204273F - BirZalma kapszula 150 db

BirZalma kapszula 150 db
Amino savak, Enzimek
204273F
Tradicionalis
Rendelésre...
12,8
3 580 Ft.
Rendelés:
db.

427 - BIRZALMA (Birsalma) kapszula

Az birsalma, és az alma héja pektinben gazdag, gyümölcssav és vitamintartalma (A,B1,B2,C,E) magas és több mint 27-féle ásványi anyag található benne. A birsalma gyógyhatása nem ismeretlen előttünk. A népi gyógyászatban számtalan betegség kezelésére/megelőzésére alkalmazták, többek között: hasmenés, emésztési rendellenességek, bélgyulladás, alhasi fájdalmak, székrekedés, erős menstruáció, reuma, stb. Ha az emésztőszerv nem kap elegendő rostot nincs, ami ösztönözze a bélmozgást. A birsalma savas hatása mozgásba hozza az egész emésztőszervet, elsősorban segít a gyomornak megszabadulni tartalmától - a legtermészetesebb úton. A birsalma nemcsak az emésztést serkenti, de a gyulladást is gyógyítja.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

Összetevők:

  • Birsalma-rost és héj,

  • Almahéj (pektin) kivonat,

  • Csicsóka őrlemény

 

Tárolás: száraz, hűvös helyen, gyermekek elől gondosan elzárva Felhasználási útmutató: Napi ajánlott fogyasztás mennyiség: 3x1 kapszulát, éhség szerint. Figyelem az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Sokan vannak, akiket egészségi problémák, másokat esztétikai nézőpontok ébresztenek rá arra, hogy pár kilót le kellene adni. De ez egyáltalán nem egyszerű! Ne fogyózz!

Az alma, mint ballasztanyagban gazdag és kalóriában szegény (58 kcal/100g) ételféleség gyorsan laktat, anélkül, hogy a szervezetünket kalóriákkal terhelné. A ZALMA - más kalóriaszegény ételekkel színesítve étrendünket - hamar eltüntet néhány felesleges kilót.Tápérték 1 g készítményben:

Energia: 2,83 Kj (067 kcal)

Fehérje: 61,81 mg

Szénhidrát: 178,25 mg

Zsír: 1,21 mg

 

Az étrend-kiegészítőknem helyettesítika vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk