2138 - Crystal Cosmetic Arcpakolás/Face Maszk 200 ml

Crystal Cosmetic Arcpakolás/Face Maszk 200 ml
Kozmetika
2138
Tradicionalis
Rendelésre...
20
6 500 Ft.
Rendelés:
db.

2138 - Crystal Cosmetic - Arcpakolás / Face Mask

A Crystal Cosmetic arcpakolás kellemesen hidratálja és táplálja a bőrt. A benne található aktív növényi őssejt szaporító formula fokozhatja a bőr önmegújító képességét.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

A Crystal Cosmetic tápláló arcpakolás tartalmaz:

 • hyaluront,

 • aranykivonatot

 • növényi őssejteket

 

Mire jó az arcpakolás?

Az arcpakolások használata szerves részét képezi a rendszeres bőrápolásnak. Nem csak problémák esetén érdemes erre kifejezetten arcpakolásokat alkalmazni, hiszen a problémákat sokkal könnyebb megelőzni.

A bőrápolás legalapvetőbb célja a hidratálás.

Nagyon sok arcpakolás kifejezetten ezt a célt szolgálja. Természetesen, vannak kifejezetten bőrproblémákra kifejlesztett arcpakolás-arcmaszk fajták, melyek használatával az adott probléma gyorsabban és hatékonyabban kezelhető. Rendkívül széles skálán mozognak manapság az arcpakolás típusok, melyeknek rendeltetése, összetétele és állaga is különböző lehet.

 

Állag szerinti különbözőségek az arcpakolás fajták között:

 • Felkenhető arcpakolások.

 • Felkenhető és megszilárduló vagy száradó maszkok.

 • Folyadékkal, különböző növényi kivonatokkal átitatott papírmaszkok.

 

Az arcpakolások használata:

Az arcpakolásokat arctisztítás után egyenletesen fel kell hordani az arcbőrre. A hatóidő pakolásonként változó, a csomagoláson ez fel van tüntetve. A hatóidő letelte után az arcpakolást le kell mosni az arcról.

 

Crystal Cosmetic - Arcpakolás főbb hatóanyagai:

 • Malus Domestica: Ez az almafajta köztudottan híres a ráncosodás nélküli hosszú eltarthatóságáról. A hosszú élettartam az alma különleges összetételének köszönhető. Gazdag különféle fitotápanyagokban, fehérjékben és differenciálatlan őssejtekben. Őssejtjei hosszabb ideig élnek az átlagos növényi omnipotens sejteknél.

 • Arany: Serkenti a bőrsejtek megújulását, kedvezően befolyásolja életciklusukat, segíti egészséges működésüket. A bőr méregtelenítési folyamatát a vér- és a nyirokkeringés serkentésével pozitív irányba módosíthatja.

 • Hyaluronsav: A bőrbenmegköti a nedvességet, így azonnal helyreállítja az arcbőr teltségét. Feltölti a mimikai ráncokat, szarkalábakat, szemöldök közti területek barázdáit, feszesebbé és rugalmasabbá teszi az arcbőrt.

 • E-vitamin (tocopherol): Védi a sejthártya épségét antioxidáns hatásánál fogva, így hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához. Megfiatalíthatja a bőrt.

 

Nemzetközi tudományos kutatással igazolt, hogy az öregedő bőrben található őssejtek visszanyerhetik a sejtképző képességüket a növényi őssejtes kezelések során. A bőr hámrétegében található őssejtek új sejteket hoznak létre, melynek révén a bőr képes megújulni.

 

Ebben az új kozmetikumcsaládban, aktív, öregedést gátló növényi sejtkultúra található, amely:

 • Védi a bőr őssejtjeinek élettartamát.

 • Késlelteti a bőr sejtjeinek öregedését.

 • Megőrzi a bőr fiatalos megjelenését és vitalitását.

 

Összetevők:

Víz (Aqua), Emulgade SE-PF (Glyceryn Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate), Cetiol OE (Dycaprylyl Ether), Cetil V (Decil Oleate), Arany kolloid (Au colloidal nano), Hydagen (Chitosan Glycolate), Orchidea illatanyaf (parfüm), Microcare PM5 (Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Butyl Paraben, Isobutyl Paraben), Carbopol (Carbomer), Nátrium-hidroxid (Sodium-Hydroxide), Hyaluron sav (Hyaluronic Acid), Alma őssejt kultúra kivonat (Malus Domestica), E-vitamin (tocopherol).

 

Használata:

Ujjhegyekkel vigye fel a már előzetesen megtisztított bőrre az arcon, nyakon és a dekoltázson. Hagyja hatni 10-15 percig, aztán óvatosan távolítsa el a fölösleget egy vattakoronggal. Hetente 2-3 alkalommal alkalmazza.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk