2017732F - Ösztro Balance kapszula 100db

Ösztro Balance kapszula 100db
Hormonok
2017732F
Tradicionalis
8,8
3 100 Ft.
Rendelés:
db.

1773 - Ösztro Balance - kapszula 100 db

A fitoösztrogének egyik legjelentősebb hatása a menstruációs ciklus, meghosszabbításában, a menopause tüneteinek enyhítésében és az osteoporosis megelőzésében illetve csökkentésében rejlik.

Természetes növényi pótlás a kiegyensúlyozott hormonháztartásért. Az Ösztro Balance alapanyaga nem tartalmaz genetikailag módosított szóját, akár huzamos ideig, kockázatmentesen szedhető!

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

FITÖOSZTROGÉNEK

Az Izoflavonoidok és a lignanok nem hormonok, hanem olyan fitoösztrogének, amelyek hormonszerű hatásuknál fogva segíthetnek a menopauza időszakában fellépő kellemetlen tünetek enyhítésében.

A "Változás kora" a hormonális egyensúly felborulása miatt legtöbbször különféle betegségeknek megjelenésének a kockázatával jár.

Ezek közé tartoznak a csontritkulás, szív és érrendszeri betegségek, bizonyos daganatos megbetegedések.

 

A Japán nők körében tapasztalható klimaxos tünetek, különösen a hőhullámok messze nem okoznak olyan komoly problémákat, mint az európai vagy amerikai népességben. Ezt a jelenséget a Japán nők fitoösztrogénben köztudottan gazdag étrendje magyarázhatja, mivel anyagcsere termékeikben mintegy 100-szor annyi izoflavon mérhető, mint az amerikai nőkében.

 

SZÓJABAB, LENMAG

Az Izoflavonok elsősorban a hüvelyesekben, ezek közül is különösen nagy mennyiségben, a szójababban, míg a lignanok a gabonafélékben, olajos magvakban, leginkább a lenmagban találhatók meg. A szója izoflavon hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyek egészségének és jó közérzetének fenntartásához. A szója izoflavon segítheti a változó korral járó tünetek (pl. hőhullámok, izzadás) elviselését.

A szója izoflavin hozzájárulhat a változó korban lévő hölgyeknél az egészséges csontrendszer megőrzéséhez.

 

A lenmag 35% zsiradékot tartalmaz, aminek 72%-a esszenciális, a szervezet számára nélkülözhetetlen. Gazdag A,- B,- C,- D-és E-vitaminban. Omega3- zsírsav tartalmának szerepe van az érelmeszesedés kialakulásának megelőzésében, mivel a telített zsírsavak többszörösen telítetlenekkel való helyettesítése az étrendben kedvezően befolyásolja a vér összes, és LDL koleszterin szintjét. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését.

 

A legtöbb növényi lignanoknak amellett, hogy vírus és baktérium ellenes hatásuk is van, kiemelkedő jelentőséggel fejtik ki pozitív tulajdonságaikat a bélrendszerben.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk