2020842F - Flavin77 - Rostkrém - Family 240 g

Flavin77 - Rostkrém - Family 240 g
Daganat
2020842F
Tradicionalis
20,9
7 600 Ft.
Rendelés:
db.

2084 - FLAVIN77 FAMILY - Rostkrém 240 g

 • A FLAVIN 77 fogyasztási tapasztalatai, valamint a flavonoidokkal kapcsolatos orvosi-, klinikai publikációk, a daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatások alapján elkészített termék.

 • Az egyedi, védett recept alapján, kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással.

 • Kontrollált pro-oxidáns. 

 • Flavonoid tartalom: 300.000 mg/l. A legmagasabb flavonoid tartalmú termék!

 • Sűrű, rostokkal telített gél állag mellett kiváló íz!

 • A fele a májban a másik fele a belekben metabolizálódik.

 • Gyerekeknek is!

 • Tartósítószert nem tartalmaz!

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:77 fajta, jelentős mennyiségű flavonoid-, polifenol tartalmú gyümölcsök, magvak, fűszerek, virágok, gyógyfüvek, gyökerek, levelek. Vízben oldott koncentráltközegben növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak, mikroEMULSIOTMeljárással készült kivonat.

 

Tárolás: 10-20 C között, felbontás után csak hűtőben! Tartósítószert nem tartalmaz! Kérjük, ne egyen közvetlen az üvegből, hogy tartalma baktérium- és kórokozómentes maradhasson. A szájban lévő, emésztést segítő baktériumoktól, egyéb anyagoktól az üvegben erjedés indulhatna be, ami romlást indíthatna be e kiváló termékben. Ezért az egyszerre szükséges mennyiséget merje ki egy kisebb pohárba, vagy műanyagkanálba és úgy fogyassza el. Lenyalt kanállal se nyúljon vissza.

 

Javasolt napi adag: 

Megelőzési célból: 1 evőkanállal, diagnosztizált probléma esetén: 2 evőkanállal, súlyosabb esetben: akár 3-4 evőkanállal. 3 ml-nél kevesebbet ne vegyen be egyszerre, azonban ezt a mennyiséget többször megismételve, fokozhatja a jótékony hatást.

A kapható termékek közül, a legmagasabb hatóanyagtartalommal rendelkező készítmény!

 • Fontos, hogy ez esetben a hatóanyagok felszívódása jelentősen nagyobb százalékban a rostokból, a vékonybélen, de még erőteljesebben a vastagbélen keresztül történik. Ez a körülmény azzal az előnnyel jár, hogy nő a vastagbél antioxidáns védelme is.

 • A legkülönfélébb növények, gyümölcsök és gyógynövények gazdag polifenol/flavonoid (antioxidáns hatású) hatóanyagai a szervezetünk számára a mindennapokban egyre fontosabbá válnak.

 • A Flavin7 rost flavonoidjai erősítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképződést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen.

A rostok szerepe a táplálkozásban: 

 • Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás.

 • A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus működéséhez mégsem jelentenek elegendő forrást.

 • Az egészség megőrzésében nagy fontossággal bírnak még a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok.

 • A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztető tényezőként szerepelhet. 

 • A vastagbél-tumorok kialakulásának kockázati tényezőjeként tartják számon a rosthiányos táplálkozást.

 • A rostokban gazdag táplálkozás csökkenti a bélbaktériumok által képződő karcinogének létrejöttének és a bélfalra kifejtett hatásuknak a lehetőségét.

 • Az anyagcsere-betegségek közül az elhízás, a cukorbetegség és a magas vérzsír-szint kifejlődésében veszélyeztető tényező a rostszegény táplálkozás.

 • Az elhízás megakadályozásában a táplálék rostanyagai az energiahasznosulás fiziológiai akadályát jelentik. Rosthiány esetében ez a fiziológiai akadály elmarad.

 • Élelmi rostoknak nevezzük azokat a növényi sejtalkotókomponenseket, amelyek az emberi emésztőenzimek hidrolízisének ellenállnak, az enzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat.

 • Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat.

 • A rostoknak fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének a csökkentésében. Lerövidítik a béltartalom áthaladását a bélcsatornában - csökkentik a tranzitidot -, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását.

 • Oldhatatlan rostok közé soroljuk a cellulózt, a hemicellulózt és a lignint, amely megtalálható az olajos magvakban, a hüvelyesekben, a gabonafélékben.

 • Az élelmi rostok fizikai-kémiai sajátságából adódik, hogy a béltartalom térfogatát jelentősen megnövelik, áthaladási idejét lecsökkentik: ennek eredményeként a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből. 

 • Növelik a béltartalom mennyiségét, gátolják a székrekedés kialakulását.

 • Mindkét rosttípus esetében elmondható, hogy a vékonybélben lassítják a tápanyagok felszívódását. Ez kedvező - pl. cukorbetegség esetén -, mert a szénhidrátfelszívódás lassításával csökkentik az ún. glikémiás indexet, ritkábban fordulnak elő vércukor-ingadozások, kiegyensúlyozottabbá válik a vércukor szintje.

Dr. Rosta András limfómáról szóló előadásából:

A limfóma legáltalánosabb tünete diagnóziskor a több mint 1 cm átmérőjű fájdalmatlan, duzzadt nyirokcsomó. A csomókat leggyakrabban a nyak, a hónalj és a lágyék területén veszik észre. Ezek a duzzanatok nem okoznak fájdalmat, vagy más tüneteket, de sok esetben gyorsan nőnek.

 

Előfordulhat még visszatérő, megmagyarázhatatlan láz, éjszakai izzadás, fáradékonyság, étvágytalanság, fogyás, nehéz légzés, köhögés és bőrviszketés. A gyomorban, vagy a belekben kifejlődő limfóma hasi fájdalmakat, emésztési zavarokat, vagy hasmenést okozhat. Ahogyan a betegség rosszabbodik, idővel a szervezet egyre kevésbé képes a fertőzések elleni küzdelemre.

 

Sok limfómás betegben romlik a vérkép (csökken a vörösvérsejt-, fehérvérsejt- és vérlemezke-szám). Ez néha azért van, mert a limfóma a csontvevőt támadta meg, ahol a vér képződik. Azonban a sejtek száma akkor is csökkenhet, ha nincs jele a csontvelő érintettségének.

 

Fontos megjegyzés, hogy ezek a tünetek nem biztosan rosszindulatú daganatos betegség jelei: influenza, vagy más fertőzések is okozhatnak ilyen általános tüneteket.

 

Orvoshoz kell fordulni, ha az előbb ismertetett tünetek két hétnél tovább fennmaradnak. Bármelyik betegség esetén a lehető legkoraibb kórisme-megállapítás és korai kezelés a legkedvezőbb.

 

A kezelés számos tényező függvénye, így más, ha a betegséget újonnan diagnosztizálták, más, ha a betegség kiújult, megint más, ha a betegség indolens, és más, ha agresszív, függ a limfóma stádiumától, típusától, vagy, osztályától, a beteg egészségi állapotától, életkorától, igényeitől és kívánságaitól.

 

Hosszú évekig a limfómát elsősorban kemoterápiával kezelték. Mára a kemoterápiát gyakran célzott daganatellenes kezeléssel (úgynevezett monoklonális antitest terápiával, mellyel külön fejezetben foglalkozunk) egészítik ki, mely esetenként önmagában is alkalmazható. A sugárkezelés akkor hatásos, ha a betegség a test mindössze egy-két területére lokalizálódott. A nagy dózisú kemoterápia egy további kezelési lehetőség, és egyes betegekben hatásos lehet. Azonban ez elpusztítja a csontvelőt, amely őssejt transzplantációval állítható helyre. Egyes, indolens non-Hodgkin limfómás betegeknek kezdetben nincsenek tüneteik, ők nem igényelnek azonnali kezelést; ilyenkor alkalmazzák a "várakozz és figyelj" taktikát.

 

Mielőtt a kezelés elkezdődhetne, meg kell állapítani, hogy a limfóma indolens-e, vagy agresszív, illetve meg kell határozni a betegség stádiumát. Ehhez laboratóriumi vizsgálatokra van szükség, és el kell végezni a beteg nyirokcsomó biopsziáját.

 

Meg kell várni, míg minden vizsgálati eredmény megérkezik, és csak azután lehet megtervezni a kezelést. Bár ez a kezelés szükségtelen halogatásának tűnhet, a legkisebb késést is kárpótolja az, hogy a beteg a legmegfelelőbb kezelést kapja.

 

A betegeknek számos kérdésük lehet a kezelésükkel és annak lehetséges sikerével kapcsolatban. Célszerű ezeket a kérdéseket előre összeírni minden vizit előtt. 

 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk