2296 - Flavin 7 Kapszaicin ital 50 ml

Flavin 7 Kapszaicin ital 50 ml
Emésztés
2296
Tradicionalis
Rendelésre...
3
950 Ft.
Rendelés:
db.

2296 - FLAVIN7 Kapszaicin ital

 

A kapszaicin kiváló emésztés serkentő, gyulladás-csökkentő, csillapítja a neuropátiás panaszokat és a gyomor nyálkahártya védelemben és szerepet játszik. A vörös szőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

Kapszaicin:

  • Emésztésserkentés. 

  • Gyomor nyálkahártya védelem. 

  • Neuropátiás panaszok csillapítása. 

  • Gyulladáscsökkentő.

A kapszaicinodok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok.Dr. Jancsó Mikós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin, neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine).Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányultak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő a húgyhólyag daganat esetén.Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.

Mik azok a Flavonoidok?A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kromoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.Mióta ismerjük a Flavonoidokat?1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.Mire jók a Flavonoidok?A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.A vörös szőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

 

Dr. Tihanyi István gyermekorvos, természetgyógyász, iridológus:

"Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát elősegítő, anyagcsere serkentő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is.Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható.Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapján a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza.Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a meleg érző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki."Összetevők:Szűrt-tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj, cirok mag-héj, feketeszeder mag-héj, feketecseresznye mag-héj, fekete ribizli mag-héj, piros ribizli mag-héj, szilva héj, almahéj szárított őrleményei), színezék: antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960 REB-A), kapszaicin kivonat.Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

 

50 ml

Kapszaicin

0,00025 mg

Össz polifenol:

2000 mg

Ebből: -flavonoid

1545 mg

Antioxidáns (ORP)

-400 mV

 

Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk