1784 - Nadh kapszula 3db

Nadh kapszula 3db
Mozgás, energia
1784
Tradicionalis
1
450 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

1784 - NADH kapszula 30 db

Gyors feltöltés a mindennapokhoz! NADH= koenzim-1, azaz: Q1

A NADH nikotinamid-adenin-dinukleutid megnevezéssel jelölt biológiai anyag rövidítése.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A NADH

A H betű a hidrogént jelenti.

Ezt a vegyületet KOENZIM-1 (Q1) néven is ismerik. A NADH a szervezetben megtalálható legpotenciálisabb antioxidáns.

A NADH minden élő növényi és állati sejtben megtalálható, minthogy alapvető fontosságú az energiatermeléshez és ez által minden sejt életben maradásához. Az állati sejtek több NADH-t termelnek, mivel nagyobb az energiaszükségletük is.

A legnagyobb NADH- tartalom azokban a sejtekben és szövetekben fordul elő, amelyek a legnagyobb energia-szükséglettel bírnak.

 

Ezek a szív, az agy, az izmok, a máj és a vesék. Minél több NADH áll a sejtek rendelkezésére, annál több energiát tudnak termelni.

Az emberi szervezetben több mint 1000 anyagcsere-reakciót szabályoz a NADH. Ha hiány van a NADH-ból, akkor a testi vagy a szellemi fáradtság érezhetővé válik.

Testünk valamennyi élő sejtje energiát igényel ahhoz, hogy feladatát el tudja látni. Az izmoknak ahhoz kell energia, hogy mozogni tudjanak.

Az agy az energiát a működőképes felismerő és emlékező tulajdonsághoz igényli. A szívnek az energia a pumpálási - szivattyúzási feladatok ellátásához kell. A tüdő nem képes energia nélkül lélegezni. Az energiatermelésre való képesség az előfeltétele annak, hogy egy sejt egyáltalán létezni tudjon. Energia nélkül minden sejt elpusztul.

NADH külső pótlása csak nyers (nem hő kezelt) élelmiszerekből történhet, nagyobb mennyiségben az állati eredetű élelem tartalmazza. Ezek nyers fogyasztása meglehetősen behatárolt, így a legegyszerűbb módja, hogy éljünk az energiapótlás ezen lehetőségével, ha étrend - kiegészítőként veszünk magunkhoz.

 

Összetevők:

3db kapszula: 10mg Nadh

Össz polifenol:16,55mg

ebből:flavonoid:11,59

Rezveratrol:0,0083

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk