E002 - Ezüst kolloid készülék - EU.

Ezüst kolloid készülék - EU.
Ezüstkolloid
E002
Egyedi
Rendelésre...
10 500 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

E002 - Ezüstkolloid készülék

Az ezüstkolloid házilagos előállításához.

Az ezüstkolloid alkalmazása nem helyettesíti az egészséges életmódot.

Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemes fém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így a tej hosszú ideig nem savanyodott meg

 

Miért hasznos az ezüst kolloid oldat fogyasztása? A Science Digest magazin (1978 / 03.) közlése: „Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozóval szemben van ellenálló hatása, azokat kb. 6 percen belül elpusztítja.” Ezzel szemben egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes elpusztítani! A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben szívódik fel. Az ezüst külső és belső felhasználására alkalmas méretei szerint megkülönbözetünk ezüst kolloidot, nano ezüstöt, és ezüst proteint. Ezen oldatokat egy speciális elektromos készülék segítségével készíthetjük el. Ezüstkolloid néven nano és kolloid ezüstöt tudunk előállítani. Vízben a kolloidot, ezüst proteint fehérje- közegben tudunk készíteni. Az ezüst kolloid külsőleg alkalmas arra, hogy a lakókörnyezete higiéniailag kritikusabb helyeit ékszer-tiszta, mellékhatás-mentes, antibakteriális védelemmel lássa el. A kertben a növények bakteriális és gombás betegségeit kezelheti vele. Használhatjuk ivóvíz fertőtlenítésre is.

 

Csak raktárról vásárolható:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig. (06-1) 706-10-85

Mobil: 06-70-240-65-05

E-mail 1: info@flavin.hu

E-mail 2: flavintrade@gmail.com

Web: www.flavin.hu

 

Ezen termék házhoz szállítására sajnos nincs lehetőség.

Személyes átvétel nyitvatartási időben a fenti címen lehetséges, ettől eltérő időpont egyeztetés alapján megoldható.

A jó minőségű ezüst oldat fogyasztása pl. a következő betegségek kezelése esetén bizonyult hatásosnak:

  • Lyme-kór

  • Tüdőgyulladás

  • Candida

  • Szem- fül- száj, és torokgyulladás

  • Herpesz

  • Gyomorfekély

  • Külsőleg sebekre, ekcémára, viszkető kiütésekre, csípésekre, szemölcsökre, szem- és bőrgyulladásokra is kitűnően alkalmazható.

  • Immunrendszer erősítés

  • Magzati fejlődés elősegítése

  • Csont regeneráció

Az ezüst oldat belsőleg való alkalmazása kúraszerűen javasolt! A néhány kivételről kérdezzen meg szakembert, orvost.

A jó minőségű ezüst oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja. Az ezüst kolloidot kis mennyiségben, akár napi használatra is ajánljuk. Erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot.

 

A lehető legjobb felszívódás érdekében, evés előtt 5-10 perccel fogyasszuk el.

 

Ön is használhatja otthonában a természet adta lehetőséget, az ezüst oldatot egészsége, vagy környezete tisztántartása céljából.

Hűtőszekrény, és vizes helységek gombátlanítására, fertőtlenítésére. Ez okból a mosógépbe is adagolható. Mosásonként 1-2 dl.

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk