2022471F - Venomin kapszula 100 db

Venomin kapszula 100 db
Visszerek
2022471F
Tradicionalis
34
11 000 Ft.
Rendelés:
db.

2247 - VENOMIN Crystal Complex Kapszula 100 db

 

VISSZÉR ELLEN, AZ EGÉSZSÉGES, ÉS SZÉP LÁBAKÉRT!

Növényi hatóanyagokkal és vitaminokkal a rugalmas és erős vénákért!

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:

 

RUTIN: Erősíti a hajszálereket, ezért csökkenti a vérzékenység tüneteit. Segíthet a visszeres panaszokban és a ferulasavhoz hasonlóan csökkenti az oxidált LDL koleszterin citotoxicitását, ezzel csökkenti a szívbetegségek kockázatát is.

HESPERIDIN: Ez a flavanon glikozid, elsősorban citrusfélékben, ezek héjában és rostjaiban található meg. A rutinhoz hasonlóan csökkenti az erek permeabilitását és gyulladáscsökkentő, anti-allergén, lipid-csökkentő, érvédő és rákellenes hatással rendelkezik. Többek között aranyeres bántalmak esetén is alkalmazandó hatóanyag.

DIOZMIN: Hatásmechanizmusára jellemző, hogy fokozza a vénás tónust és a nyirokáramlást. Csökkenti az erek hiperpermeabilitását és növeli a kapilláris-rezisztenciát.

Kísérletes modellekben jótékonyan befolyásolta a leukociták és az endothelsejtek közti kapcsolatot.A visszérbetegség előfordulása jelentősen alábecsült a betegek részéről, még jól látható tünetek esetén is. A betegek túlnyomó része csak akkor fordul orvoshoz, ha már jelentős visszeres problémái vannak, pedig a vénás kórfolyamat akkor lassítható a legjobban, ha minél korábbi stádiumban kezdődik a kezelés.

A visszérproblémákat kezelő terápiás lehetőségek több nagyobb csoportba sorolhatók. Ezek a kompressziós (harisnyák, zoknik, és fáslik) gyógyszeres/ étrend kiegészítős lokális kezelés, illetve a sebészi beavatkozás.  

A jól megválasztott, komplex terápia által, egyrészt csökkenhetők a fájdalmas, kínzó panaszok, csökkenthetők a látható tünetek, és megakadályozható a betegség súlyosbodása.  

Léteznek olyan flavonoidok, melyek közös jellemzőik a vénás tónus fokozása, a mikroelemek védelme. Egyesek csökkentik a láb dagadását, megakadályozzák az ödémák kialakulását. Mások megkötik a szabadgyököket, vagy gátolják a vénák gyulladását, esetleg védik a vénafalat.

 

A venoaktív flavonoidok a vérkeringéssel a legkisebbtől a legnagyobb vénákig, illetve a felületestől a mélyvénákig is eljutnak. Idejekorán, a panaszok megjelenésekor elkezdett használatukkal lassítható a visszérbetegség súlyosbodása és csökkenthető a súlyosabb következmények:- lábdagadás, - bőrszövődmények kialakulásának esélye.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk