Maxima kapszula 100 db

A Tribulus terestris gyógynövény (királydinnye) terméskoncentrátumának és a cirok flavonoidjainak komplexe. Gazdag erős növényi szaponinokban, növényi flavonoidokban és antioxidánsokban.
Ár: 3 190 Ft.
Cikkszám: 110 Bónuszpont: 6,9
db.

1996 - Prostakozink kapszula 100 db

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer! A készítmény alkalmazása javasolt, a helytelen életmód, a hiányos táplálékbevitel, a fokozott oxidatív stressz, az idősödéssel előre haladó prosztata működési zavarainak csökkentésére, prosztata adenocarcinóma kockázatainak, mellékhatásainak csökkentésére és az ezzel összefüggő merevedési problémák enyhítésére.  
Ár: 3 400 Ft.
Cikkszám: 1996 Bónuszpont: 10
db.

837 - Prostao - Crystal Complex kapszula 100 db

• A férfias problémák megszüntetésére. • Pajzs a férfiaknak, az egészséges folyóügyekért. • A prosztata problémák ellen!
Ár: 4 030 Ft.
Cikkszám: 837 Bónuszpont: 13,8
db.
Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk