2025671F - Olimpiq SXC Immuno 90-90 db

Olimpiq SXC Immuno 90-90 db
Immunrendszer
2025671F
Tradicionalis
140
47 300 Ft.
Rendelés:
db.

2025671F - OLIMPIQ IMMUN 90 90 kapszula

 

A Flavirex készítmények a legmagasabb elérhető mennyiségben és a legoptimálisabb kombinációban tartalmazzák azokat a növényi komponenseket, melyek a jelenleg is, a megállíthatatlanul terjedő pandémiáért felelős koronavírust terjedését meggátolhatják.

 

Megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

15.000 Ft feletti rendelések esetén, Magyarországon. a szállítási költséget magunkra vállaljuk.

Weboldalunkon a mindenkori gyári árak láthatóak, amit a regisztrált vásárlóink vehetnek igénybe. Regisztrációhoz kérje a segítségünket a fenti telefonszámon.

 

A Flavirex egy tudományos alapokon nyugvó, speciálisan összeállított flavonoid-komplex termékcsalád. A benne található flavonoidok és egyéb növényi komponensek mennyisége és fajtái a legújabb kutatási eredmények alapján segítik a szervezetünk védekező rendszerét a külső környezeti ártalmak, káros baktériumok, vírusok elleni küzdelemben. A flavonoidok tesztelése a különböző COVID-19 vírus fehérjéivel kapcsolatban ma kiemelt szereppel bír a nemzetközi kutató laboratóriumok körében.

2020. július 28-án látott napvilágot az a 85 nemzetközi tanulmányt átölelő metaanalízis, mely számos bioflavonoid bizonyító erejű antivirális képességét mutatja be a COVID-19 és más SARS-CoV törzsekkel szemben (Roles of flavonoid against coronavirus infection, PMID: 32735799). A tanulmányokból egyértelműen kiderül, hogy egyes növényi immunanyagok komoly segítséget nyújthatnak a koronavírus elleni harcban. A tanulmányok jelentős része három vírusproteinre koncentrált, melyek flavonoidok segítségével igen hatékonyan inaktiválhatóak voltak. Ezek az eredmények azt mutatták, hogy a következő pontokon magas hatékonysággal képesek lehetünk beavatkozni a fertőzés különböző stádiumaiba, korlátozni és egyben megállítani a vírus terjedését.

 

Antivirális beavatkozási lehetőségeink:

 

1. A fertőzés létrejöttéhez elengedhetetlen, hogy a vírus ún. spike felszíni fehérjéje kapcsolatot létesítsen az emberi sejten megtalálható ACE-2 receptorral. Valójában ez a receptor kapuként szolgál a vírus számára. Mára világossá vált, hogy olyan flavonoidok mint a hesperidin képesek a vírus ezen fehérjéjéhez stabil módon kapcsolódni, emiatt a vírus képtelen lesz reakcióba lépni az említett receptorral. Eredményeként a vírus nem lesz képes dokkolni az emberi sejten, így a fertőzés már az első szakaszban leállítható.

 

2. A vírus másik fontos proteinje az RdRp, mely a vírus RNS-ének másolódásáért felel. Ennek blokkolása megállítja a sejtekbe jutott vírus, örökítő anyagának másolódását. Több publikációból kiderült, hogy a luteolin néven ismerté vált (egyébként metasztázis gátló hatással rendelkező) flavonoid több ponton is képes kapcsolódni az RdRp enzimhez. A kapcsolódás eredményeként a vírus képtelen sokszorozni önmagát és idővel molekuláira bomlik a fertőzött sejttel együtt.

 

3. A vírus harmadik és talán a legfontosabb proteinje a 3CLpro. Ennek feladata többek között az, hogy enzimatikus reakciók révén segítse a virion „érését”, maga a vírus szerkezeti felépülését. Amennyiben ez a fehérje funkcióját veszíti, a vírus hiába jutott a sejtbe, hiába szintetizálta összetevőit, nem képes replikálni önmagát és elhagyni a gazdasejtet. Több hónapja tudjuk, hogy a kempferol és a quercetin növényi immunanyagok kiváló hatásfokkal képesek gátolni a 3CLpro fehérjét, megállítva ezzel a sejtek közötti továbbfertőződést.

 

2020. február végétől napjainkig 21.000 olyan esetről tudunk, melyek bizonyítják, hogy a COVID-19 fertőzésből való felgyógyulás valójában hamis nyugalmat kelt az emberek körében, mert a vizsgált esetek jelentős részénél a következő szövődményeket diagnosztizálták (Usa, Kína, Olaszország, Németország):

  • Légszomj, mellkasi- és hátfájdalom, fokozott verejtékezés, szívinfarktus tünetek

  • Szívizomgyulladás, kimerültség 60%

  • Szívritmuszavar

  • Szívizom kóros megvastagodása, fibrózis

  • A szív teljesítőképességének csökkenése

 

Komoly aggodalomra leginkább talán az a Németországban publikált júniusi tanulmány ad okot, amely a kiemelkedő egészségügyi ellátás ellenére ijesztő sarokszámokat mutat (PMID: 32730619). Fizikai teljesítménycsökkenésre panaszkodó 100 -a COVID-19-ből nemrégiben gyógyult- beteg vett részt kardiológiai MR vizsgálaton a Frankfurti Egyetemi Kórházban. Átlagosan 71 nappal a diagnózist követően 78 betegnél tapasztaltak elváltozást a szívműködésben. Sok esetben alacsonyabb bal kamrai ejekciós frakciót és 60 betegnél folyamatban lévő szívizomgyulladás volt megfigyelhető. A rendkívül súlyos szövődmények előfordulása független volt a betegség súlyosságától és általános lefolyásától, valamint az eredeti diagnózistól számított időtől. Sajnos a szív- és érrendszeri károsodás következtében a „gyógyultnak” nyilvánított betegek esetében a vitál-kapacitás oly drasztikus visszaesést mutatott mintha 20-30 évet öregedtek volna néhány hónap alatt. Nagyon sok

esetben főleg a tüdő oxigénellátást tekintve ezek az élettani mutatók később sem álltak vissza a fertőzés előtti szintre.

 

Az őssejt terápiák ígéretes megoldásnak bizonyulnak mind a immunrendszerben általánosan betöltött szerepük, mind pedig a szöveti regenerációs képességük miatt. Kanadai majd később magyar kutatók segítségével bebizonyosodott, hogy egy hatékony terápiához nincs szükség mindenképp idegen őssejtekre. Az Olimpiq készítmények hatására aktivizált ún. saját szöveti (csontvelői) őssejtek kiváló hatással képesek lokalizálni a gyulladt szövetállomány helyét és magukat differenciálva beépülni a sérült sejtek helyére.

 

2010-ben a Pécsi Tudományegyetem Népegészségtani Intézetében az Olimpiq StemXcell készítményekkel tartós javulást tudtunk elérni egy speciális az őssejtek regenerációs képességét tanulmányozó eset-kontroll kísérlet során. Előzetes szövetroncsoló beavatkozást követően a kíséreti patkányok ejekciós-frakcióját közel 20%-kal sikerült megemelni, mely szignifikánsan bizonyította a készítmény szövetregeneráló képességét (PMID:20406138).

Jelen helyzetben az őssejtek ilyen irányú képessége ígéretes terápiának bizonyulhat a COVID-19 fertőzés következtében nagy számban kialakuló szívizomgyulladás, fibrotikus leépülés és társbetegségek kezelésének területén. Nem beszélve arról, hogy a termékkörhöz tartozó flavonoidok egyenként bizonyítottan kardiovaszkuláris gyógyhatással bírnak.

 

Az Olimpiq Immuno készítmény két komponenséből az „B” komponens a keringő őssejt-szintet képes megemelni 250%-ra míg a termék másik összetevője az ún. „A”-komponens immun moduláns hatóanyagokat tartalmaz: AHCC, Zn, Se, D3-vitamin, Quercetin, Cordyceps sinensis extract stb.

 

Az Olimpiq Avirex esetében ugyancsak a „B” komponensben található összetevők emelik a keringő őssejtek mennyiségét, míg a másik hatóanyagkomplex olyan flavonoidokat (kvercetin, apigenin, kaempferol, luteolin stb) tartalmaz, melyek képesek a COVID-19 infekciót számos ponton gátolni:

  • ACE-2 dokkolás (receptoron keresztüli behatolás),

  • RNS szintézis (örökítőanyag sokszorozás),

  • Virion érés (sejtalkotók „összeszerelése” és glikoziláció)

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk