- Kő Kaspó - Gőmb - száj Ø 24-30 cm

Kő Kaspó - Gőmb - száj Ø 24-30 cm
Inka
Egyedi
6 000 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

Z001 - ZAPPER K100 Biorezonátor

A Zapper ® használata nem helyettesíti az alapos kezelést és a terápiás tervet súlyosabb betegségek vagy életveszélyes állapotok esetén!

 

  • A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és amely pozitív tartományba eső frekvenciák segítségével pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és egyéb élősködőket.

  • A Zapper® egy univerzális segédeszköz, még krónikus megbetegedések esetén is. Átlagon felüli hatékonyságú, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás bizonyítja.

 

 

Csak raktárról vásárolható:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig. (06-1) 706-10-85

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail 1: info@flavin.hu

E-mail 2: flavintrade@gmail.com

Web: www.flavin.hu

 

Ezen termék házhoz szállítására sajnos nincs lehetőség.

Személyes átvétel nyitvatartási időben a fenti címen lehetséges, ettől eltérő időpont egyeztetés alapján megoldható.

 

Az elektromos áram felfedezése óta sokan próbálkoztak annak diagnosztikai és terápiás alkalmazásával: a fájdalomterápiában már hosszú ideje alkalmazzák. Újra és újra vizsgálják az áram hatását mind a kórokozókra (különböző erősségben, frekvenciákon és moduláltságban), mind az emberi test, különböző működéseire. Dr. Rife és Dr. Hulda R. Clark - csak hogy néhányat említsünk a sok közül - már jelentős előrelépést mutatott fel ezen a területen, és egy sor kiváló eredményt ért el.

Dr. Hulda Clark bioelektronikai vizsgálatok segítségével kiderítette, hogy minden létformának és szerves anyagnak egy meghatározott sávszélességű frekvenciája van.

Ennek meghatározására egy frekvenciagenerátort használt, amely nagy pontossággal elő tudta állítani a kívánt frekvenciákat. Egy egyszerű rezonanciajelenség felhasználásával megállapította, hogy a generátor beállított frekvenciájával egy szervezet - pl. egy baktérium - csak a saját specifikus sávszélességű sajátfrekvenciájával rezonál.

 

 

Minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú sajátfrekvenciát bocsát ki.

Minél fejlettebb életformát vizsgálunk, annál nagyobb annak előállított sajátfrekvenciája, és annál nagyobb az a sávszélesség, amelyben rezgéseket sugároz. Egy további felfedezés az volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos áramot valószínűleg nem vezetnek a sajátfrekvencián, ha azokat a frekvencia középértékével bombázzák - mindezt egy néhány voltos váltóáram használata mellett. Összehasonlításképpen végeztek néhány kísérletet kisebb élőlényeken is, mint pl. rovarokon vagy hernyókon, amelyekbe igen kis áramerősséggel ilyen sajátfrekvenciát vezettek. Megfigyelhető volt, hogy ezek vagy elpusztultak, vagy bénultan mozogtak, a kezelés hatása pedig tartós maradt! A következő logikai lépés szerint meg kellett nézni, hogy mindez milyen hatással van az emberi szervezetre. Így született meg a frekvenciagenerátor. Az eredmények lenyűgözők voltak. Nemcsak olyan rezonanciajelenségeket lehetett hallani az elektronika segítségével, amelyek adott vírusok, baktériumok, gombák vagy élősködők jelenlétét bizonyították, hanem egy adott frekvencia meghatározott ciklusokban történő bevitelével lehetőség nyílt ezen organizmusok olyan elektromos kezelésére is, amellyel az emberi testet nem károsították. Egy ilyen művelet után a megcélzott kórokozók jelenléte már nem volt mérhető. Így egy teljesen új és jövőbe mutató kezelési mód alakult ki a frekvenciagenerátor felhasználásával. Egy olyan legyengült emberi szervezet, amelynek immunrendszere már képtelen volt maga legyőzni a baktériumokat, gombákat vagy élősködőket, megtisztíthatóvá vált a frekvenciagenerátor segítségével.

Ezen úttörő felismerések alapján sok bioenergetikai terapeuta nekifogott a bakteriális, parazitikus, gombás és vírusos eredetű betegségek vizsgálatához és az élősködők sávszélességének meghatározásához, valamint az ezen alapuló kezelések kidolgozásához. Dr. Clark asszony érdeme volt annak megállapítása, hogy sok súlyos krónikus betegség különböző parazitikus terhelésekkel függ össze. Az élősködők mérge sok olyan anyagot tartalmaz, amelyek különböző idegen fehérjékből és savakból állnak. Így az egész szervezet állandó harcban áll ezekkel az anyagokkal. Ezt már több száz vizsgálat igazolta.

 

A betegségnek nem kell feltétlenül súlyosnak lennie. Némely élősködő vagy annak fejlődési stádiuma - amelyeket a technika korlátozottsága miatt csak igen nehezen lehet felismerni - megelégszik azzal, hogy betegséget okozó folyamatokat indít be vagy tart fenn.

Egy további fontos felfedezés az volt, hogy a frekvenciagenerátor által kibocsátott szokványos szinusz hullám helyett egy kb. 30 kHz-es négyszög-pozitív hullámformát alkalmazva igen jó eredményeket értek el. Ez a négyszöghullám olyan áramfajta, amelynél - az akkumulátorhoz hasonlóan - a pozitív feszültség nullára zuhan, nem úgy, ahogyan a hálózati feszültség esetében, ahol a szinusz hullám pozitívról negatívra változik. Ez egy univerzálisan alkalmazott terápia sok élősködővel, baktériummal és vírussal szemben.

Úgy tűnik, hogy az áram átmenetileg általános csillapító, illetve gyengítő hatást fejt ki minden idegen organizmusra úgy, hogy a szervezet immunrendszere később ezekkel a betolakodókkal már el tud bánni. Ennek még nincs meg a pontos magyarázata. A természetben nincs ilyen négyszöghullám. E tapasztalat hatására született meg az egyszerű biofrekvencia-generátor - szakmai körökben Zapper ® néven. A Zapper® egy univerzális segédeszközzé vált még krónikus megbetegedések esetén is. Átlagon felüli hatékonyságú, ahogyan azt már több tízezer pozitív kórlefolyás bizonyítja.

 

 

Tapasztalatok szerint az élősködők túlnyomó többségénél szükség van további kúrák vagy más orvosi intézkedések alkalmazására, mert csak így lehet ezeket örökre kiűzni a szervezetből. A Zapper® rendszeres alkalmazásával sok tünet esetében panaszmentesség érhető el, különösen akkor, ha más módszerek eddig nem segítettek.

 

Ha az áram minden organizmust elpusztít, akkor miért kell azt egynél többször alkalmazni?

A válasz egyszerű: az áram mindig a legrövidebb utat ill. a legkisebb ellenállást keresi, ezért mindig a szervek felületén folyik. Ez azt jelenti, hogy ha idegen organizmusok telepednek meg bennünk, azok közül csak azok pusztulnak el, amelyeket az áram elér. Emiatt rendszeres napi használat szükséges hosszabb időn keresztül. A Zapper® egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és amely pozitív tartományba eső frekvenciák segítségével pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és egyéb élősködőket. Ez a hatása akkor a legerősebb, ha a kezeléseket egy 61 perces programmal végezzük (7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés - 20 perc szünet - 7 perc zeppelés). Zeppelésen a kórokozók elektromos árammal történő pusztítását értjük.

A következő idézetek Hulda Regehr Clark "Meggyógyulhatsz - A betegségek valódi okai és gyógymódjai" című könyvéből valók. E könyv szintén rendelhető, megvásárolható.

"Bármely pozitív tartományba eső frekvencia egyidejűleg pusztít el minden baktériumot, vírust és élősködőt, megfelelő feszültségen (5-10 volt), időtartamban (7 perc) és frekvenciatartományban (10 Hz-500 000 Hz)."

"A kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciákkal lehet a kórokozókat a leghatásosabban és leggyorsabban elpusztítani. Egy kezelés azonban nem elég."

"Ahhoz, hogy minden kórokozót elpusztítsunk, három kezelés szükséges. Miért? Az első zeppelésnél elpusztulnak a vírusok, baktériumok és élősködők, de pár perc múlva ismét újabb baktériumok és vírusok jelennek meg. Arra a következtetésre jutottam, hogy a baktériumok és a vírusok megfertőzik az élősködőket, és amikor azokat elpusztítjuk, ismét szabaddá válnak. A második zeppeléssel elpusztítjuk a szabaddá vált vírusokat és baktériumokat, de hamarosan újabb vírusok jelentkeznek. Ezek biztosan a megmaradt baktériumokat fertőzték meg. A harmadik zeppelés után már sohasem találtam nyomát vírusnak, baktériumnak vagy élősködőknek, még órákkal később sem.

Miért nem pusztul el a vírus az élősködőben az első zeppelés alkalmával? Talán mert az elektromosság csak a dolgok felületén "utazik". Az élősködők teste leárnyékolja a belsőjüket. Ez az oka annak, hogy a korábbi, ígéretes próbálkozásaim, amikor is órákig kezeltem a frekvenciagenerátorral különböző frekvenciákon betegeket, nagyon gyakran csak részleges és időleges eredménnyel jártak - mert a kezelés csak egyszeri volt, nem pedig háromszori. Ez ugyancsak magyarázat arra, hogy miért jelentkeznek megfázási tünetek, ha csak egyszer használjuk a frekvenciagenerátort, illetve a Zappert."

"A zeppelés nem pusztítja el a dolgok belsejében védelmet élvező organizmusokat, mint amilyenek például a gyomrunkban vagy a beleinkben vannak. Az elektromosság csak a gyomor, illetve a bél falán folyik, nem a belső tartalmukon keresztül."

"Tehát a zeppelés sem tökéletes, de olyan jelentős javulást hozhat, hogy mindenkinek vennie, vagy készítenie kellene egy Zappert."

"Mindennek van egy sajátságos frekvenciatartománya (sávszélessége). Általánosságban: minél egyszerűbb az organizmus, annál alacsonyabb a sávszélessége. Fejlettebb állatoknak magasabb a frekvenciája, és szélesebb a tartománya."

"Az ember sávszélessége 1520 kHz és 9460 kHz között van. A kórokozóké (penészek, vírusok, baktériumok, férgek, atkák) 77 kHz és 900 kHz között mozog. Szerencsénkre mi emberek, zeppelhetünk a kórokozók ellen az alacsonyabb frekvenciatartományban anélkül, hogy káros hatás érne bennünket."

"Amennyiben egy organizmusra a saját sávszélességén belüli váltakozó elektromos feszültséggel gyakorlunk hatást, az károsodni fog. Keskeny sávszélességű piciny organizmusok nagyon hamar elpusztulnak (5 volttal már 3 perc alatt).

A csak pozitív tartományban lévő frekvenciák 7 perc alatt az összes kis organizmust elpusztítják (vírusok, baktériumok, élősködők)."

Az általunk forgalmazott német gyártmányú Zapper® K100 a Meggyógyulhatsz - A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata. Főbb jellemzői:

 

  • A Hulda R. Clark által ismertetett és javasolt 61 perces kezelés (7-20-7-20-7) gyárilag be van programozva, így önnek nem szükséges a készüléket állandóan be- és kikapcsolnia. A program lejártát a készülék jelzi. A 61 perces program mellett a Zapper® K100 folyamatos üzemmódban is használható.

  • Kicsi, praktikus kivitel, bárhol viselhető készülék (a mérete megegyezik egy walkman méretével).

  • Rendkívül jól vezető elektródák.

  • Megbízható, intelligens elektronika.

  • Egy figyelmeztető hang jelzi, ha az elektródák és a bőr nem megfelelően érintkeznek.

  • A készülékre a vásárlástól számított 2 év garanciát adunk.

 

Hogyan kell használni a Zapper®-t?

 

A Zapper® két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb vagy bal kéz/jobb láb). Ha valamilyen bőrgomba, tyúkszem, vagy szemölcs ellen akarjuk használni, akkor a kezelés abban az esetben a leghatásosabb, ha az egyik elektróda a beteg bőrfelületen helyezkedik el.

 

A Zapper® rendszeres, napi 3x7 perces használat esetén vált be igazán. Bioenergetikai vizsgálatok azt bizonyították, hogy a 3x7 perc a leghatékonyabb. Ennek oka a kezelés természetében rejlik. A bioenergetikai vizsgálatok egyik eredménye az volt, hogy a különböző organizmusok között egyfajta szimbiózis létezik. Egyes baktériumok bizonyos élősködőkben/ön élnek, sőt maguk is befogadhatnak bizonyos baktériumokat vagy vírusokat. Bár ez a jelenség első pillantásra igen furcsának tűnik, az oktatásban, széles körben ismert. Megállapították, hogy pl. az orsóférgekben tucatnyi különböző baktérium él, mint pl. colibaktériumok, proteuszbaktériumok, stb.. Azt is tudjuk, hogy a férgek felületén gombák élnek. Ennek mikrobiológiai könyvekben lehet utánanézni. Itt tehát a klinikai és a bioenergetikai vizsgálatok eredményeinek egybeeséséről beszélhetünk - ami egy bizonyíték a jövő tudományában való alkalmazhatóságra. Ez később minden bizonnyal napirendre kerül, mert a jövő orvostudománya figyelembe fogja venni a bioenergetikai mérési eredményeket.

 

A Zapper®-rel történő kezelés időterve

A Zapper®-t egyszerre 7 percig kell használni. Ekkor az áram minden bizonnyal elér bizonyos élősködőket, ezeket megbéníthatja, sőt el is pusztíthatja. Ez az első alkalom felszabadíthat egy csapat még élő baktériumot, amelyekkel a szervezetnek még meg kell küzdenie. Ezért 20 perc elteltével kell egy második 7 perces kezelést adni. Ekkor az előbbiekkel azonos dolog történik: az áram eléri ezeket a baktériumokat, és most a vírusok vagy a gombák szabadulnak fel és pusztulnak el. Emiatt 20 perc elteltével meg kell ismételni a 7 perces kezelést annak érdekében, hogy a felszabadult organizmusokat is el tudja érni az áram, és ezeket el is tudja pusztítani. Tehát összesen 3x7 percre van szükség 20 perces időközönként. A kezelés így kb. 1 órát tart, amelyet a beteg olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel tölthet el. Eközben csak egy dolog a fontos, hogy az elektródák a testen vagy a kezeken legyenek.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk