67 - Relaxetin kapszula 60 db

Relaxetin kapszula 60 db
Stressz
67
Tradicionalis
Rendelésre...
9,7
3 960 Ft.
Rendelés:
db.

67 - RELAXETIN kapszula

Feszültségoldó, hangulatjavító, enyhíti a szorongásos, depressziós tüneteket is, segítséget jelent különféle alvászavarokban (elalvási, átalvási problémák),

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Harmóniában a természettel. A RELAXETIN kapszula, komló, cirok és a FLAVIN7 gyümölcs eredetű flavonoidjainak egymás hatását kiegészítő és felerősítő komplexe. Összetevői révén feszültségoldó, hangulatjavító, enyhíti a szorongásos, depressziós tüneteket is, segítséget jelent különféle alvászavarokban (elalvási, átalvási problémák), mely kóros állapotok jelentkezhetnek önállóan is, de igen gyakran kísérnek súlyos, krónikus testi betegségeket, például a daganatos kórképeket. A termék rendszeres szedése segíti a tanulást, koncentrálóképességet, szedése javasolt fokozott szellemi igénybevétel esetén is.  

A komló termős virágzatát, illetve termős ágazatát (komlótoboz) már ősidők óta használja az emberiség különböző betegségek gyógyítására és nyugtatószerként. Bár már honfoglaló őseink is ismerték, de kiterjedt termesztése és felhasználása hazánkban a múlt század végére tehető. Tartalmaz gyantaanyagot (12-22%), cseranyagot (4-8%), illóolajat (0,5-2%) és flavonoidokat. A gyantaanyagok közül a legjelentősebb a humulon (4-12%-ot tartalmaz) és a lupulon (3-4%). A komlóban levő humulon és lupulon keserűanyagok felelősek nyugtató hatásáért. A cirok hatékonysága ugyancsak az ókor óta ismert. A cirok egy fontos vegyülete, a kolin (lecitin része) az agy anyagcseréje során acetilkolinná alakul, amely ingerületvezető anyag, tehát kapcsolatot teremt az idegvégződések között. A kolin a B-vitaminok közé tartozik, előállítására a szervezet is képes, ám betegségek, fokozott szellemi igénybevétel esetén az iránta való szükséglet fokozódik. Hiánya a memória romlását, a tanulási és koncentráció képesség csökkenését, valamint ingerlékenységet okozhat.  

CIROK, mint memória javító: Javítja a szellemi teljesítményt és a memóriát. Segíti a tanulást és a koncentrációt. Jó hatású az Alzheimer kór enyhe típusaiban és annak megelőzésében. A komló és a cirok flavonoid tartalma is jelentős, de kiegészítve a FLAVIN7 válogatott, gyümölcs eredetűflavonoidjainak kiváló összetételével, melyek a RELAXETIN kapszula hatását a következőkkel egészíti ki: Lassítják az érelmeszesedés (pl. agyi erek) kialakulását. Segítik az idegsejtek védelmét, így az agy, korfüggő leépülésére lassító hatással vannak.

Alkalmazás: Alvászavar esetén, lefekvés előtt fél órával 1-2 kapszula bevétele javasolt. Szorongásos állapotok, depresszív panaszok, a terápia kiegészítése céljából napi 1, súlyosabb esetben 2 (reggel-este 1-1) kapszula kúraszerű szedése javasolt, de a termék jelen ismereteink szerint folyamatosan is alkalmazható. Napi 2-3 kapszula adagnál többet ne vegyen be.Fontos előnyként említendő, hogy a RELAXETIN is probléma nélkül szedhető más készítményekkel. Utasítások szerint történő alkalmazása esetén hozzászokás mindeddig nem ismert. 

Kapható: 

60 db-os kiszerelésben.

  

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk