2019242F - Zöld kávé kapszula 100 db

Zöld kávé kapszula 100 db
Testsúly
2019242F
Tradicionalis
Rendelésre...
5
1 500 Ft.
Rendelés:
db.

1924 - Zöldkávé kapszula

Pörkölés nélkül! - Zöld kávé őrlemény.

 

A zöld kávéban található koffein nem ugyanúgy hat, mint a feketekávéban lévő. Az előbbi ugyanis lassabban, de hosszabb időre fejti ki hatását, és a hagyományos eljárással szemben nem pörkölik meg, ezért tartalmazza azokat az anyagokat (polifenolokat) is, amelyek fokozottan támogatják az immunrendszert, védik a sejteket a káros hatásoktól.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Klorogénsav

  • A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek.

  • a klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását

  • A klorogénsav kedvezően hat a májsejtek működését fokozó gének tevékenységére, és az adiponectin nevű hormon szintjét növeli, ami az inzulinérzékenységet segíti elő, gyulladáscsökkentő, diabétesz-megelőző és anti-atherogenic hatást fejt ki.

  • Természetes növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért. Az Ösztro Balance alapanyaga nem tartalmaz genetikailag módosított szóját, akár huzamos ideig, kockázatmentesen szedhető!

  • Csökkenti a koleszterinszintet, a trigliceridszintet és a vérnyomást.

 

Lenyűgözően meggyőző adatok

  • Japán kutatók egy csoportja 43%-os vércukorszint esést regisztrált, miután zöldkávébab-kivonatot adtak be egereknek egy kiadós evés után.

  • Egy klinikai kísérletben 2011-ben a kutatók 50% klorogénsavat tartalmazó standardizált zöldkávébab-kivonat különböző dózisait adták be 56 személynek. Azután 100 gr glukózt adtak nekik egy glukóz-terheléses vizsgálatban. A kísérletben a vércukorszintek annál nagyobb mértékben estek vissza, minél nagyobb mennyiségű zöldkávébab-kivonat adagot kaptak a kísérleti alanyok, 100 mg tól egészen 400 mg-ig. A 400 mg-os adagnál 32 %-os csökkenés következett be a vércukorszintben - két órával a glukózbevitel után.

 

Ez azt jelenti, hogy ha Önnek az étkezés után veszélyesen magas - 8.9 mmol/l -a vércukorszintje, a zöldkávébab kivonat 6 mmol/l-re csökkenti azt.

 

Hatóanyagtartalom:

1 kapszula: 550 mg

4 kapszula: 2200 mg

6 kapszula: 3300 mg

Klorogénsav tartalom 10%

 

Javasolt fogyasztás: Naponta 2x2 vagy 2x3 kapszula

 

Az étrend-kiegészítőknem helyettesítika vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk