Kolloidok

Termékek:
Oldalanként: Termék.

372 - Arany kolloid - Crystal Gold - 500 ml

Az arany, mint gyógyító ásvány. A jó minőségű arany oldat természetes ásványi étrend-kiegészítő és mellékhatások nélkül gyógyít. Az ősi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelőtt fogyasztottak aranyat mentális és testi tisztítás céljából. E nemesfém hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint a világhírű német bakteriológus Dr. Robert Koch felfedezése, mely szerint a TBC-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért orvosi Nobel-díjat kapott.
Ár: 5 700 Ft.
Cikkszám: 372 Bónuszpont: 17
db.

656 - Ezüst kolloid - Silver Natur Power 500 ml

A legtermészetesebb antibiotikum. Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így a tej hosszú ideig nem savanyodott meg.
Ár: 3 300 Ft.
Cikkszám: 656 Bónuszpont: 9,9
db.

647 - Ezüst kolloid - Silver Natur Power 84M - 500 ml

A legtermészetesebb antibiotikum. Hozzáadott Trace Minerals 84M ásványi anyagokkal. Nemesfém a gyógyításban. Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az, hosszú ideig nem savanyodott meg.
Ár: 3 700 Ft.
Cikkszám: 647 Bónuszpont: 11
db.

653 - Ezüst kolloid - Silver Natur Power C-5000 - 500 ml

A legtermészetesebb antibiotikum. Hozzáadott C-vitamin tartalma: 789 mg / 100 ml !!! Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így a tej hosszú ideig nem savanyodott meg.
Ár: 3 290 Ft.
Cikkszám: 653 Bónuszpont: 10
db.
Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk