2022640F - Flavin77 - Kid Szirup - 250 ml

Flavin77 - Kid Szirup - 250 ml
Immunrendszer
2022640F
Tradicionalis
Rendelésre...
36,3
14 500 Ft.
Rendelés:
db.

2264 - FLAVIN 77 - KID SZIRUP 250 ml

E termék a gyermekek részére lett kifejlesztve, de felnőttek is fogyasztják.

 • A FLAVIN 77 fogyasztási tapasztalatai, valamint a flavonoidokkal kapcsolatos orvosi-, klinikai publikációk, a daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatások alapján elkészített termék.

 • Az egyedi, védett recept alapján, kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással.

 • Kontrollált pro-oxidáns.

 • igen magas flavonoid tartalommal.

 • Kellemesen sűrű állag mellett kiváló íz!

 • A fele a májban a másik fele a belekben metabolizálódik.

 • Gyerekeknek, és felnőtteknek is!

 • Tartósítószert nem tartalmaz!

   

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Összetevők:77 fajta, jelentős mennyiségű flavonoid-, polifenol tartalmú gyümölcsök, magvak, fűszerek, virágok, gyógyfüvek, gyökerek, levelek. Vízben oldott koncentráltközegben növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak, mikroEMULSIOTM eljárással készült kivonat.

 

Tárolás: 10-20 C között, felbontás után csak hűtőben! Tartósítószert nem tartalmaz! Kérjük, ne egyen közvetlen az üvegből, hogy tartalma baktérium- és kórokozómentes maradhasson. A szájban lévő, emésztést segítő baktériumoktól, egyéb anyagoktól az üvegben erjedés indulhatna be, ami romlást indíthatna be e kiváló termékben. Ezért az egyszerre szükséges mennyiséget merje ki egy kisebb pohárba, vagy műanyagkanálba és úgy fogyassza el. Lenyalt kanállal se nyúljon vissza.

 

Javasolt napi adag:

 

Megelőzési célból: 1 evőkanállal, diagnosztizált probléma esetén: 2 evőkanállal, súlyosabb esetben: akár 3-4 evőkanállal. 3 ml-nél kevesebbet ne vegyen be egyszerre, azonban ezt a mennyiséget többször megismételve, fokozhatja a jótékony hatást.

 

 • Fontos, hogy ez esetben a hatóanyagok felszívódása jelentősen nagyobb százalékban a rostokból, a vékonybélen, de még erőteljesebben a vastagbélen keresztül történik. Ez a körülmény azzal az előnnyel jár, hogy nő a vastagbél antioxidáns védelme is.

 • A legkülönfélébb növények, gyümölcsök és gyógynövények gazdag polifenol/flavonoid (antioxidáns hatású) hatóanyagai a szervezetünk számára a mindennapokban egyre fontosabbá válnak.

 • A Flavin 77 szirup flavonoidjai erősítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképződést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen.

   

Javasolt napi adag:

 • Megelőzési céllal 5 ml,

 • Diagnosztizált probléma esetén 10 ml,

 • Súlyosabb esetben akár 20 ml.

3 ml-nél kevesebbet ne vegyen be egyszerre, azonban ezt a mennyiséget többször megismételve, fokozhatja a jótékony hatást.

 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást

 

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk