2018403F - CaTOP Forte Calcium kapszula 100 db

CaTOP Forte Calcium kapszula 100 db
Ásványianyag, nyomelem
2018403F
Tradicionalis
Rendelésre...
21
7 400 Ft.
Rendelés:
db.

1840 - CaTop Calcium kapszula

A KALCIUM-TREONÁT a legkorszerűbb kalcium forrás a csontrendszerért! 95% felszívódás!

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

  • Hatékony bélből való felszívódás, és a csontokba való beépülés.

  • Gátolja a csontfelszívódást, ezen keresztül a csontvesztést.

  • Javítja a csont és porc sejtek funkcióját, műáködését.

  • Segíti a csontképződési folyamatot.Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a kalcium L-treonát javítja az osteoblastoknak (csontképzősejtek) és osteocytáknak (csontsejtek) a tevékenységét és működését, miközben növeli a kalcium, bélből való felszívódását, és hasznosulását a csontvelőbe. Ezen kívül optimalizálja a csontszövet helyreállítási, és újjáépítési folyamatait. A kísérletekben a kalcium-treonát sokkal hatékonyabbnak bizonyult, mint más kalciumforrások.

Állatkísérletekben a kalcium.treonát formájában beadott kalcium 94-95%-a szívódott fel. Az első csoport 40 mg, a második csoport 80 mg kalciumot kapott. Ez a felszívódási arány jelentősen magasabb a kalcium egyéb formáihoz képest.

 

Egy másik vizsgálatban angolkóros egerek kaptak kalciumpótlást, kalcium-treonát, vagy kalcium-glukonát formájában. A szerzők véleménye szerint a kalcium-treonát hatékonyan csökkentette a csontvesztést, képes volt megelőzni az angolkór kialakulását, és a kalcium-glukonátnál nagyobb mértékű csont-kalciumfelvételt eredményezett.

A kalcium felszívódást human vizsgálatokban is tesztelték. Mégpedig úgy, hogy mérték a kalcium-treonát elfogyasztása előtti, és utáni vizelet- illetve vér-kalciumszinteket. Ez bizonyította, hogy a kalcium emberekben is jól felszívódik a kalcium-treonát adagolása után.

A csontritkulás egy anyagcserezavaron alapuló csontbetegség. Számos egyéb betegség is a csontritkulásra vezethető vissza. Az életkor növekedése, a testmozgás hiánya, a hormonális változások (menopauza) és az ásványi anyagok elégtelen beépülése idézi elő a csontmátrix változását.

A fentiek eredményeképpen a csont mikro-szerkezete ritkul, és a csont gyengülni kezd. Mindez jelentős mértékben növeli a - nemritkán - végzetes csonttörések kockázatást, illetve kialakul a rendszeres csontfájdalom és deformálódik a csontrendszer. megjelennek a mozgásszervi betegségek, ízületi fájdalmak.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk