2161 - Crystal Cosmetic Szemkönyék ápoló szérum/ Eye serum 7x15 ml

Crystal Cosmetic Szemkönyék ápoló szérum/ Eye serum 7x15 ml
Kozmetika
2161
Tradicionalis
Rendelésre...
50
15 000 Ft.
Rendelés:
db.

2161 - Crystal Cosmetic - Szemkönyék ápoló szérum/ Eye seru

Arany kivonattal és aktív növényi őssejtszaporító formulával. VEGYE FEL A HARCOT A RÁNCOK ELLEN! Őrizze meg fiatalságát! 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A Crystal Cosmetic szemkörnyék ápoló szérum, mely Q10-et, aranykivonatot valamint növényi őssejteket tartalmaz, visszaállítja a bőr biológiai egyensúlyát.

Az aranykivonatnak köszönhetően megköti a bőr nedvességtartalmát ezáltal kisimítja a szemkörnyéken megjelent ráncokat, hosszantartó hidratálást biztosít a bőr mélyebb rétegeiben. 

Főbb hatóanyagai: Malus domestica: Ez az alma köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fito-tápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlag növényi omnipotens sejteknél... Arany: Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. Kollagén: Számos tanulmány kimutatta, hogy az a személy, aki betöltötte az 40. évét elvesztette a kollagén állományának 30%-át. 50 éves korra ez a mennyiség 60%-ra nő. A kollagén termelődésének csökkenésével a bőr kevesebb vizet raktároz, és megjelennek az első ráncok, ezért külsőleg pótolnunk kell. Használat: A szemkörnyék megtisztítása után egy ampulla tartalmát ujjhegyünkkel vigyük fel a szemkörnyékre.

Mindennapos használatra javasolt. 1 ampulla 1 használatra elegendő! 

Használat előtt felrázandó! 

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk