2335 - E-lit vitamin Béta karotin Lutein kapszula 60 db

E-lit vitamin Béta karotin Lutein kapszula 60 db
Szem
2335
Tradicionalis
Rendelésre...
10
3 400 Ft.
Rendelés:
db.

2335 - E-lit Vitamin Béta-Karotin Lutein kapszula 60 db

Különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális gyógyászati célra szánt tápszer.A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.

Az Elektro Vitamin termékcsalád összetevőinek köszönhetően garantálják az anyagok leggyorsabb és leghatékonyabb felszívódását.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

A készítmény fogyasztása javasolt az időskori szembetegség (makula degeneráció), illetve az erős napsugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén.Az ember ősidők óta fogyaszt különböző a szervezet számára szükséges hatóanyagokat (vitaminokat, ásványi sók, flavonoidok, enzimek, stb.) anélkül, hogy ezt tudatossá tenné. Sokszor csak azért, mert finom. Évezredek során a természetes élelmiszereket fogyasztva a vegyes étrend általában kielégítette testünk ilyen jellegű igényeit. Azonban ha a táplálkozás egyoldalúvá vált, hamar hiánybetegségek léptek fel (skorbut, angolkór stb.) Mindemellett az életkor meghosszabbodása is sajátos időskori betegségek megjelenését idézte elő.A népgyógyászati tapasztalatok, majd később a laboratóriumi kísérletek és humán megfigyelési programok eredményeként kiderül, hogy néhány anyag együttes jelenléte szervezetünkben, egymást segítő szinergista hatást érnek el. Ezeket a párosokat még ásványi anyagokkal TM84-el dúsítottuk, így a bevitt anyagok hatását többszörösére gyorsítottuk.Az ásványi sók a szervezetbe jutva oldott állapotba kerülnek, elektrolitokká válnak és kiváló vezetőképességük révén a kémiai folyamatok sebességét többszörösére emelik. Úgynevezett izotóniás vegyületet alkotnak, amelyek az emberi testet alkotó sejtek és a sejtközti állomány számára tápanyagfelvétel szempontjából egyaránt a legoptimálisabb.Béta-karotin:A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.Lutein:- Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.- A lutein segíti a szem egészségének fenntartását.- A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.- Természetes antioxidáns a szem számára.- Segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

Béta-karotin:A béta-karotin elősegítheti a szem és a bőr védelmét, egészségének megőrzését. A flavonoidok a szabad gyökök káros hatása ellen védik a szervezetet.Lutein:- Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárul a szem egészségének megőrzéséhez.- A lutein segíti a szem egészségének fenntartását.- A retina és a szemlencse egyik összetevő anyaga.- Természetes antioxidáns a szem számára.- Segíti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.

Az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk