2018201F - Myco Crystal Pecsétviaszgomba 100 db

Myco Crystal Pecsétviaszgomba 100 db
Gombák
2018201F
Tradicionalis
Rendelésre...
19
7 300 Ft.
Rendelés:
db.

1820 - Myco Crystal - PVG - Pecsétviaszbomba kapszula

 • Egyik legnagyobb értéke immunrendszer erősítő hatásában rejlik, amely közvetve, vagy közvetlenül az egész szervezetre, annak egészségi állapotára hatással van.

 • Többek között ennek köszönhető a tumor-gátló hatására, ami ma már tudománytörténeti ténynek számít, ugyanis elsőként ebből a gombából vontak ki egy vízoldékony poliszacharidot.

 • Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli.

 • A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17-féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Kérje a gyógyító gombákról szóló kiadványunkat is.

A gombának a különböző vírusok elleni hatásvizsgálata nagy intenzitással folyt és folyik világszerte. Már 1960-as évek közepén megállapították, hogy a gomba kivonata hatékony az influenza vírussal szemben. Gátlónak bizonyult a kandidázissal szemben és a herpesz vírussal szemben is. Klinikai vizsgálatokban bizonyították, hogy két hónap alatt a gombaporból előállított extraktum hatására a II. típusú cukorbetegségben szenvedők vércukorszintje jelentősen csökkent és a folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. Gyulladás-gátló hatása leginkább allergiás eredetű bőrgyulladás esetén érvényesül, de az egészséges bőr öregedését is gátolja, ami hölgyek esetében nem megvetendő! Májvédő hatása is igazolt, ugyanakkor a nikotin mérgező hatását jelentősen mérsékli. A gombafehérjék biológiai értéke felülmúlja valamennyi növényét, és megközelíti az állati fehérjéket. Ezen kívül 17 féle aminosav, valamint rengeteg nyomelem mutatható ki a gombából, különösen a szeléntartalma magas. Táplálkozás-élettani szempontból igen fontos, hogy igen alacsony a nyerszsír (kalória) tartalma.

 

Hatásterületei:

 • Gyulladáscsökkentés

 • Koleszterinszint csökkentés

 • Antioxidáns hatás

 • Májvédelem

 • Tumorgátlás

 • Vércukorszint csökkentés

 • Légzéskönnyítés

 • Nyugtatóként

 • Izületi fájdalom csillapítás

 • Álmatlanság

 • Krónikus hepatitisz

 • Krónikus szívbetegség

Hatóanyag-csoportjai:

 • Poliszacharidok (immunrendszer erősítés, kemoterápia mellékhatásainak enyhítése)

 • Nukleotidok (trombózis megelőző hatás)

 • Aminósavak, fehérjék (allergiás tünetek enyhítése, gyulladás csökkentés, sejtépítés)

 • Egyéb biológiailag aktív anyagok

 

Hatóanyagok egy kapszulában:

Pecsétviasz gomba

L-Arginin

336,0 mg

4,4 mg

L-Glutamin

6,2 mg

L-Asparagin

3,66 mg

Poliszacharidok

30 mg

C-Vitamin

30 mg

Össz. Polifenol

2,8mg

Ebből flavonoidok

1,96mg

Rezveratrol

0,0014 mg

Ezt a gyógy-gombát igen sokrétű, pozitív egészségre gyakorolt hatása miatt Ling Zhi-nek azaz Spirituális erőnek is hívják az ázsiai országokban.

A Pecsétviasz gyógy-gomba (Ganoderma lucidum) hatóanyaga, az immunerősítés mellett, hozzájárulhat a szív és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Klinikai kísérletekben eredményes volt a krónikus bronchitis (hörghurut), illetve asztma kiegészítő kezelésében.

A népgyógyászatban használják álmatlanság és alvászavarok enyhítésére is, továbbá több tanulmány is beszámolt arról, hogy a modern rákgyógyító terápiákkal együtt a Pecsétviaszgomba fogyasztása a hatékonyabb lehet. Csökkentheti a sugárterápia mellékhatásait, és nagymértékben segítheti a különböző, mint például a szívizomsejtek vagy a májsejtek működését.

In vitro kísérletben kimutatták, hogy a gomba hatékony lehet az emlődaganatok prosztata tumorok és hólyag daganatok kezelésének esetében. A prosztatarák esetén az egyik tumorellenes hatása az angiogenezis (tumorsejtek vérellátásának) gátlásában nyilvánult meg, továbbá a gomba rendkívül hatásosnak bizonyult a leukémia-, lymphoma-, és az un. multiplex myeloma sejtek gátlásában. A Pecsétviaszgomba, a tüdő tumorok angiogenezisének a gátlásában is eredményes volt.

In vivo állatkísérletekben kimutatták, hogy a gomba triterpen töredéke képes a májat érintő tumorok és metasztázisok gátlására valószínűleg a tumor angiogenezis képzésének akadályozása útján. Szintén in vivo állatkísérletben a gomba vizes kivonata a vastagbél daganatok gátlásában is eredményesnek bizonyult. In vivo klinikai kísérletben azt is kimutatták, hogy a gomba polysaccharida kivonata képes erősíteni az előrehaladott daganatos betegségben szenvedők immunrendszerét.

Alkalmazása:

Naponta 3x1- 3x2 kapszula

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk