201722F - Trace Minerals 84M 100 ml

Trace Minerals 84M 100 ml
Ásványianyag, nyomelem
201722F
Tradicionalis
11,5
3 280 Ft.
Rendelés:
db.

172 -TRACE MINERALS 84 M

Immunerősítésre. 84 féle ásványi-anyag koncentrátuma

Az ásványi sókat nélkülöző szervezet nem képes fejlődni, egészségét megőrizni. Szervezetünknek szüksége van az oldott, ionos tengeri ásványokra és nyomelemekre. A Nagy Sóstó a világ legnagyobb koncentrált ásványi anyag forrása, melyekre az embereknek szüksége van a táplálkozási hiánybetegségek elkerülése érdekében. Az ott található ásványi anyagok ionos állapotban vannak jelen. A Salt Lake átfogóspektrumban tartalmazza Földünk ásványi anyagait, melyek az egészség fenntartása számára nélkülözhetetlen formában koncentráltan vannak jelen.Szervezetünk a táplálékokat, vitaminokat nem képes felhasználni, beépíteni ásványi anyagok és nyomelemek nélkül.A Trace Minerals 84M a szervezetünk működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket koncentrált ionos formában tartalmazza. A Nagy Sóstóból nyert nátriumszegény ásványi anyagok fogyasztásával a test hozzájut a létfontosságú ásványi-anyagokhoz. A 84M Trace Minerals tökéletes kiegészítője táplálkozásunknak.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Milyen esetben tapasztalható a 84M Trace Minerals jótékony hatása?Segíti a koncentrációt, Javítja az állóképességet, az általános vitalitást. Jobb mentális közérzetet eredményezhet az ásványi anyagok kiegészítő használata. Az ásványi anyagok a csont és fog sűrűségnek és keménységnek fontos tényezői. Szerepet játsszanak a fogszuvasodás megelőzésében. Javulhat hajuk, bőrük és körmük minősége, szépsége. Biztosítja az emberi test számára legfontosabb ionokat: nátriumot, káliumot, magnéziumot, kloridot, szulfátot és foszfátot.A Trace Minerals 84M tartalmaz kloridot, magnéziumot, szulfátot, nátriumot, lítiumot, bórt, káliumot, kloridot, kalciumot, szenet, európiumot, galliumot, aranyat, indiumot, jódot, vasat, lantánt, luténiumot, mangánt, nitrogént, foszfort, szkandiumot, szelént, szilíciumot, ként, titánt, cinket, ezüstöt, valamint tengervízben előforduló ásványi anyagokat és nyomelemeket.

Felhasználási javaslat:Általában ásványvízhez, napi 1-3 X 20-30 csepp. Ízlés szerint keverhető italokhoz, gyümölcslevekhez, teához, kávéhoz, stb.

Só helyett kimondottan ajánljuk ételek (levesek, öntetek stb.) készítéséhez.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk