208341F - Ostemo - Crystal Complex kapszula 100 db

Ostemo - Crystal Complex kapszula 100 db
Csont, izület, porc
208341F
Tradicionalis
Rendelésre...
15
5 900 Ft.
Rendelés:
db.

834 - OSTEMO 100 db kapszula - Étrend-kiegészítő

Erős csontok 50 év felett is! Növényi hatóanyagokkal, vitaminokkal a csontok és a gerinc épségéért! A csontritkulás ellen!

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

A csontritkulás (osteoporosis):

  • Korunk betegsége, mivel kisebb-nagyobb mértékben szinte mindenkit érint. Jellemző, hogy a beteg hosszú éveken át panaszmentes, nem észleli a lappangva zajló folyamatot.

  • Az első tünetek leggyakrabban bizonytalan jellegű hát- és gerinctáji formában jelentkeznek, később fokozódik a fájdalom, és a törést szenvedett betegek akár rokkanttá is válhatnak.

  • Magyarországon több nő hal meg combnyaktörés szövődményei következtében, mint mell, méhnyak- és méhrák miatt.

Összetevők:

  • Kondroitin-szulfát

  • L-lizin

  • Kalcium

  • Magnézium

     

Kondroitin-szulfát:

A kondroitin-szulfát (glycosaminoglycan), a csontok és a porcok fő alkotója. Egészségesen tartja a porcokat azzal, hogy vizet és tápanyagokat juttat beléjük. Lehetővé teszi, hogy egyéb fontos molekulák szabadon átjuthassanak a porcokon, ami létfontosságú, mivel a porcok nem rendelkeznek vérellátással.

 

L-lizin:

Az L-lizin egy esszenciális aminosav. Elősegíti az izom-, a csont-, és egyéb szövetek kialakulását és megmaradását, mindemellett gyorsítja a regenerálódást is. Széles körben ismert a herpesz 1 és 2 elleni hatásossága folytán, és néhány öregedéssel összefüggő bőrproblémával szemben is sikeresen alkalmazható. A sejtregeneráló folyamatokhoz szükség van lizinre, hogy a test izmokat, csontokat, és egyéb szöveteket tudjon létrehozni, fenntartani, valamint gyógyítani. Az L-lizin továbbá elősegíti a kalcium felszívódását, valamint kiválasztását, ami a csontok egészsége szempontjából fontos.

 

Kalcium:

Hozzájárul a csonttömeg meghatározásához, a korral járó csontleépülés kialakulásának lassításához, a szervezet egészséges sav-bázis egyensúlyának fenntartásához. A kalcium a csont felépítéséhez elengedhetetlen, továbbá szükséges az ingerület átviteléhez, az izom összehúzódáshoz és a véralvadáshoz. A fiatal felnőttek csontjaiban a kalcium beépülése és kiválasztódása egyensúlyban van. A csontritkulás vagy csonthártyagyulladás esetén ez az egyensúly felborul, a csontokban kevesebb kalcium épül be, mint amennyi onnan kiválasztódik és ennek következtében a csontszervezet meggyengül, hajlamossá válik a törésre. A nőknek általában nagyobb mennyiségű kalcium felvételre van szükségük, mint a férfiaknak. A változás kora után a nőknek csökkent az ösztrogén szintjük, és ezzel csökken a kalcium szintjük is.

 

Magnézium:

Egy átlagos felnőtt test kb. 25-30 gramm magnéziumot tartalmaz. Ennek kb. 50%-a a csontok részét képezi. Minden komolyabb biológiai folyamathoz nélkülözhetetlen.Részt vesz az energiatermelésben, a nukleinsavak és a fehérje szintézisében, az idegrendszer és az izmok működésében, a fogak és a csontok felépítésében. Mivel a magnézium igen fontos építőeleme a csontoknak, segíthet a csontritkulás megelőzésében és kezelésében is.

 

Felhasználási javaslat:3x1, max 3x2 kapszula/nap.

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk