Élelmiszerek

Termékek:
Oldalanként: Termék.

2055 - Chia Clean - SLIM - Cocoa 7 tasak

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Kényelmesen a természetes súlyfelesleg leadásáért. Kakaóval. Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 3 300 Ft.
Cikkszám: 2055 Bónuszpont: 10
db.

2059 - Chia Clean - SLIM - Coconut 7 tasak

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Kókusszal Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 3 300 Ft.
Cikkszám: 2059 Bónuszpont: 10
db.

2110 - Chia Clean - SLIM - Ördögnyelv 7x12,35 g

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Kényelmesen a természetes súlyfelesleg leadásáért. Ördögnyelvvel. Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 1 900 Ft.
Cikkszám: 2110 Bónuszpont: 6
db.

2056 - Chia Clean - SLIM - Pineapple 7 tasak

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Ananásszal Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 3 300 Ft.
Cikkszám: 2056 Bónuszpont: 10
db.

2058 - Chia Clean - SLIM - Vanilla 7 tasak

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Vaniliával. Kényelmesen a természetes súlyfelesleg leadásáért. Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 3 300 Ft.
Cikkszám: 2058 Bónuszpont: 10
db.

2097 - Chia Clean Salvia Hispanica Basic 7x7,5g - 200 ml

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Kényelmesen a természetes súlyfelesleg leadásáért. Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 900 Ft.
Cikkszám: 2097 Bónuszpont: 2,5
db.

1962 - Chia Clean Salvia Hispanica Strawberry 7 tasak

A profi béltisztító, kalóriamentes jóllakottság, szuperélelmiszer. Eperrel. Kényelmesen a természetes súlyfelesleg leadásáért. Rendkívül fontos napközben is a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása! Általában étkezés előtt 20-30 perccel javasolt elfogyasztani a CHIA termékeket. A tasak tartalmát kb: 4 dl folyadékban érdemes elkeverni és rögtön ez után elfogyasztani, hogy a természetes zselésedés már a tápcsatornában történjen meg. Elkeverhető vízben, teában, tejben, kávéban, és különösen jó íz-hatást érhetünk el Fruit Café-ba keverve. Melegebb italokban gyorsabban érhető el a kívánt zselésedés. Süteményekhez illő fűszerekkel - fahéj, ánizs…menta(!) - igazán szerethetővé tehetjük ezt a táplálékot.
Ár: 2 200 Ft.
Cikkszám: 1962 Bónuszpont: 7
db.

2087 - FruitCafé 1. őrlemény 700 g

• Azoknak, akik a kávéfőzés, és fogyasztás hívei, de szeretnének a méreg-anyagaitól megszabadulni. • Élénkít, frissít, kellemes hangulatot kelt. • A teától erősebb, a kávétól okosabb!
Ár: 6 500 Ft.
Cikkszám: 2087 Bónuszpont: 20
db.

2088 - FruitCafé 2. mag 1000 g

• Azoknak, akik a kávéfőzés, és fogyasztás hívei, de szeretnének a méreg-anyagaitól megszabadulni. • Élénkít, frissít, kellemes hangulatot kelt. • A teától erősebb, a kávétól okosabb!
Ár: 6 500 Ft.
Cikkszám: 2088 Bónuszpont: 20
db.
Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk