2018120F - Myco Crystal Gyapjas tintagomba 30 db

Myco Crystal Gyapjas tintagomba 30 db
Gombák
2018120F
Tradicionalis
Rendelésre...
7
2 500 Ft.
Rendelés:
db.

1812 - Myco Crystal Gyapjas Tintagomba kapszula

A Gyapjas tintagombát (Coprinus comatus) népi gyógyászatban a vércukor szint csökkentésére használják.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A Gyapjas tintagombáról található néhány gondolat a Világhálóról:

A cukorbetegség és általánosabban a metabolikus szindróma (magas triglycerid-, choleszterin-, vércukorszint, elhízás) Magyarországon is az egyik elsőszámú népegészségügyi probléma.

Ezekből a betegségekből fakadó szövődmények (szívinfarktus, szélütés/stroke, neuropátia, veseelégtelenség stb.) jelentősen megnövelik a halálozási arányokat. A helytelen életmód, zöldségekben és gyümölcsökben szegény étrend és a rendszeres testmozgás hiánya jelentősen hozzájárul az említett betegségek kialakulásához. A gyógygomba kivonatok jelentősen hozzájárulhatnak a metabolikus szindróma leküzdéséhez.

 

A Gyapjas tintagomba, más néven petrencegomba kivonat fogyasztásával több esetben sikerült tünetmentességet elérni gyermekkori 1-es típusú diabetes mellitus esetén is.

 

A Gyapjas tintagombaszárított részeivel etetett laboratóriumi egerek vércukorszintje csökkent, valamint cukortoleranciájuk fejlődésnek indult. Testsúlygyarapodásuk az energia bevitelük csökkentése nélkül is megállt.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk