Mozgásszervek, Sport

Termékek:
Oldalanként: Termék.

1596 - Collagen Hyaluron kapszula 100 db

1596 - Hyaluron Collagen kapszula - 100 db

Kollagént és hyaluronsavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Ez a termék lehet szépségünk igazi titka, bőrünk fiatalsága!

Üde külső, elégedett belső!

 

A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetünkben megtalálható. Testünkben többek között vízmegkötő, az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hialinporc sejtek folyamatosan termelik a hialuronsavat, de az életkor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Egészséges állapotban a hialuronsav eloszlása a szervezetben:

 • A bőrben 56%

 • Az izmokban és csontokban 35%

 • Az ízületi folyadékban stb. 9%

A hialuronsav:

 • Biztosítja a bőr és kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, hidratálja és segíti a tápanyagok szállítását.

 • Lehetővé teszi az ízületi folyadék viszkozitását, ezáltal csökkenti a súrlódást az ízületekben a porcok felszínén, hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

Mára már nyilvánvaló, hogy a hialuronsav olyan tiszta anyag, amely nem okoz irritációt.

 

A kollagén:

 • A kollagén teszi ki a testünk protein mennyiségének 50%-át.

 • Támasztja és rugalmassá, erőssé teszi a különféle szöveteket.

 • Olyan egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező fehérje, amely hosszú rugalmas szálakot alkot például a csontrendszerben, melyek szakító szilárdsága az acéléval vetekszik.

A kollagén egy olyan rostos protein, amely nagy teherbírású, és amely az egyik legfontosabb alkotóeleme a

 • csontnak,

 • porcnak,

 • ízületeknek,

 • ínaknak,

 • szalagoknak

 • kötőszöveteknek

 • bőrnek,

 • körömnek,

 • hajnak.

A porcok, ízületek és a bőr védelme:

 • Az életkor előrehaladtával a szervezet nem termel elegendő kollagént a porcok, ízületek épségben tartásához. Ennek okán és a folyamatos terhelés következményeként a csontvégeket borító porcok elvékonyodnak, kopnak, töredeznek, a porcszövet anyagcseréje lassul. A porc a lassú elhasználódás miatt elveszíti simulékonyságát, ami nehezíti az ízületek mozgékonyságát. Így alakul ki a porckopás és vele együtt a fájdalom.

 • Előrehaladott stádiumban lévő artrózisban az ízületi sejttörmelék az ízületet gyulladásba hozhatja, ezáltal a kopási folyamat még inkább felgyorsul. Ez a folyamat azonban nem feltétlenül csak az idősebb korúaknál kezdődhet el. Oda kell figyelniük mindazoknak, akik intenzíven sportolóknak, vagy nehéz fizikai munkával terhelik túl az ízületeiket.

 • Számos klinikai tanulmány találta értékesnek a szájon át bevitt kollagént. A publikált eredmények bizonyítják a kollagén hasznát a porckopás ellen, mely a bél nyálkahártyán keresztül szívódik fel, és a porcokban összegyűlve megteremti az ízület egészségét. Az egyik kutatás azt is kimutatta, hogy a kollagén csökkenti az olyan paramétereket, mint a fájdalom, aminek negatív hatása van a sport-teljesítményre. Mindez olyan sportolóknál nyert bizonyítást, akiknél nem volt ízületi betegség mégis fájdalommal küzdöttek.

   

 • Bőrünk az egyik legnagyobb szervünk, egy átlagos ember esetében nagyjából három kilógrammot nyom. A bőrt főként a nagy szakítószilárdságú kollagén rostok teszik ellenállóvá, feszessé és rugalmassá.

 • Ahogy öregszünk a szervezetünkben termelődő kollagén működőképessége lelassul. A szervezet kollagén termelése 30 éves kor körül már minimális. Vízmegkötő képessége ekkor már csökken, ezáltal a bőr rugalmatlanná válik. Ekkor jelennek meg apró ráncok, barázdák.

 • Akár azt is mondhatjuk, hogy ez az ifjúság forrása, hiszen elsősorban ez a fehérje segít a ráncok elsimításában. A ránc a bőrben lévő kollagén és elasztin együttes munkájának megszűnésével keletkezik. A bőr hidratáltságának hiánya a ráncok kialakulásában már a 20-as éveinkben is jelentős szerepet játszik.

 • Mára több kutatás is napvilágot látott a kollagén bőrszövetre gyakorolt hatásával kapcsolatban.Az egyik ilyen során a kutatók egészséges japán nőknek napi 10 gramm kollagént adtak, illetve egy csoportnak placebót, és 60 nap során figyelték a bőr hidratáltságát. A placebó csoporthoz képest egy fokozatos javulás volt megfigyelhető a kollagént fogyasztóknál a bőr vízmegkötő képességében, amit a kollagén alkalmazásának lehet betudni.

A Hyaluron Collagen kapszula összetevői:

 • Kollagén,

 • Hyaluronsav (90%),

 • Zselatin,

 • Flavin 7 bioflavonoid komplex

 • Vörös szőlő mag-héj szárítmány,

 • Cirok mag-héj szárítmány,

 • Feketeszeder mag-héj szárítmány,

 • Feketecseresznye héj szárítmány,

 • Feketeribizli mag-héj szárítmány,

 • Pirosribizli mag-héj szárítmány,

 • Szilva héj szárítmány,

 • Almahéj szárítmány,

A hyaluronsav - egyéb jó tulajdonságai mellett - hidratált, gyönyörű, telt, csillogó bőrt is biztosíthat. A fiatalság elixírjének is hívják, hiszen gyakorlatilag feltölti a bőr ráncait, és a szarkalábakat.

A Hyaluron collagén kapszulák szétbontva, arc, és testápoló krémbe keverve is hatékonyak lehetnek.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Ár: 3 680 Ft.
Cikkszám: 1596 Bónuszpont: 11,6
db.

384 - Corall Kalcium kapszula 100 db

384 - Corall Kalcium

Hozzájárul a csonttömeg megtartásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, a szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Az osteoporozis (csontritkulás) a WHO adatai alapján, a 10. leggyakoribb betegség a világon. A maximális csonttömeget (peak-bone-mass) 30 éves korunkra érjük el. Ha már ekkor a csonttömeg csökkenésére kerül sor, akkor megemelkedik a csontritkulás kockázata.

További rizikófaktorok: családi hajlam, súlyhiány, mozgásszegénység, gyógyszerek, alkohol, nikotin, valamint a változókor, melyben a nők inkább érintettek, mint a férfiak.

A mai emberek életvitele miatt a korábbinál sokkal erősebb savterheltség mutatkozik, és ebből következően zavarok jelentkezhetnek a sav-bázis háztartásban. A szervezetben mindig több sav képződik, mint bázis. A túlzott mértékű állati fehérje-, cukor-, és tésztafogyasztás, fokozza a savtermelődést.

A Sango korallból származó kalcium kémiai elemzése azt mutatta, hogy az majdnem azonos az emberi csontban található kalciummal. A legtöbb ember meglepődik, ha megtudja, hogy a korall az ionokat egy bizonyos algával való szimbiózisa révén veszi fel. Ez a mikroalga a korall vázában él, és így lehetséges,hogy a korall az alga révén felvegye a szükséges tápanyagokat. Ez teszi a korallt a természetes ásványi anyagok forrásává.

 

Összetevőinek hatása:

1. A szervezet számára szükséges kalcium bevitel. A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az ideg- ingerület átvitelhez, az izom-összehúzódáshoz és a véralvadáshoz. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás vagy csontlágyulás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokba kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik. A csontok állománya ritkábbá, "könnyebbé" válik és ennek következtében, szerkezetük meggyengül, hajlamosabbak a törésre. A nőknek általában nagyobb mennyiségű kalcium felvételére van szükségük, mint a férfiaknak. A változás kora után a nőknek csökken az ösztrogén szintjük, és ezzel csökken a kalcium szintjük is. Fontos a kalciumban és D vitaminban gazdag táplálkozás, mert a D vitamin szerepet játszik a kalcium felszívódásában és hasznosításában. A testünkben található teljes kalcium mennyiségnek kb. 99%-át a fogaink és a csontjaink tárolják, 1%-a pedig a vérben és egyéb szövetekben található. A korallkalcium egy természetes kalcium, amely tökéletesen alkalmas a szervezet kalcium szükségleteinek pótlására.

 

2. A normál pH fenntartása. Megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH-ját, ez lúgos környezetet teremt. A lúgos környezet az egyik legfőbb megakadályozója a szövetsérüléseknek, az öregedésnek és a szervi megbetegedésnek. A vér pH értéke egészséges állapotban 7,4. (0 savas, 7 semleges, 14 lúgos pH-t jelent); 7.2 alatti pH általában halálhoz vezet. A szervezetünkben található néhány enzimnek (pl. a karbonan-hidráz) optimális működéséhez lúgos kémhatásra van szükség. Ennek hiányában a vér nagyon savassá válna, és képtelen lenne az oxigén szállítására.

 

3. Antioxidáns hatás. A szabad gyökök semlegesítésében játszanak kiemelkedő szerepet, ezáltal lassulnak a szervezetben az öregedési folyamatok és csökken a daganatos betegségek száma.

 

Hatóanyag napi adagban (4 kapszula):

Kalcium 320 mg RDA 40 %

Magnézium 160,2 mg RDA 53,4%

D-vitamin (kole-kalciferol) 5 mg RDA 100%

Összes polifenol 3,3 mg

Ebből: flavonoid 2,3 mg

Ebből: resveratrol 0,0016 mg

 

Az okinawaiak legendásan hosszú élete és páratlan egészsége évszázadok óta ismert. A szigeteket elérő spanyolok - látva az őslakosok életerejét - tonnaszámra hozták hajóikon Európába a korallport a 16. században. Az orvosok a betegeknek receptre írták fel, ennek emlékét őrzi a világ legöregebb gyógyszertára Madridban, amely jelenleg múzeum. A korallüledék bányászatát, szigorú természetvédelmi előírások betartása mellett - amely biztosítja az élő korall sértetlenségét - a közelmúltban engedélyezte a Japán kormány. Az egészségügyi hatóságok a vizsgálatok lezárulását követően engedélyezték az okinawaiak által csak "Sango" ként emlegetett korall por forgalmazását, mivel semmiféle káros- vagy szennyező anyagot nem mutattak ki az analitikai vizsgálatok. Egyedülálló összetételét bizonyítja, hogy eddig még sehol a világon nem találtak hasonló ásványi összetételű korallt, csak az okinawai partok közelében. Jótékony hatása nem csak a kalciumhiányos állapotokban tapasztalható, hanem az anyagcserét is kedvező irányban befolyásolja. A Sango korallszirt japán Okinawa és Tokunoshima szigetek előtt elterülő ősi korallszirt, melynek kémiai összetétele nagyon hasonlít az emberi csontvázéhoz. Ezért összetételét tekintve egyedülálló minőségű kalciummal látja el a szervezetet.

 

Ajánlott adagolás: naponta 2x2 kapszula

 

Az étrend-kiegészítőknem helyettesítika vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Ár: 7 530 Ft.
Cikkszám: 384 Bónuszpont: 19,6
db.

385 - Corall Kalcium kapszula 250 db

385 - Corall Kálcium

Hozzájárul a csonttömeg megtartásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, a szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Az osteoporozis (csontritkulás) a WHO adatai alapján, a 10. leggyakoribb betegség a világon. A maximális csonttömeget (peak-bone-mass) 30 éves korunkra érjük el. Ha már ekkor a csonttömeg csökkenésére kerül sor, akkor megemelkedik a csontritkulás kockázata.

További rizikófaktorok: családi hajlam, súlyhiány, mozgásszegénység, gyógyszerek, alkohol, nikotin, valamint a változókor, melyben a nők inkább érintettek, mint a férfiak.

A mai emberek életvitele miatt a korábbinál sokkal erősebb savterheltség mutatkozik, és ebből következően zavarok jelentkezhetnek a sav-bázis háztartásban. A szervezetben mindig több sav képződik, mint bázis. A túlzott mértékű állati fehérje-, cukor-, és tésztafogyasztás, fokozza a savtermelődést.

A Sango korallból származó kalcium kémiai elemzése azt mutatta, hogy az majdnem azonos az emberi csontban található kalciummal. A legtöbb ember meglepődik, ha megtudja, hogy a korall az ionokat egy bizonyos algával való szimbiózisa révén veszi fel. Ez a mikroalga a korall vázában él, és így lehetséges,hogy a korall az alga révén felvegye a szükséges tápanyagokat. Ez teszi a korallt a természetes ásványi anyagok forrásává.

 

Összetevőinek hatása:

1. A szervezet számára szükséges kalcium bevitel. A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az ideg- ingerület átvitelhez, az izom-összehúzódáshoz és a véralvadáshoz. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás vagy csontlágyulás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokba kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik. A csontok állománya ritkábbá, "könnyebbé" válik és ennek következtében, szerkezetük meggyengül, hajlamosabbak a törésre. A nőknek általában nagyobb mennyiségű kalcium felvételére van szükségük, mint a férfiaknak. A változás kora után a nőknek csökken az ösztrogén szintjük, és ezzel csökken a kalcium szintjük is. Fontos a kalciumban és D vitaminban gazdag táplálkozás, mert a D vitamin szerepet játszik a kalcium felszívódásában és hasznosításában. A testünkben található teljes kalcium mennyiségnek kb. 99%-át a fogaink és a csontjaink tárolják, 1%-a pedig a vérben és egyéb szövetekben található. A korallkalcium egy természetes kalcium, amely tökéletesen alkalmas a szervezet kalcium szükségleteinek pótlására.

 

2. A normál pH fenntartása. Megemeli a sejteken kívül lévő folyadék pH-ját, ez lúgos környezetet teremt. A lúgos környezet az egyik legfőbb megakadályozója a szövetsérüléseknek, az öregedésnek és a szervi megbetegedésnek. A vér pH értéke egészséges állapotban 7,4. (0 savas, 7 semleges, 14 lúgos pH-t jelent); 7.2 alatti pH általában halálhoz vezet. A szervezetünkben található néhány enzimnek (pl. a karbonan-hidráz) optimális működéséhez lúgos kémhatásra van szükség. Ennek hiányában a vér nagyon savassá válna, és képtelen lenne az oxigén szállítására.

 

3. Antioxidáns hatás. A szabad gyökök semlegesítésében játszanak kiemelkedő szerepet, ezáltal lassulnak a szervezetben az öregedési folyamatok és csökken a daganatos betegségek száma.

 

Hatóanyag napi adagban (4 kapszula):

Kalcium 320 mg RDA 40 %

Magnézium 160,2 mg RDA 53,4%

D-vitamin (kole-kalciferol) 5 mg RDA 100%

Összes polifenol 3,3 mg

Ebből: flavonoid 2,3 mg

Ebből: resveratrol 0,0016 mg

 

Az okinawaiak legendásan hosszú élete és páratlan egészsége évszázadok óta ismert. A szigeteket elérő spanyolok - látva az őslakosok életerejét - tonnaszámra hozták hajóikon Európába a korallport a 16. században. Az orvosok a betegeknek receptre írták fel, ennek emlékét őrzi a világ legöregebb gyógyszertára Madridban, amely jelenleg múzeum. A korallüledék bányászatát, szigorú természetvédelmi előírások betartása mellett - amely biztosítja az élő korall sértetlenségét - a közelmúltban engedélyezte a Japán kormány. Az egészségügyi hatóságok a vizsgálatok lezárulását követően engedélyezték az okinawaiak által csak "Sango" ként emlegetett korall por forgalmazását, mivel semmiféle káros- vagy szennyező anyagot nem mutattak ki az analitikai vizsgálatok. Egyedülálló összetételét bizonyítja, hogy eddig még sehol a világon nem találtak hasonló ásványi összetételű korallt, csak az okinawai partok közelében. Jótékony hatása nem csak a kalciumhiányos állapotokban tapasztalható, hanem az anyagcserét is kedvező irányban befolyásolja. A Sango korallszirt japán Okinawa és Tokunoshima szigetek előtt elterülő ősi korallszirt, melynek kémiai összetétele nagyon hasonlít az emberi csontvázéhoz. Ezért összetételét tekintve egyedülálló minőségű kalciummal látja el a szervezetet.

 

Ajánlott adagolás: naponta 2x2 kapszula

 

Az étrend-kiegészítőknem helyettesítika vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Ár: 13 110 Ft.
Cikkszám: 385 Bónuszpont: 34,5
db.

946 - Daily Energycaps 3 db kapszula

946 - Daily Energycaps 3 db Energia kapszula

A napi fáradtság oldására, a folytatás sikeréért. A bekapszulázott energiaital.

Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:

 • Flavin 7 bioflavonoid komplex

 • vörös szőlő mag-héj szárítmány,

 • cirok mag-héj szárítmány,

 • feketeszeder mag-héj szárítmány,

 • feketecseresznye héj szárítmány,

 • feketeribizli mag-héj szárítmány,

 • pirosribizli mag-héj szárítmány,

 • szilva héj szárítmány,

 • almahéj szárítmány,

 • Rhodiola rosea (salidroside 5%),

 • Zöld tea,

 • Zselatin,

 • Ginseng gyökér,

 • Coensym Q10 (10%),

 • Vas (II) szulfát,

 • Vas (II) oxid (szinezék)

 • NADH,

 • Réz (II) acetát,

 • Kálium-jodid,

 • Biotin (H-sav),

 • Króm(III) klorid,

 • B12 vitamin (ciano-kobalamin),

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Ár: 600 Ft.
Cikkszám: 946 Bónuszpont: 1,6
db.

947 - Daily Energycaps 6 db kapszula

947 - Daily Energycaps 6 db Energia kapszula

A napi fáradtság oldására, a folytatás sikeréért. A bekapszulázott energiaital.

Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:

 • Flavin 7 bioflavonoid komplex

 • vörös szőlő mag-héj szárítmány,

 • cirok mag-héj szárítmány,

 • feketeszeder mag-héj szárítmány,

 • feketecseresznye héj szárítmány,

 • feketeribizli mag-héj szárítmány,

 • pirosribizli mag-héj szárítmány,

 • szilva héj szárítmány,

 • almahéj szárítmány,

 • Rhodiola rosea (salidroside 5%),

 • Zöld tea,

 • Zselatin,

 • Ginseng gyökér,

 • Coensym Q10 (10%),

 • Vas (II) szulfát,

 • Vas (II) oxid (szinezék)

 • NADH,

 • Réz (II) acetát,

 • Kálium-jodid,

 • Biotin (H-sav),

 • Króm(III) klorid,

 • B12 vitamin (ciano-kobalamin),

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Ár: 1 160 Ft.
Cikkszám: 947 Bónuszpont: 3,7
db.

948 - Daily Energycaps 7x3 db kapszula

948 - Daily Energycaps 21 db Energia kapszula

A napi fáradtság oldására, a folytatás sikeréért. A bekapszulázott energiaital.

Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:

 • Flavin 7 bioflavonoid komplex

 • vörös szőlő mag-héj szárítmány,

 • cirok mag-héj szárítmány,

 • feketeszeder mag-héj szárítmány,

 • feketecseresznye héj szárítmány,

 • feketeribizli mag-héj szárítmány,

 • pirosribizli mag-héj szárítmány,

 • szilva héj szárítmány,

 • almahéj szárítmány,

 • Rhodiola rosea (salidroside 5%),

 • Zöld tea,

 • Zselatin,

 • Ginseng gyökér,

 • Coensym Q10 (10%),

 • Vas (II) szulfát,

 • Vas (II) oxid (szinezék)

 • NADH,

 • Réz (II) acetát,

 • Kálium-jodid,

 • Biotin (H-sav),

 • Króm(III) klorid,

 • B12 vitamin (ciano-kobalamin),

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Ár: 3 680 Ft.
Cikkszám: 948 Bónuszpont: 11,6
db.

1606 - IsoLine Izotóniás sport-italpor 450 g

1606 - Flavin7 Isoline 450 g izotóniás sportitalpor

Izotóniás, ásványi anyagokat, szénhidrátot, és vitaminokat tartalmazó sport-italpor.

Működjön maximális teljesítményen! Speciális készítmény, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára, az elvesztett energia, ásványi anyagok és folyadék pótlására.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 • Az IsoLine sportital biztosíthatja a mozgás előtt, közben és után az optimális folyadékpótlást és az energia felhasználását.

 • Ezáltal a sportoló képes fokozni teljesítményét.

 • Összetevői révén fenntartja a szomjúságérzetet annak érdekében, hogy a sportoló folyamatosan tudja pótolni az elveszített folyadékot.

 • A vízháztartás felborulása és ezzel együtt az elektrolitek kiürülése jelentős teljesítmény és koncentráció vesztéshez vezet, ami fáradsághoz, közérzet romláshoz vagy akár rosszulléthez is vezethet.

 • Ezen kívül hatékonyan pótolja a szénhidrátot gyors energia-felszabadításához.

Megfelelő folyadékbevitel, egyenletes teljesítmény!

 

Ásványi anyag komplex:

 • Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vízében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában.

 • Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok egyensúlyát tartalmazza.

 • Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

Kalcium:

A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója.

 

Magnézium:

A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

 

Kálium:

Részt vesz ingerületi folyamatokban, így az ideg-, és izomműködésben.

 

Nátrium:

Fontos szerepe van az ozmotikus nyomás fenntartásában, idegrendszeri ingerület átvitelben és az izomműködés során.

 

B1-vitamin:

A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

 

C-vitamin:

Antioxidáns hatásánál fogva az oxidatív stressznek kitett sejteket védelmezheti. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a megfűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet. Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolónak növelniük kell a bevitelét.

 

L-taurin:

Az inzulin utánzásával segítheti eljuttatni az aminosavakat és a glükózt az izomsejtekbe. Segítheti a kalcium, magnézium, kálium és a nátrium ki- és beáramlását a sejtekbe.

 

A folyadékveszteség tünetei:

Fáradtság, fejfájás, kipirult bőr, magas testhőmérséklet, étvágycsökkenés. Mindez negatívan befolyásolja a keringési rendszert, szívet, tüdőt.

 

Felhasználási javaslat:

 • Sporttevékenység előtt 2-3 dl IsoLine sportital fogyasztása javasolt.

 • Mozgás közben 20 percenként 1,5-2 dl ajánlott inni.

 • A sportolás végeztével legalább 5 dl IsoLine folyadékot érdemes bevinni.

Ár: 3 050 Ft.
Cikkszám: 1606 Bónuszpont: 9,5
db.

1607 - IsoLine Momordica izotóniás sportitalpor 450 g

1607 - Flavin7 IsoLine Momordica 450 g izotóniás sportitalpor

Izotóniás, ásványi anyagokat, szénhidrátot, és vitaminokat tartalmazó sport-italpor.

Működjön maximális teljesítményen! Speciális készítmény, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára, az elvesztett energia, ásványi anyagok és folyadék pótlására.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 • Az IsoLine sportital biztosíthatja a mozgás előtt, közben és után az optimális folyadékpótlást és az energia felhasználását.

 • Ezáltal a sportoló képes fokozni teljesítményét.

 • Összetevői révén fenntartja a szomjúságérzetet annak érdekében, hogy a sportoló folyamatosan tudja pótolni az elveszített folyadékot.

 • A vízháztartás felborulása és ezzel együtt az elektrolitek kiürülése jelentős teljesítmény és koncentráció vesztéshez vezet, ami fáradsághoz, közérzet romláshoz vagy akár rosszulléthez is vezethet. Ezen kívül hatékonyan pótolja a szénhidrátot gyors energia-felszabadításához.

Megfelelő folyadékbevitel, egyenletes teljesítmény!

 

Ásványi anyag komplex:

 • Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vízében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában.

 • Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok egyensúlyát tartalmazza.

 • Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

Kalcium:

A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója.

 

Magnézium:

A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

 

Kálium:

Részt vesz ingerületi folyamatokban, így az ideg-, és izomműködésben.

 

Nátrium:

Fontos szerepe van az ozmotikus nyomás fenntartásában, idegrendszeri ingerület átvitelben és az izomműködés során.

 

B1-vitamin:

A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

 

C-vitamin:

Antioxidáns hatásánál fogva az oxidatív stressznek kitett sejteket védelmezheti. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a megfűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet. Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolónak növelniük kell a bevitelét.

 

L-taurin:

Az inzulin utánzásával segítheti eljuttatni az aminosavakat és a glükózt az izomsejtekbe. Segítheti a kalcium, magnézium, kálium és a nátrium ki- és beáramlását a sejtekbe.

 

Momordica:

Segítséget nyújthat a tüdő zavartalan működéséhez. Gazdag A-, és C-vitaminban valamint vasban. A Momordica csökkentheti a testzsírt, illetve a triglicerid-szintet. A csökkenő testzsír kedvezően befolyásolja a tesztoszteron és az ösztrogén arányát, és jelentősen javítja az izmok növekedését is.

 

A folyadékveszteség tünetei:

Fáradtság, fejfájás, kipirult bőr, magas testhőmérséklet, étvágycsökkenés. Mindez negatívan befolyásolja a keringési rendszert, szívet, tüdőt.

 

Felhasználási javaslat:

 • Sporttevékenység előtt 2-3 dl IsoLine sportital fogyasztása javasolt.

 • Mozgás közben 20 percenként 1,5-2 dl ajánlott inni.

 • A sportolás végeztével legalább 5 dl IsoLine folyadékot érdemes bevinni. 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást.

Ár: 4 100 Ft.
Cikkszám: 1607 Bónuszpont: 12,6
db.

1831 - MgTOP Forte Magnézium-L-Treonát Forte kpsz 100 db

1831 - Magnézium L-Treonát - MgTOP

Legyünk észnél, növeljük az agyi kapacitást! 

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Megjegyzés:

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! Azonban a könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok, valamint az interneten megtalálható leírások alapján összegyűjtöttük az alábbi rövid tájékozatót!

 

Főbb hatásterületek:

 • Memória javítása

 • Koncentráció megőrzése

 • Tanulás segítése

 • Agyi funkciók javítása

 

Összetevők:

Magnézium L treonát, zselatin

 

Természetes összetételű komplex készítmény az agyi funkciók javítására.

Hatóanyagai hozzájárulhatnak a memória javításához, a koncentráció megőrzéséhez, javításához, valamint az agy kognitív képességeinek javításához.

 

Miért a MAGNÉZIUM TREONÁT?

Általában az emberek agyi kapacitásuknak csak a töredékrészét használják ki. Régi vágyunk ezen az arányon javítani, könnyebben tanulni, valamin az, hogy szellemi képességeinken minél kevésbé rontsanak az életkor és egyéb, külső körülmények hatásai.

 

A kutatók egy forradalmian új formáját fedezték fel a magnéziumnak, a magnézium L-treonátot.

 • A Magnézium L-treonát nagy mennyiségben képes átjutni a vér-agy gáton.

 • Kísérletekben a magnézium L-treonát hatására az agy-gerincvelői folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb volt a hagyományos magnéziumformák hatásával szemben.

 

A magnézium L-treonát hatására állatkísérleti modellekben:

 • A rövid távú memória javulása 18%-al, a hosszú távú memória 100%-al nőtt!

 • Az agy-gerincvelő folyadék mért magnézium szintje 15%-al magasabb lett

 • Ezen kívül növekedett a működő szinapszisok száma is, mely kiemelten fontos a tanulásnál!

 

A magnézium L-treonát hiánytünetei:

 • Sportolás közben, vagy éjszaka kialakuló fájdalmas lábikragörcs.

 • Fáradékonyság és a folytonos feszültségérzés.

 • Szellemi teljesítő képesség csökkenése, a fejfájás, depresszió, koncentráció zavar.

 • A nyomelem súlyos hiányánál személyiség változás, hányás és hányinger, étvágytalanság, zavartság, magas vérnyomás és szívritmus-zavar is felléphet.

 

A magnézium L-treonát hatásai:

 • javíthatja a rövid és hosszú memóriát,

 • fejlesztheti a tanulási képességet,

 • elősegítheti az idegrendszer egyensúlyát,

 • védheti a szív egészségét,

 • normalizálja a keringést,

 • csökkentheti a magas vérnyomást,

 • elősegítheti az optimális izomműködést,

 • óvhatja csontjaink egészségét,

 • biztosíthatja az anyagcsere egészséges működését,

 • hátráltathatja a kalciumtartalmú vesekövek kialakulását a szervezetben,

 • lassíthatja az öregedési folyamatokat,

 • akár bizonyos daganatos betegségek megelőzésében is szerepet játszhat.

 

Felhasználási javaslat:

Napi 2-3x1 kapszulát bő vízzel bevenni.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. 

 

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Ár: 7 900 Ft.
Cikkszám: 1831 Bónuszpont: 20
db.
Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk