1607 - IsoLine Momordica izotóniás sportitalpor 450 g

IsoLine Momordica izotóniás sportitalpor 450 g
Energia
1607
Tradicionalis
Rendelésre...
12,6
4 100 Ft.
Rendelés:
db.

1607 - Flavin7 IsoLine Momordica 450 g izotóniás sportitalpor

Izotóniás, ásványi anyagokat, szénhidrátot, és vitaminokat tartalmazó sport-italpor.

Működjön maximális teljesítményen! Speciális készítmény, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára, az elvesztett energia, ásványi anyagok és folyadék pótlására.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

  • Az IsoLine sportital biztosíthatja a mozgás előtt, közben és után az optimális folyadékpótlást és az energia felhasználását.

  • Ezáltal a sportoló képes fokozni teljesítményét.

  • Összetevői révén fenntartja a szomjúságérzetet annak érdekében, hogy a sportoló folyamatosan tudja pótolni az elveszített folyadékot.

  • A vízháztartás felborulása és ezzel együtt az elektrolitek kiürülése jelentős teljesítmény és koncentráció vesztéshez vezet, ami fáradsághoz, közérzet romláshoz vagy akár rosszulléthez is vezethet. Ezen kívül hatékonyan pótolja a szénhidrátot gyors energia-felszabadításához.

Megfelelő folyadékbevitel, egyenletes teljesítmény!

 

Ásványi anyag komplex:

  • Kiemelten magas ásványi anyag és nyomelem tartalmú komplex, melyben a Nagy Sóstó vízében oldott és kristályosodott anyagok találhatóak meg természetes elektrolit formában.

  • Megfelelő mennyiségű vízzel fogyasztva természetes izotóniás hatású, mivel az elektrolitok egyensúlyát tartalmazza.

  • Fogyasztása gátolja a szervezetben található elektrolitok a sportolás közben elvesztett mértékét.

Kalcium:

A csontok és a sejtmembrán alapvető építő eleme, az izom összehúzódás megindítója.

 

Magnézium:

A csontrendszer alapeleme, az izomelernyedést segítheti, valamint számos enzim működésén keresztül a fehérje-, szénhidrát-, és zsíranyagcserében elengedhetetlen szerepet játszik.

 

Kálium:

Részt vesz ingerületi folyamatokban, így az ideg-, és izomműködésben.

 

Nátrium:

Fontos szerepe van az ozmotikus nyomás fenntartásában, idegrendszeri ingerület átvitelben és az izomműködés során.

 

B1-vitamin:

A B1-vitamin, más néven Tiamin jelentős szerepet játszhat a szénhidrát-anyagcserében, segítheti a szénhidrátok elégetését, valamint létfontosságú szerepet tölthet be az idegrendszer, az izmok és a szív normális működésében.

 

C-vitamin:

Antioxidáns hatásánál fogva az oxidatív stressznek kitett sejteket védelmezheti. Erősítheti az immunrendszert, fokozhatja az ellenálló képességet a fertőző (főleg a megfűléses) betegségekkel szemben. Gyorsíthatja a kötőszövet újraépülését és védelmet nyújthat a stressz ellen. Fokozhatja és helyreállíthatja a fizikai teljesítőképességet. Megterheléskor nő a C-vitamin igény, ezért a sportolónak növelniük kell a bevitelét.

 

L-taurin:

Az inzulin utánzásával segítheti eljuttatni az aminosavakat és a glükózt az izomsejtekbe. Segítheti a kalcium, magnézium, kálium és a nátrium ki- és beáramlását a sejtekbe.

 

Momordica:

Segítséget nyújthat a tüdő zavartalan működéséhez. Gazdag A-, és C-vitaminban valamint vasban. A Momordica csökkentheti a testzsírt, illetve a triglicerid-szintet. A csökkenő testzsír kedvezően befolyásolja a tesztoszteron és az ösztrogén arányát, és jelentősen javítja az izmok növekedését is.

 

A folyadékveszteség tünetei:

Fáradtság, fejfájás, kipirult bőr, magas testhőmérséklet, étvágycsökkenés. Mindez negatívan befolyásolja a keringési rendszert, szívet, tüdőt.

 

Felhasználási javaslat:

  • Sporttevékenység előtt 2-3 dl IsoLine sportital fogyasztása javasolt.

  • Mozgás közben 20 percenként 1,5-2 dl ajánlott inni.

  • A sportolás végeztével legalább 5 dl IsoLine folyadékot érdemes bevinni. 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk