2021920F - Kapszaicin 100 db

Kapszaicin 100 db
Emésztés
2021920F
Tradicionalis
Rendelésre...
9
2 900 Ft.
Rendelés:
db.

2192 - KAPSZAICIN kapszula

Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők egy kapszulában:

 • Gyömbér 250 mg

 • Fahéj 250 mg

 • B6 Vitamin 5 mg (*NRV 357%)

 • Capsaicum extract 10:1 10 mg

  Ebből kapszaicin: 0,91 mg

*NRV = a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-a

Felhasználás: 1 kapszula / nap, valamint igény és szükség szerint max. 3 kapszula / nap. Bő vízzel lenyelni.

Paprika kivonat - KAPSZAICIN:

 • Emésztés serkentés.

 • Gyomor nyálkahártya védelem.

 • Neuropátiás panaszok csillapítása.

 • Gyulladáscsökkentő.

A kapszaicinodok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok.

Dr. Jancsó Mikós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine).

http://www.flavin.eu/video/than_marta_tezisfuzet.pdf

Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányultak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő a húgyhólyag daganat esetén.

http://www.pubmed.com/25220876

Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

http://www.pubmed.com/21302401

A paprikakivonat fogyókúrát elősegítő, anyagcsere serkentő, zsírégető hatása mellett további nagyon fontos pozitív élettani hatásai:

 • Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható.

 • Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapján a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza.

 • Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki."

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk