2018701F - Körömvirág Kristálykrém 25 g

Körömvirág Kristálykrém 25 g
Krémek
2018701F
Tradicionalis
6
1 990 Ft.
Rendelés:
db.

1870 - KÖRÖMVIRÁG KRISTÁLYKRÉM 25 g

Tradicionális gondoskodás a bőrének! A körömvirág (Calendula officinalis) egyike azon ritka gyógynövényeknek, amely a kristály energiáját, frekvenciáját teljes egészében képes átvenni, rögzíteni és továbbítani tudja, ezáltal a kristály képes felerősíteni a körömvirág gyógyerejét. Bár ajánlottan csak külsőleg használandó, a szájon, fogínyen előforduló herpesz, tályog, fogínyproblémák esetén is kivallóan hathat.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A népgyógyászat és a legújabb-kori kutatások eredményeit ötvözi a kristálykrém. A növényi kristályok, valamint a körömvirág jól ismert hatásait figyelembe véve készült el ez a termék.

 

A körömvirág (Calendula officinalis) egyike azon ritka gyógynövényeknek, amely a kristály energiáját, frekvenciáját teljes egészében képes átvenni, rögzíteni és továbbítani tudja, ezáltal a kristály képes felerősíteni a körömvirág gyógyerejét. Bár ajánlottan csak külsőleg használandó, a szájon, fogínyen előforduló herpesz, tályog, fogínyproblémák esetén is kivallóan hathat.

 

Egy különleges eljárás segítségével sikerült elérni, hogy a krém gyorsan beszívódjon a bőrbe, s a mélyebb rétegekbe, segítve ezzel a hatóanyagok mihamarabbi beépülését.

A Körömvirág Kristálykrém széles felhasználási területe lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb bőrbetegségek, gyulladások, fertőzések kezelésére.

Kiváló eredmények tapasztalhatók a műtéti hegek gyógyulásánál is. Gyógyír a visszeres lábakra, herpeszre, pikkely- és övsömörre, égési sebekre, gombásodásra. Használhatjuk pattanásokra, rovarcsípésre, sebekre, karcolásokra, horzsolásokra, de minden, a bőrön és hámrétegen előforduló rendellenességekre is.

 

Főbb hatásterületek:

 • Hámrétegen előforduló rendellenességek

 • Égési, és napozási sérülések

 • Vágott, horzsolt sérülések

 • Pattanások

 • Rovarcsípések

 • Bőrgyulladások

 • Bőrfertőzések

 • Rosszindulatú bőr-elváltozások

 • Öregkori máj- és egyéb pigmentfoltok

 • Lábgombásodás

 • Visszerek...

 

Használata:

A kezelni kívánt bőrfelületet naponta 3-4-szer egyenletesen kenjük be, néhány perccel később ugyanazokat a mozdulatokat ismételjük meg a krém felvitele nélkül. Előtte lehetőség szerint tisztítsuk meg a bőrfelületet, majd töröljük szárazra.

Kiszerelés:

25 g-os tégelyben

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk