2018720F - Kurkuma Rheumato kapszula 100 100 db

Kurkuma Rheumato kapszula 100 100 db
Gyulladásgátlás
2018720F
Tradicionalis
Rendelésre...
20
8 700 Ft.
Rendelés:
db.

1872 - KURKUMA Rheumato kapszula

A KURKUMA kapszulák az ízületi fájdalmak leggyakrabban az ízület kopása, elhasználódása, illetve gyulladása miatt alakulnak ki, amelyek nagymértékben rontják az életminőséget.

A RHEUMATO kapszulákról: Mozgás fájdalmak nélkül! Ízületi gyulladások, ízületi kopások helyett! Erős csontok 50 év felett is! Növényi hatóanyagokkal, vitaminokkal a csontok és a gerinc épségéért! A csontritkulás ellen!

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

Alkalmazása javasolt:

 • Idősebb korúaknak az ízületek optimális működéséhez,

 • Sportolóknak a fokozottan igénybe vett ízületek miatt,

 • Nehéz fizikai munkát végzőknek, és túlsúllyal küzdőknek az ízületek túlterheltsége miatt.

 

A KURKUMA az „élet fűszere”.

A kurkumát a hagyományos indiai gyógyászatban, az Ájurvédában több ezer esztendeje sikeresen alkalmazzák:

 • Emésztés serkentőként,

 • rovarcsípések, és kígyómarások ellen,

 • egyéb sebek fertőtlenítésére,

 • láz- és fájdalom csillapítására,

 • májbetegségekre

 • ízületi bántalmak kiegészítő kezelésére

 • bélrendszer működésére,

 • az emésztés, és az intesztinális komfortérzés támogatására.

A KURKUMA kapszula hatóanyaga a Kurkumin, amely kiváló polifenol, antioxidáns.

 

A RHEUMATO kapszulák

Mozgás fájdalmak nélkül! Ízületi gyulladások, ízületi kopások helyett! Erős csontok 50 év felett is! Növényi hatóanyagokkal, vitaminokkal a csontok és a gerinc épségéért! A csontritkulás ellen!

 

Összetevők:

 • MSM (metil-sulfonil-metán)

 • Glükózamin-szulfát

 • Kondroitin-szulfát

 • C-vitamin

 

Pár szó a rheumatoid arthritisról:

Egy jelenleg ismeretlen eredetű autoimmun betegség, amely mozgáskorlátozottsággal,fájdalommal jár. A szervezet saját kötőszöveti elemeit idegenként ismeri fel és ellenük gyulladásos reakcióval védekezik. Az Ízületi belhártyája megvastagszik és akadályozza a normális működését.Új kutatási eredményeknek köszönhetően egy hatékony komplexet sikerült összeállítanunk mely mind a fájdalmak csökkentését, mind pedig a gyulladások megszüntetését segítheti.

 

MSM:

Az MSM előnyei részben a sajtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét helyreállító képességének tudhatóak be. Ezzel lehetővé válik a toxinok ki-és a tápanyagok beáramlása. Ha a sejtek egyensúlyban vannak tartva, akkor az ízületekben és izmokban gyulladást okozó toxinok képződése megelőzhető. Ennek köszönhető, hogy az MSM a gyulladások és fájdalmak okát szünteti meg, ahelyett hogy csak a tüneteket kezelné. A kutatási eredmények szerint az MSM lehet a leghatásosabb recept nélkül kapható gyulladáscsökkentő.

 

Glükózamin-szulfát:

Szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, és gyulladást csökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. Ezt többek között egy hazai vizsgálat is igazolta, melybe 163 térdartrózisos beteget vontak be. Akik glükózamin-szulfát-kezelésben részesültek, azoknál néhány hónap után lényegesen enyhült a fájdalom, mellékhatás pedig nem lépett fel. A terápiás kezelés során tapasztalható a kórfolyamat klinikai tüneteinek mérséklődése, a károsodott porcállomány fokozatos regenerálódás a és újraképződése.

 

Kondroitin-szulfát:

Az elmúlt években számos vizsgálatot végeztek a glükózamin-szulfát és a kondroitin-szulfát terápia hatékonyságának megítélésére, illetve számos az eddigi eredményeket összegző tanulmány látott napvilágot ebben a témában. Ezeknek a nagy betegcsoportot felölelő vizsgálatoknak az eredménye egyértelműen azt mutatta, hogy mind a glükózamin, mind a kondroitin-szulfát, illetve a kettő kombinációja hatékony szer az ízületi kopás kezelésében. Az eddigi elvégzett nagy betegszámú vizsgálatok alapján továbbá úgy tűnik, hogy az enyhe és középsúlyos ízületi kopások esetén a tüneteket,a korábbi gyulladásgátlókkal hasonló mértékben csökkentik a glükózamint és kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmények.

 

C-vitamin:

A C-vitamin, vagy más néven aszkorbinsav az egyik legismertebb esszenciális vitamin, amit a szervezetünk nem képes előállítani, viszont működéséhez elengedhetetlen. Immunerősítő hatása és egyben antioxidáns sejtvédő hatása Szent-Györgyi Albert óta jól ismert. Hiánya komoly betegségek kialakulásához vezethet. A bőr kiszáradása, emésztési zavarok, fogínysorvadás (fogínyvérzés) következtében meglazult fogak. Hosszabb időn (éveken, évtizedeken), keresztül fennálló C-vitamin hiány esetén rendkívüli mértékben megemelkednek a szív- és érrendszeri kockázatok vagy a rák kialakulásának veszélyei.

 

Felhasználási javaslat:

3x1,3x2kapszula/nap.

 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes táplálkozást, és a vegyes étrendet.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk