204452F - Lucerna kapszula 100 db

Lucerna kapszula 100 db
Lúgosítás
204452F
Tradicionalis
Rendelésre...
3,3
1 210 Ft.
Rendelés:
db.

445 - LUCERNA  kapszula -100 db

A lucerna az egyike a természet legerőteljesebb és legtáplálóbb növényeinek. Elősegíti az emésztést, segít megtisztítani a májat és véráramot is! A lucerna gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Vitaminjai:

A, B1-és B6, C, D, E, és K-vitamin, és tricin.

Nyomelemekbengazdag: pl. kalciumban, káliumban, vasban, cinkben, magnéziumban és karotinban.

A szervezet sav-lúg arányát egyensúlyban tartja. Többek között emésztés- és étvágyjavító, valamint a tápanyagok jó felszívódását segíti elő. Nyolc, fontos emésztéshez szükséges enzim is található benne.

A lucerna egyike a klorofilban leggazdagabb táplálékoknak.

Elősegíti az immunitás kialakulását fertőzések ellen. A lucerna hatékonyan képes megtisztítani a májat és a véráramot az egészségtelen koleszterin- lerakódásoktól. Gyulladáscsökkentő, illetve detoxikáló és gombaellenes hatású. Kedvezően befolyásolja az ízületek működését. Vérnyomás-kiegyenlítő, étvágygerjesztő és jól alkalmazható a csontok és fogak erősítésére, koronaér megbetegedéseknél, köszvény esetén, illetve akár nyitott sebre, üszkösödésre is.

 

Segíthet testünk "újjáélesztésében"!  

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk