2086 - Flavin77 - Diabet - Rostkrém 240 g

Flavin77 - Diabet - Rostkrém 240 g
Daganat
2086
Tradicionalis
Rendelésre...
21
7 250 Ft.
Rendelés:
db.

2086 - FLAVIN77 DIABET - Rostkrém 240 g

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer!

Cukorbetegek is fogyaszthatják!

  • A FLAVIN 77 fogyasztási tapasztalatai, valamint a flavonoidokkal kapcsolatos orvosi-, klinikai publikációk, a daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatások alapján elkészített termék.

  • Az egyedi, védett recept alapján, kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással.

  • Kontrollált pro-oxidáns. 

  • A legmagasabb flavonoid tartalmú termék!

  • Sűrű, rostokkal telített gél állag mellett kiváló íz!

  • A fele a májban a másik fele a belekben metabolizálódik.

  • Gyerekeknek is!

  • Tartósítószert nem tartalmaz!

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:77 fajta, jelentős mennyiségű flavonoid-, polifenol tartalmú gyümölcsök, magvak, fűszerek, virágok, gyógyfüvek, gyökerek, levelek. Vízben oldott koncentráltközegben növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak, mikroEMULSIOTMeljárással készült kivonat.

 

Tárolás: 10-20 C között, felbontás után csak hűtőben! Tartósítószert nem tartalmaz! Kérjük, ne egyen közvetlen az üvegből, hogy tartalma baktérium- és kórokozómentes maradhasson. A szájban lévő, emésztést segítő baktériumoktól, egyéb anyagoktól az üvegben erjedés indulhatna be, ami romlást indíthatna be e kiváló termékben. Ezért az egyszerre szükséges mennyiséget merje ki egy kisebb pohárba, vagy műanyagkanálba és úgy fogyassza el. Lenyalt kanállal se nyúljon vissza.

 

Javasolt napi adag: 

Megelőzési célból: 1 evőkanállal, diagnosztizált probléma esetén: 2 evőkanállal, súlyosabb esetben: akár 3-4 evőkanállal. 3 ml-nél kevesebbet ne vegyen be egyszerre, azonban ezt a mennyiséget többször megismételve, fokozhatja a jótékony hatást.

A kapható termékek közül, a legmagasabb hatóanyagtartalommal rendelkező készítmény!

  • Fontos, hogy ez esetben a hatóanyagok felszívódása jelentősen nagyobb százalékban a rostokból, a vékonybélen, de még erőteljesebben a vastagbélen keresztül történik. Ez a körülmény azzal az előnnyel jár, hogy nő a vastagbél antioxidáns védelme is.

  • A legkülönfélébb növények, gyümölcsök és gyógynövények gazdag polifenol/flavonoid (antioxidáns hatású) hatóanyagai a szervezetünk számára a mindennapokban egyre fontosabbá válnak.

  • A Flavin7 rost flavonoidjai erősítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképződést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkeltő anyagok ellen.

A rostok szerepe a táplálkozásban: 

  • Világszerte egyre gyakoribbá válnak azok a megbetegedések, amelyek kialakulásában szerepet játszanak a helytelen táplálkozási és életmódbeli tényezők. Több mint fél évszázada tudjuk, hogy az egészség megőrzésének alapvető feltétele a minőségi táplálkozás.

  • A legfontosabb energiát adó tápanyagok a fehérjék, a zsírok, és a szénhidrátok, ám ezek a szervezet kiegyensúlyozott, harmonikus működéséhez mégsem jelentenek elegendő forrást.

  • Az egészség megőrzésében nagy fontossággal bírnak még a vitaminok, az ásványi anyagok, valamint az élelmi rostok.

  • A rosthiányos táplálkozás számos betegség kialakulásában veszélyeztető tényezőként szerepelhet. 

  • A vastagbél-tumorok kialakulásának kockázati tényezőjeként tartják számon a rosthiányos táplálkozást.

  • A rostokban gazdag táplálkozás csökkenti a bélbaktériumok által képződő karcinogének létrejöttének és a bélfalra kifejtett hatásuknak a lehetőségét.

  • Az anyagcsere-betegségek közül az elhízás, a cukorbetegség és a magas vérzsír-szint kifejlődésében veszélyeztető tényező a rostszegény táplálkozás.

  • Az elhízás megakadályozásában a táplálék rostanyagai az energiahasznosulás fiziológiai akadályát jelentik. Rosthiány esetében ez a fiziológiai akadály elmarad.

  • Élelmi rostoknak nevezzük azokat a növényi sejtalkotókomponenseket, amelyek az emberi emésztőenzimek hidrolízisének ellenállnak, az enzimek nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani a rostokat.

  • Megkülönböztetünk oldható és oldhatatlan rostokat.

  • A rostoknak fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének a csökkentésében. Lerövidítik a béltartalom áthaladását a bélcsatornában - csökkentik a tranzitidot -, ezáltal megakadályozzák a székrekedés kialakulását.

  • Oldhatatlan rostok közé soroljuk a cellulózt, a hemicellulózt és a lignint, amely megtalálható az olajos magvakban, a hüvelyesekben, a gabonafélékben.

  • Az élelmi rostok fizikai-kémiai sajátságából adódik, hogy a béltartalom térfogatát jelentősen megnövelik, áthaladási idejét lecsökkentik: ennek eredményeként a káros anyagok gyorsabban ürülnek ki az emésztőrendszerből. 

  • Növelik a béltartalom mennyiségét, gátolják a székrekedés kialakulását.

  • Mindkét rosttípus esetében elmondható, hogy a vékonybélben lassítják a tápanyagok felszívódását. Ez kedvező - pl. cukorbetegség esetén -, mert a szénhidrátfelszívódás lassításával csökkentik az ún. glikémiás indexet, ritkábban fordulnak elő vércukor-

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk