2070F - Kristályolaj 10 ml

Kristályolaj 10 ml
Csíra kapszula, csíra olaj
2070F
Tradicionalis
3,8
1 210 Ft.
Rendelés:
db.

7 - KRISTÁLYOLAJ

A hajszálereket, izmokat, csontokat, ízületeket befolyásoló hatása van. Görcsoldásra, fájdalom-mentesítésre, feszültség oldásra, nyugtatásra, harmonizációra, élénkítésre alkalmas. Eredményesen alkalmazható reumatikus problémák, csontmeszesedés, porckorong-kopás, ízületi gyulladások kezelésére és az általuk kiváltott fájdalmak megszüntetésére. E mellett kiváló fejfájás, allergia és migrén ellen is, valamint menstruációs fájdalmak csökkentésére. Ismeretes még a görcsoldó, szíverősítő, vérkeringés javító, sejtregeneráló, fertőtlenítő és vírusölő hatása. Használható még fekélyek, visszér, pikkely és övsömör kezelésére is. Kiválóan alkalmas frissítő fürdő készítésére és masszírozásra is.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Alkalmazása:a kezelni kívánt testrészt naponta 3-4 alkalommal egyenletesen kenjük be, majd néhány perc múlva ismételjük meg a műveletet olaj felvitele nélkül. Előtte lehetőség szerint tisztítsuk meg a bőrfelületet, majd töröljük szárazra. Rövid időn belül tapasztalni fogja a panaszok enyhülését vagy teljes megszűnését.

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk