2020931F - Fokhagyma - Allicin Flavin7 kapszula 30 db

Fokhagyma - Allicin Flavin7 kapszula 30 db
Amino savak, Enzimek
2020931F
Tradicionalis
Rendelésre...
18
5 500 Ft.
Rendelés:
db.

2093 - Allicin Flavin7 kapszula

Speciális- gyógyászati célra szánt tápszer!

  • Az Allicin célzott hatása ismert a vastagbéldaganat, és a májdaganat ellen.

  • Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.

  • Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.

  • Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.

  • Ízek és szagok elfedése, mellyel csökkennek az emésztési irritációk.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Bár az Allicin hőre és fényre rendkívül érzékeny és könnyen metabolizálódik, mégis a legjelentősebb bioaktív vegyülete a fokhagymának. A fokhagyma gyógyhatását több mint 200 féle biológiailag aktív vegyülete adja. Ezek vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és enzimek. Biokémiailag a legaktívabb, a 100 féle kéntartalmú vegyülete, elsősorban az alliin, a legerősebb hatóanyaga pedig az erős antibiotikus és antikarcinogén hatású allicin.

A fokhagymát régóta világszerte termesztik és alkalmazzák. A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként. Az egyiptomi piramisok építésekor a dolgozó munkások között fokhagymát, hagymát és retket osztogattak a fertőző betegségek megelőzésére. A római légiók általános egészségmegőrzésében jelentős szerepet játszott. A fokhagymát tehát, ősidők óta, örök házi szerként, vírusölő, antibakteriális, immunrendszer erősítő gyógynövényként tartjuk számon.Legújabb kutatási eredmények bizonyítják:

 

  1. Az  Allicin vastagbéldaganat ellenes hatásátA kiadott tanulmányban az allicin hatását és a hatásmechanizmusát vizsgáltuk vastagbélrák sejtproliferációra HCT-116, LS 174T, HT-29 és a Caco-2 sejtvonalak esetén. A gén vizsgálat azt mutatta, hogy az allicin segíti a Nrf2 genetikai út transzaktivitását. Ez az útvonal szabályozza olyan fontos molekulák termelését, mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD), amely a szervezetünk által előállított antioxidáns enzim. A vizsgálat eredménye szerint az allicin jelentős gátló hatással van a HCT-116 proliferációs kapacitására. Az eredmények arra engednek következtetni, hogy az allicin apoptózist indukál a vastagbélrákos sejtekben úgy, hogy aktiválja a Nrf2 genetikai út működését.

  2. Az Allicin májdaganat ellenes hatása is bizonyított:A hepatocelluláris karcinóma a májból kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, mely világszerte a nyolcadik leggyakoribb tumor és legtöbbször valamilyen krónikus májbetegséget követően alakul ki. Ebben a vizsgálatban az allicin hatását vizsgáltuk az autofágia (citoplazmikus sejthalál) bekövetkezésével kapcsolatban, humán máj rákos  Hep G2 sejtekkel. Eredményeink azt mutatták, hogy az allicin elősegíti a citoplazmikus sejthalált és gátolja a sejtek életképességét hepatocelluláris karcinóma sejtvonalon. Összefoglalva, az allicin nagy potenciálú kemopreventív anyag a májrák megelőzésében.

 

A termék késleltetett felszívódású kapszulába van csomagolva, hogy az allicin csak ott fejtse ki a hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának a felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában az allicin, 45 perccel a bevétel után, a gyomor, savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk