2021912F - Forskolin Green Coffee 30 db

Forskolin Green Coffee 30 db
Testsúly
2021912F
Tradicionalis
Rendelésre...
15
4 500 Ft.
Rendelés:
db.

2191 - Forskolin Green Coffee

A Coleus forskohlii egy ősi gyógynövény, mely Ázsia hegyvidékein honos. A legújabb kutatások azt mutatták, hogy a coleus aktív hatóanyaga, a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamintermelés megakadályozását, az izmok ellazítását, a zsírégetés felgyorsítását.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Coleus Forskohlii Zöld kávé kapszula

 

Green Coffee, azaz Zöld kávé klorogéncsavat tartalmaz.

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömeg csökkentő étrend eredményességéhez.

Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

 

Klorogénsav:

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a testtömegcsökkentő étrend eredményességéhez.

Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segíthet az egészséges testzsír összetétel fenntartásában.

A zöld kávé egyik fő összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető, éhségérzet csökkentő és antioxidáns hatásai is ismertek. A klorogénsav hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, mivel képes csökkenteni a vékonybélben a glükóz felszívódását.

 • Japán kutatók egy csoportja 43%-os vércukorszint esést regisztrált, miután zöldkávébab-kivonatot adtak be egereknek egy kiadós evés után.

 • Egy klinikai kísérletben 2011-ben a kutatók 50% klorogénsavat tartalmazó standardizált zöldkávébab-kivonat különböző dózisait adták be 56 személynek. Azután 100 g glukózt adtak nekik egy glukóz-terheléses vizsgálatban.

 • A kísérletben a vércukorszintek annál nagyobb mértékben estek vissza, minél nagyobb mennyiségű zöldkávébab-kivonat adagot kaptak a kísérleti alanyok, 100 mg-tól egészen 400 mg-ig. A 400 mg-os adagnál 32%-os csökkenés következett be a vércukorszintben - két órával a glukózbevitel után. Ez azt jelenti, hogy ha Önnek az étkezés után veszélyesen magas - 8.9 mmol/l a vércukorszintje, a zöldkávébab kivonat 6 mmol/l-re csökkenti azt.

Testzsírcsökkenés:

Joe Vinson és munkatársai 16 ember bevonásával készítettek tanulmányt Indiában, de korábban hasonló vizsgálatokat folytattak Franciaországban és Japánban. 22-26 év közötti túlsúlyos, illetve elhízott ember vett részt a vizsgálatban. A napi egy-két adag zöld kávét ivó résztvevők testsúlya a követés hat hete alatt átlagosan 10,5%-kal csökkent, míg testzsírjuk mennyisége 16%-kal.

 

http://www.acs.org/content/acs/en/pressroom/newsreleases/2012/march/new-evidence-on-effects-of-green-coffee-beans-in-weight-loss.html

 

Zsigeri zsírok fogyása:

Egy 2006-os kutatásban a kutatók: (Hiroshi Shimoda, Emi Seki, Michio Aitani) úgy tallták, hogy a zöld kávébab kivonat csökkentette a viscerális (zsigeri) zsír mennyiségét és a testtömeget az étrend megváltoztatása nélkül.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16545124

 

Olvasmányok: A http://forskolin-eshop.eu oldalon olvastuk:

EXKLUZÍV: A Titkos Módszer segítségével a fiatal, magyar anyuka világrekordot döntött: 12 kg-t fogyott 4 hét alatt!

Az utóbbi pár hónapban olvasóink másról sem beszélnek, mint egy vadiúj fogyókúrás termékről, amely világszerte rengeteg férfinak és nőnek segít abban, hogy MEGSZABADULJANAK A TESTÜKÖN LÉVŐ FELESLEGES ZSÍRTÓL. A termék fő összetevője a FORSKOLIN, amelynek hatásáról több népszerű TV-csatorna is beszámolt az utóbbi időben a világ minden tájáról. A diétákkal foglalkozó szakembereket is megrázta az eredmény: a FORSKOLIN ACTIVE - “a fogyást segítő készítmény” különösen azoknak a körében bizonyul hatásosnak, akiknél általában minden más típusú diéta vagy mozgásforma kudarcot vall.

 

A legnagyobb eredményt azonban ezidáig a 36 éves, Magyarországon élő Körtvélyesi Melinda érte el, aki 24 kg-t adott le kevesebb, mint 2 hónap alatt, mindezt diéta és edzés nélkül! Melinda a testtömege még ilyen radikális mértékű változása ellenére is ugyanolyan egészséges maradt, mint a diétát megelőzően, és több mint 5 hónapja egy dekát sem szedett vissza, így boldogabb, mint valaha.

Bemutatjuk Melindát és az eredményeit:

"Olyan érzés volt, mintha a testem egy zsírégető géppé változott volna"

 

Hogy miként adhatott le 24 kg-t ilyen rövid idő alatt? Hogy működik a módszer?

Melinda szerint:

Az életmódomnak köszönhetően sajnos sosem volt könnyű fogynom, mindig is édesszájú voltam, és semmi kedvem nem volt edzőterembe járni, vagy odafigyelni magamra, így soha nem is voltam túl vékony vagy vonzó lány. A férjem nem bánta túlzottan, de néha elcsíptem, mikor azt mondta rólam a barátainak,

“hát, nem éppen egy Angelina Jolie...”

Ezt persze nem esett túl jól hallani, de nem is hibáztattam érte, mert tényleg nagyon elengedtem magam, különösen az elmúlt 4 évben. Néha megpróbáltam változtatni az életmódomon és a testsúlyomon is, de a kalóriák fegyelmezett és lelkiismeretes számolgatása tőlem nagyon messze áll. Ahogy mindenki, én is átestem néhány kísérleten, amik mindössze pár napig tartottak nálam, és kipróbáltam különböző kezeléseket is, de tudtam, hogy mi lesz a vége, már mielőtt belekezdtem volna.

Az igazi áttörést szeptember 13. jelentette.

Emlékszem arra a napos, vidám napra és a békés, kellemes környezetre, amik egyáltalán nem utaltak arra, hogy hamarosan jelentős változásokat fogok átélni egy varázslatos kis fehér dobozkának és a benne rejlő kapszuláknak köszönhetően. A nővérem küldte, aki Amerikában él, egy üzenet kíséretében: 'Próbáld ki, Melinda, Amerikában

ez az “abszolút legjobb fogyokúrás szer!”

Nemcsak az ámított el, hogy a Forskolin Active a “cAMP” nevű aktív összetevőt tartalmazza, hanem az is, hogy a készítményt a Lapos Has Elvének és az egészséges életmódnak megfelelően állították elő. A drasztikus súlycsökkenést - akár 25 kilogrammot havonta - előidéző készítmény használata nem vezet jojóhatáshoz, amint elkezded szedni a Forskolin Active-ot, minden raktározott zsírszövetnek örökre búcsút inthetsz!

 

Íme, az igazság! A Forskolin segítségével a Fogyás Hatása Visszafordíthatatlanná válik!

Tényleg ezért nem működött eddig nálam semmilyen diéta? Kíváncsi lettem. Elkezdtem olvasgatni a Lapos Has Elvéről és a készítményről, és több ezer véleményt olvastam a különböző weboldalakon. Azt írták, a Forskolin nagyszerűen hatott a lassú anyagcserére, és nagyon hatékonynak bizonyult, függőséget pedig nem alakított ki. Akkor Magyarországon még nem tudtam beszerzni. Szerencsém volt, hogy a saját adagomat jóval olcsóbban meg tudtam venni, mint amennyit a nővérem fizetett érte, a csomag pedig egy több mint kéthavi kúrára bizonyult elégnek. Napi 2 tablettát vettem be , egyet reggeli, egyet vacsora előtt, és a szokásosnál több vizet ittam. Azt hiszem, ennyi - semmi speckó diéta vagy edzés. A súlyom pedig szisztematikusan csökkent már az első naptól fogva.

 

Úgy éreztem, a zsír elillan rólam!

Tudja meg Ön is, miként Fogyhat 12 Kilogrammot 4 Hét alatt!

Olyan érzés volt, mintha a testem egy zsírégető géppé változott volna - a pocakom napról napra kisebb lett, az izmaim körvonalai pedig szinte azonnal kirajzolódtak. 8 hét elteltével 55 kg-t nyomtam. 24 kilót fogytam. Mostanra határozottan fiatalabbnak tűnök néhány évvel, és sokkal nőiesebb, divatosabb ruhákat vehetek fel, amitől nagyon vonzónak érzem magam… és látnátok a férfiak lopott pillantásait :D. Csak úgy árad belőlem a pozitív energia, az életem pedig 10-szer jobbnak élem meg, mint korábban.

A Forskolin Életek Ezreit Változtatta meg Világszerte!

“Ez egy turbó zsírégető” - így fogalmazott Dr. Judith Parker a Californiai Egyetemről, aki a Fogyással kapcsolatos legfrissebb kutatásai kapcsán foglalkozott a készítménnyel.

Kiss Edit Nyíregyházáról (36) 24 kg-t fogyott napi két tablettányi Forskolin Active usegítségével - egyet reggeli, egyet pedig vacsora előtt vett be - minden nap 8 héten keresztül.

Megkérdeztünk egy dietetikust is, Dr. Kovács Györgyit, aki arra használja a készítményt, hogy az elhízással küzdő betegeit kezelje, amiben a Forskolin Active ereje leginkább rejlik.

 

Hogy lehet a fogyás ennyire természetes, biztonságos és hatékony egyszerre?

A hatás ereje a legfontosabb összetevőnek, a cAMP-nak köszönhető (amit a Forskolin gyökeréből nyernek (Koleus Forskohlii) - vagyis egy mentaszerű növényből, amely több, az emberi testben a zsírbontásért felelős hormon kiválasztására egyszerre hat). Manapság a legtöbb társadalom étrendjei teljesen mentesek ettől a jelentős tápanyagtól. Az emberek, akik elhízással küzdenek, alacsony kalóriaszámra épülő diétát követnek, és megpróbálnak olyan termékeket enni, amelyeket mindenki egészségesnek tart, közben mégsem tudnak fogyni. Ez pedig a hiányzó összetevő miatt van.

A Forskolin Active így segíti a fogyást:

(2014. október 25. Az eredmények egy klinikai tanulmány reprezentatív mintáján alapulnak, amit a UCSF School of Medicine-en végeztek San Franciscóban a belgyógyászaton)

 

Egy, a Lipids in Health& Disease c. lapban közzétett tanulmány szerint a Forskolin Active-ot fogyasztók átlagosan 12 kilogrammot adtak le 4 hét alatt edzés vagy diéta nélkül;

A Forskolin Active nem tartalmaz élénkítőszereket;

A Forskolin Active elősegíti az anyagcserét, és több mint 800%-kal felgyorsítja a fogyást;

A tanulmányok 39%-os csökkenést mutattak a koleszterinszintben, és átlagosan 5 cm fogyást a has kerületéből 4 héten belül;

 

A Forskolin klinikailag a következő hatásokkal is bír:

 • 4-szer Nagyobb Mértékű Fogyást tesz lehetővé, mint a Diéta vagy Edzés

 • Növeli az Izomtömeget

 • 5-ször Jobban Felgyorsítja az Anyagcserét, mint bármely Fitnesz vagy Diétás program

 • Gazdagabb az egészséges összetevőkben, amelyek a Hormonszintre és a Sejtekre hatnak

 • Elősegíti a Kardiovaszkuláris és Emésztési Jóllétet

 • Megelőzi az Asztma és az Allergiák kialakulásást

Mit Tesz a Forskolin az elhízással?

 • Hagyományos súlycsökkentő diéta

 • A zsírszövet elégetésének lassú folyamata

 • zsírszövet (a legnehezebben ez égethető el)

 • A Forskolin Active segítségével történő zsírégetés

 • A Forskolin Active felgyorsítja a zsírszövet elégetésének folyamatát

Az emberek három fajta zsírral rendelkeznek, beleértve a legproblémásabbat, az abnormális zsírt, amely a hasra, fenékre és a csípőre telepedik le. Ez anélkül nem elégethető, hogy felgyorsítanánk az anyagcsere folyamatát. A modern ételek alig tartalmazzák azt az összetevőt, amely segít a testnek, hogy elégesse a “legrosszabb” típusú zsírt Az egyetlen mód, ha kiegészíti a diétáját a megfelelő mennyiségű természetes anyagcseregyorsító hatóanyaggal, amelyet táplálékkiegészítő formájában érhet el. A Forskolin Active készítmény a “coleus forskohlii gyökérkivonatát” (cAMP) tartalmazza, amit a leghíresebb dietetikusok előszeretettel ajánlanak a természetes súlycsökkentés érdekében. Ilyen gyors és drasztikus súlycsökkentés korábban nem volt elérhető.

 

3-szor hatékonyabb, mint más módszerek!

 

Kiderült, hogy a kiegyensúlyozott diéta és a Forskolin Active készítmény együttes alkalmazásával a súly 3-szor gyorsabban adható le, mint más diétás módszerek esetében. Így egy hét alatt 3 kg-t adhat le az 1 kilóval szemben, amit a hagyományos módszerekkel érhet el.

 

A termék 3 szakaszban fejti ki hatását:

 • A Forskolin Active először alaposan elégeti a felesleges zsírszövetet minden testrészről;

 • A következő lépésben a Forskolin Activeújraformálja a testet, izomtömeget építve;

 • Végül a Forskolin Active serkenti az anyagcserét a sejtszinten és a molekuláris szinten is, ezáltal befolyásolva a természetes fogyásért felelős hormon kiválasztását, megvédve ezzel a testet a jojóhatástól

A Forskolin a következő egészségi állapotok esetében is segít:

 • Elhízás

 • Asztma és Allergia

 • A Forskolin Kardiovaszkuláris Hatásai

 • Rákos Áttétek

 • Immunerősítés"

Itt véget ér a cikk, de nincs vége a zsírégetésnek! 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, és az egészséges táplálkozást!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk