422 - Gránátalma kapszula 100 db

Gránátalma kapszula 100 db
Gyulladásgátlás
422
Tradicionalis
Rendelésre...
17,3
6 500 Ft.
Rendelés:
db.

422 - GRÁNÁTALMA kivonat kapszula

  • A gránátalmát Ázsiában és a Közel-Keleten, évezredeken át nagy becsben tartották, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.

  • A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

     

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Hatásai:  

  • A gránátalma és a szőlőmag antioxidáns hatóanyagai gátolják a szervezetben zajló kóros oxidatív folyamatokat, melyek krónikus betegségekhez vezethetnek.

  • Csökkenti a gyulladást, a porcot megtámadó enzimek termelését is.

  • Használható artrózis, ízületi kopás, osteoarthrosis izületi kopás ellen

  • A férfiaknál csökkenti a kockázatot a prosztatabántalmaknál.

  • Bélféreg űző.

Összetevők:

  • Zselatin,

  • Gránátalma kivonat,

  • Vörös szőlő mag-héj kivonat

 

Egy kapszula tartalmaz:  

  • 100 mg gránátalma kivonatot,

  • 400 mg vörös szőlő mag-héj kivonatot

Fontos szerepe van a súlykontrollban

A gránátalma magjai alacsony kalóriatartalmúak, viszont rostokban igen gazdagok, ezért kiválóan alkalmasak méregtelenítésre és súlycsökkentésre is. A gránátalma 100 grammjában mindössze 83 kalória van, viszont több mint 4 gramm élelmi rost. A rostoknak köszönhetően javult az emésztés, fokozódik az anyagcsere és a zsírégető folyamatok is beindulnak.

 

Jó hatással van a szív- és érrendszerre

Néhány kutatás arra az eredményre jutott, hogy a gránátalma fogyasztásával hatékonyan lehet csökkenteni a szívbetegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket például e gyümölcs levével csökkenthető az LDL koleszterinszint, a sejtek oxidációja és a szabad gyökök kialakulása. 2000-ben jelent meg az American Journal of Clinical Nutrition egyik számában egy kutatók által kezdeményezett kísérlet, melyben egészséges felnőtt férfiakat és egészségtelen egereket vizsgáltak. Mindkét csoport naponta fogyasztott gránátalma levet. Két hét után az egészséges férfiaknál megnövekedett antioxidáns szintet tapasztaltak az LDL oxidációja pedig 90%-kal csökkent. Az egészségtelen egereknél szintén az LDL koleszterinszint csökkenése volt megfigyelhető, ami szintén hasonlóan nagymértékű volt, mint az embereknél. Egy másik vizsgálatban hipertóniás betegeket figyeltek meg, akik szintén két héten át napi szinten fogyasztottak gránátalma levet. A vizsgálat kimutatta, hogy a betegek vérnyomása csökkent azáltal, hogy a gránátalma meggátolja az angiotenzin-konvertáló enzim működését. A gyümölcs levének fogyasztása ezenkívül gátolja a vírusos fertőzések kialakulását, valamint a gyümölcs magjából készült kivonat antibakteriális hatást fejt ki a plakkra.

 

Biztosítja a létfontosságú C-vitamin és K-vitamin szükséges adagját

A gránátalma jó forrása két alapvető vitaminnak: 100 grammjában 10,2 mg C-vitamint találunk, ami 17 százaléka a napi ajánlott bevitelnek. Ennél valamivel több K-vitamin található benne, pontosan 16 mcg, ami 20%-a a napi irányadó értéknek. A C-vitaminnak köszönhetően a gránátalma segíti az immunrendszer működését, gyorsítja a sebgyógyulást, hozzájárul az egészséges fogínyhez, a normális kollagén és elasztin termelődéshez. A C-vitamin fokozza a vas felszívódását is. A K-vitamin fontos az erős és egészséges csontok fenntartásához, valamint a megfelelő véralvadáshoz is.

 

Fontos szerepe lehet a rák megelőzésében

A gránátalma magja gazdag fitokemikáliákban, amik jótékony hatással vannak az egész szervezetre. A gránátalma leggyakoribb ilyen anyagaik a polifenolok: ebben a gyümölcsben főként tanninokat, kvercetineket és antociánokat találunk, amiknek bizonyítottan erős rákmegelőző hatásaik is vannak. Olyan erős antioxidánsok, hogy a polifenolok javíthatják az egészséges sejtek túlélését, valamit a rákos sejtek halálát is képesek előidézni, ezenfelül megakadályozzák a tumorok növekedését és átterjedését. Az antocianinok gyulladáscsökkentő, antivirális és anti mikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek.

 

Egyéb előnyök

A gránátalma metabolitjainak köszönhetően javítja a prosztata, a vastagbél és a bél szöveteit az egerek testében, ami igazolja a gyümölcslé vagy a gyümölcsből készült kivonatok hatékonyságát a különböző betegségekkel szemben. A gránátalma hatékonynak bizonyult a következő betegségekkel szemben: prosztatarák, prosztata megnagyobbodás, cukorbetegség, lymphoma, rhinovírus fertőzés, nátha, oxidatív stressz, atherosclerosis, koszorúér betegségek, agysérülés (csecsemőknél), vesebetegségek.

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a helyes étrendet, és a vegyes táplálkozást! 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk