204881F - Homoktövis kapszula 250 db

Homoktövis kapszula 250 db
Vitaminok
204881F
Tradicionalis
Rendelésre...
24,2
10 010 Ft.
Rendelés:
db.

488 - HOMOKTÖVIS kapszula

A nálunk élő gyümölcstermő bokrok közül a homoktövis bogyója tartalmazza a legtöbb C-vitamint (500-900mg/100g), emellett egyéb vitaminok (B, E, F), mikroelemek (Ca, Mg, Zu, Ti), szerves savak, és telítetlen zsírsavak gazdagítják bel tartalmát. A homoktövis E-vitamin tartalma (202.9 mg/100 g gyümölcs), magasabb mint a búza, kukorica és szójabab E-vitamin tatalma.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Az újabb kutatások a vízben oldódó sárga flavonoidokat, az értékes növényi olajokat és zsírokat, valamint kedvező élettani hatását emelik ki. Védi és erősíti az immunrendszert, zsíroldó hatású, fokozza az anyagcserét, így segít az optimális testsúly megtartásában. Kedvezően hat a gyomor- és nyombélfekélyre, védi a májat, gátolja a hajhullást és lassítja a ráncok kialakulását. Erősíti a kötőszövetet, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását.

A gyümölcsök gazdagok szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban. Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese. A homoktövis gyümölcsében levő C-vitamin koncentrációja magasabb, mint az eper, kivi, narancs, paradicsom, sárgarépa, és galagonya gyümölcsébe. A homoktövist több mint ezer évvel ezelőtt a Kínában élő tibeti doktorok sokféle betegség kezelésére használták. A VIII. század végi Si Bu Vidian-ban klasszikus tibeti gyógyszerként jegyezték fel. A homoktövis a szélesebb közönség előtt kevésbé ismert hazánkban, annak ellenére, hogy nagyobb folyóink mentén évezredek óta megtalálható ez a nemes növény. Ma már parkokban, kertekben is termesztik, erre a célra Tibetből, illetve Oroszországból származó cserjetermetű növényt használnak, hiszen először a keleti gyógyászat fedezte fel jótékony hatásait.

 

A homoktövis hatása:

• Daganat-gátlás

• Sejt-regenerálás

• Általános roborálás

• Allergia- és a szénanátha tüneteinek csökkentése

• Zsíroldás

• Szívfunkciók javítása

• Gyomorfekély kezelése

• Máj regenerálása

• Idegrendszeri zavarok enyhítése (F vitamin)

 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk