204430F - Q10 kapszula 250 db

Q10 kapszula 250 db
Amino savak, Enzimek
204430F
Tradicionalis
Rendelésre...
14
5 400 Ft.
Rendelés:
db.

443 - Koenzim Q10 kapszula

A koenzim Q10 a test saját hatóanyaga, melyet ubiquinonnak neveznek. A koenzim Q10elsőrendű antioxidáns tulajdonságú és valamennyi sejt működéséhez nélkülözhetetlen. A koenzim Q10 katalizátorként támogatja a sejtek energiapótlását. A sejtek energiaközpontjának a felépítésében is részt vesz, és kulcsszerepet játszik a sejten belüli folyamatokban. A Q10 úgy működik, mint az energiát termelő erőművek. A táplálékkal fölvett energia, biokémiai folyamatok során a szervezet által felhasználható formába alakul át. Szervezetünk koenzim Q10szintje korunk előrehaladtával csökken.

 

Összetevők:Flavin 7 bioflavonoid komplex (vörös szőlő mag-héj szárítmány; cirok mag-héj szárítmány; feketeszeder mag-héj szárítmány; feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány almahéj szárítmány), Q10 coenzym, Kendermag őrlemény, zselatin.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

.

 

  • A Q10alkalmazása elsősorban a szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással.

  • A Q10 nem egy testidegen anyag, hiszen szervezetünk is termeli, de nem mindig megfelelő mennyiségben!

  • Nő a méregtelenítési folyamatok hatásfoka,

  • Lassul az öregedés folyamata,

  • Meghosszabbodik a sejtek élettartama,

  • Jó hatással van a látás javítására a szürke hályog kialakulásánál,

  • Főleg a mitokondriumban erős az antioxidáns hatása,

  • Energiatöbbletével segíti az immunrendszer sejtjeinek működését,

  • A Q10megfiatalítja a szervezetet. 

 

A megszokott táplálkozással szinte lehetetlen a szervezet számára biztosítani a szükséges mennyiségű Q10 koenzimet (ennek az anyagnak a természetes forrása - makréla, lazac, szardínia, marhaszív és máj), ezért szükséges a pótlólagos szedése. A Q10 alkalmazása elsősorban szív- és érrendszeri betegségek esetén - mint például a pangásos szívbetegség, koszorúér betegség, magas vérnyomás - van jó hatással. A méregtelenítési folyamatok hatásfoka nő, az öregedési folyamat lassul, a sejtek élete meghosszabbodik. Különféle látási problémák esetén is alkalmazható, igen jó hatású szürke hályog kialakulása ellen. Erős antioxidáns, valamint segíti az immunrendszer sejtjeinek működését, mivel ezek igen energiaigényesek. Tízféle közönséges Q-koenzim létezik, de közülük egyedül a Q10 található meg az emberi szövetekben.

 

Felhasználási javaslat: 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

 Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Hatóanyag napi adagban

 

1 kapszula

2 kapszula

Q10 coenzym

10 mg

20 mg

Összes polifenol

10 mg

20 mg

Ebből: flavonoid

7 mg

14 mg

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk