2018340F - Könyv - A gombák gyógyító ereje, leírások

Könyv - A gombák gyógyító ereje, leírások
Könyvek
2018340F
Tradicionalis
300 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

1834 - Myco Crystal - A gombák gyógyító ereje

Különféle gyógy-gombák leírásai

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy kiváló könyvből készült kivonatot, amelyet Lelley Iván János professzor írt, a gombák gyógyító erejéről. Lelley professzor számos, neves német és osztrák egyetemen tart szemináriumokat a gyógyhatású gombákról, és ezek mellett természetgyógyászokkal együtt segédkezik betegek mikoterápiás kezelésében.

Könyvében termesztési tanácsok mellett kifejti mire jó a pecsétviaszgomba, hogyan használjuk a júdásfüle gombát és kiderül, kiknek segíthet a bokros gomba. Megtudhatjuk, mióta fogyaszt az emberiség gombát, melyiknek van gyógyító hatása és miért érdemes cukorbetegeknek burgonya helyett inkább gombát fogyasztaniuk.

Mindenkinek bátran ajánljuk e remek olvasmányt és biztosak vagyunk benne, hogy a családi könyvtár hasznos tagjaként fog szolgálni.

 

Csak raktárról vásárolható:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig. (06-1) 706-10-85

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail 1: info@flavin.hu

E-mail 2: flavintrade@gmail.com

Web: www.flavin.hu

 

Korlátozott példányszám miatt ez a termék jelenleg csak személyes átvétellel hozzáférhető.

 

Idézet a könyvből, melyből a leírások származnak:

 

"...Nem kell túl sok fantázia azon tény felismeréséhez, hogy minél messzebb kerülünk a természettől –lakóhely, fizikai érintkezés, természetes élelmiszerek–, annál jobban távolodunk a természetes élővilágtól melynek régen részi voltunk és közelítünk valamilyen mesterségen saját kényelmünkre faragott életmódhoz. Érdekes módon az élővilág egyedei számára a természetes környezet mind a táplálékot, mind a gyógymódot képes biztosítani hatalmas vegyipari gyártelepek nélkül. E gyógymódok nem komoly mérnöki tervezés eredménye, ez maga a bioszféra ajándéka a természetes fajok közötti létfenntartási és szaporodási egyensúly megtartásának eszköze.

A mi feladatunk az, hogy egészségünk megóvása és gyógyulásunk sikere céljából forduljunk a természet kincsei felé és fogadjuk el azt amit kínál. Hogy mit válasszunk e végtelen terülj asztalkámról azt hiszem az egyik legjobb kézikönyvet tartjuk a kezünkben, amely a mikoterápia ezerarcú világába vezet be minket..." –

 

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk