2021632F - Crystal Cosmetic TM84 Testpermet / Body Spray 250 ml

Crystal Cosmetic TM84 Testpermet / Body Spray 250 ml
Kozmetika
2021632F
Tradicionalis
Rendelésre...
2,2
900 Ft.
Rendelés:
db.

2163 - Crystal Cosmetic - TM84 Testpermet / Body spray

A Crystal Cosmetic Testpermet ezüst kolloid alapú, Aloe Verát és Lustre Gold-ot (Aranypor) tartalmazó formula.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Mire jó az arcpakolás? A Crystal cosmetic TM84 testpermet ezüst kolloid alapú ásványi anyagokat tartalmazó formula intenzíven ápolja a bőrt. Gyorsan a bőrbe szívódik, nem hagy maga után zsíros réteget. Főbb hatóanyagai:

TM84 (Trace Minerals 84): Az ásványi anyagok valamennyi fiziológiai, létfontosságú folyamat mozgatói. Megfelelő pótlásuk elengedhetetlen a szervezetünk működéséhez, egyéb hasznos anyagok, például a vitaminok ideális hasznosulásához.

Hiányuk olyan problémákhoz vezetnek, mint a csontritkulás, vérszegénység, felszívódású zavarok vagy izomgörcsök.

A TM84 széles ásványi anyag és nyomelem spektrum gyorsan hasznosuló természetes elektrolit formában. A szervezetünk szempontjából az elektrolitok optimális egyensúlyát tartalmazza, ezáltal ezüst kolloidban levő oldott ásványi anyagok a bőrre permetezése során a bőrön keresztül felszívódva jutnak a szervezetbe, és fejtik ki jótékony hatásukat. Ezüst:

Az Ezüst kolloid oldat külsőleg kiválóan tisztítja a bőrt és elősegítheti a bőr gyorsabb gyógyulását sebhelyek esetében illetve a már kialakult pattanásos bőr kezelésében. Használat:Használat előtt felrázandó!

Az arcot elkerülve permetezze bőrére.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk