203471F - PVG - Pecsétviaszgomba kapszula 250 db

PVG - Pecsétviaszgomba kapszula 250 db
Gombák
203471F
Tradicionalis
Rendelésre...
29
11 350 Ft.
Rendelés:
db.

346 - PVG - Pecsétviaszbomba kapszula

 • Egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.

 • Többek között ennek köszönhető a tumor-gátló hatására, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot.

 • Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli.

 • A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17-féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Kérje a gyógyító gombákról szóló kiadványunkat is.

A gombának a különböző vírusok elleni hatásvizsgálata nagy intenzitással folyt és folyik világszerte. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Klinikai vizsgálatokban bizonyították, hogy két hónap alatt a gombaporból előállított extraktum hatására a II. típusú cukorbetegségben szenvedők vércukorszintje jelentősen csökkent és a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Gyulladás-gátló hatása leginkább allergiás eredetű bőrgyulladás esetén érvényesül, de az egészséges bőr öregedését is gátolja, ami hölgyek esetében nem megvetendő! Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából, különösen a szeléntartalma magas. Táplálkozás-élettani szempontból igen fontos, hogy igen alacsony a nyerszsír (kalória) tartalma.

 

Hatásterületei:

 • Gyulladáscsökkentés

 • Koleszterinszint csökkentés

 • Antioxidáns hatás

 • Májvédelem

 • Tumorgátlás

 • Vércukorszint csökkentés

 • Légzéskönnyítés

 • Nyugtatóként

 • Izületi fájdalom csillapítás

 • Álmatlanság

 • Krónikus hepatitisz

 • Krónikus szívbetegség

Hatóanyag-csoportjai:

 • Poliszacharidok (immunrendszer erősítés, kemoterápia mellékhatásainak enyhítése)

 • Nukleotidok (trombózis megelőző hatás)

 • Aminósavak, fehérjék (allergiás tünetek enyhítése, gyulladás csökkentés, sejtépítés)

 • Egyéb biológiailag aktív anyagok

 

Hatóanyagok egy kapszulában:

L-Arginin

4,4 mg

L-Glutamin

6,2 mg

L-Asparagin

3,66 mg

Poliszacharidok

30 mg

C-Vitamin

30 mg

Össz. Polifenol

8,3 mg

Ebből flavonoidok

5,83 mg

Rezveratrol

0,004 mg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A gombának a különböző vírusok elleni hatásvizsgálata nagy intenzitással folyt és folyik világszerte. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Klinikai vizsgálatokban bizonyították, hogy két hónap alatt a gombaporból előállított extraktum hatására a II. típusú cukorbetegségben szenvedők vércukorszintje jelentősen csökkent és a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Gyulladásgátló hatása leginkább allergiás eredetű bőrgyulladás esetén érvényesül, de az egészséges bőr öregedését is gátolja, ami hölgyek esetében nem megvetendő! Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából, különösen a szeléntartalma magas. Táplálkozás-élettani szempontból igen fontos, hogy igen alacsony a nyerszsír (kalória) tartalma.

 

Ezt a gyógygombát igen sokrétű, pozitív egészségre gyakorolt hatása miatt Ling Zhi-nek azaz Spirituális erőnek is hívják az ázsiai országokban.

A Pecsétviasz gyógygomba (Ganoderma lucidum) hatóanyaga, az immunerősítés mellett, hozzájárulhat a szív és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Klinikai kísérletekben eredményes volt a krónikus bronchitis (hörghurut), illetve asztma kiegészítő kezelésében.

A népgyógyászatban használják álmatlanság és alvászavarok enyhítésére is, továbbá több tanulmány is beszámolt arról, hogy a modern rákgyógyító terápiákkal együtt a Pecsétviaszgomba fogyasztása a hatékonyabb lehet. Csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait, és nagymértékben segítheti a különböző, mint például a szívizomsejtek vagy a májsejtek működését.

In vitro kísérletben kimutatták, hogy a gomba hatékony lehet az emlődaganatok prosztata tumorok és hólyag daganatok kezelésének esetében. A prosztatarák esetén az egyik tumorellenes hatása az angiogenezis (tumorsejtek vérellátásának) gátlásában nyilvánult meg, továbbá a gomba rendkívül hatásosnak bizonyult a leukémia-, lymphoma-, és az un. multiplex myeloma sejtek gátlásában. A Pecsétviaszgomba, a tüdő tumorok angiogenezisének a gátlásában is eredményes volt.

In vivo állatkísérletekben kimutatták, hogy a gomba triterpen töredéke képes a májat érintő tumorok és metasztázisok gátlására valószínűleg a tumor angiogenezis képzésének akadályozása útján. Szintén in vivo állatkísérletben a gomba vizes kivonata a vastagbél daganatok gátlásában is eredményesnek bizonyult. In vivo klinikai kísérletben azt is kimutatták, hogy a gomba polysaccharida kivonata képes erősíteni az előrehaladott daganatos betegségben szenvedők immunrendszerét.

Alkalmazása: Naponta 3x1- 3x2 kapszula

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk