2217 - Flavin7 Ital 100 ml

Flavin7 Ital 100 ml
Szív, érrendszer
2217
Tradicionalis
9
2 600 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

2217 - Flavin7 Specializated

SPECIÁLIS - GYÓGYÁSZATI CÉLRA SZÁNT TÁPSZER!

Különleges eljárással készült, redukáló hatású hidrogénnel dúsított, Glabridin tartalmú étrend-kiegészítő ital.

ORP érték: -400 mV

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 • A legkisebb antioxidáns a HIDROGÉN!

 • Az oxigénnel lassan elégünk, mégis szükséges.

 • A Hidrogén új tiszta energia, amely lassítja az öregedést!

 

A magas hidrogén tartalom, a redukáló hatást fokozza. A szabadgyökök megkötésének ez a legújabb és legeredményesebb természetes módszere. A redukáló folyamatok a szervezetben, az életműködések által kiváltott oxidatív stressz miatt kialakult károsodások gátlására is alkalmasak.

 

Amikor a Hidrogén egy szabadgyökkel találkozik az élő szervezetben, képes annak semlegesítésére. Ezáltal a szabadgyök azonnal elveszíti sejtkárosító hatását.

 

A kutatások eredményeként sikerült nagy mennyiségű aktív Hidrogént oldani a sűrű molekulaszeparált gyümölcskoncentrátumba, így a Hidrogén jól tárolható és a szervezetbe jutva a legkisebb méretű antioxidánsként hatékonyan tudja kifejteni szabadgyök megkötő hatását. Erős redukciós képessége van, amely mérhető: ORP -400 mV.

 

Az ORP érték:

 • Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám.

 • Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat.

 • Mivel az anyagcsere sejten belül zajlik, így az ott keletkező szabadgyökök is sikeresen megköthetők, mivel a sejtmembránon való átjutás nem okoz nehézséget az apró Hidrogénnek.

 

A Hidrogén egyedi hatékonysága az antioxidánsok között:

A hidrogénnel dúsított különlegesen magas antioxidáns hatású folyadék forradalmi újdonság az étrend-kiegészítők palettáján. A benne lévő flavonoidok szabadgyök befogadó hatása és a Hidrogén egyedülálló antioxidáns ereje együtt fejti ki hatását az Ön egészségének védelmében!

 

Összetevők:

 • vörös szőlőlé,

 • feketeszederlé,

 • feketecseresznyelé,

 • feketeribizlilé,

 • bodzalé,

 • kökénylé,

 • szilvalé,

 • antocianidin (enocianin)

 • Édesítőszer: Stevia rebaudina Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E 960).

 

Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben

 

50 ml

100 ml

Össz polifenol

2000 mg

4000 mg

Ebből - flavonoid

1545 mg

3090 mg

          - resveratrol

10,0 mg

20 mg

Antocianidin

10 mg

20 mg

Antioxidáns (ORP)

-400mV

-400mV

 

Felhasználási javaslat:

50 ml/nap, valamint igény és szükség esetén max.100 ml/nap, több alkalomra elosztva.Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

Az íz, a felhasznált gyümölcsök termőhelye, és fajtája szerint kis eltéréseket mutathat.

 

Dr. Rosta András limfómáról szóló előadásából:

A limfóma legáltalánosabb tünete diagnóziskor a több mint 1 cm átmérőjű fájdalmatlan, duzzadt nyirokcsomó. A csomókat leggyakrabban a nyak, a hónalj és a lágyék területén veszik észre. Ezek a duzzanatok nem okoznak fájdalmat, vagy más tüneteket, de sok esetben gyorsan nőnek.

 

Előfordulhat még visszatérő, megmagyarázhatatlan láz, éjszakai izzadás, fáradékonyság, étvágytalanság, fogyás, nehéz légzés, köhögés és bőrviszketés. A gyomorban, vagy a belekben kifejlődő limfóma hasi fájdalmakat, emésztési zavarokat, vagy hasmenést okozhat. Ahogyan a betegség rosszabbodik, idővel a szervezet egyre kevésbé képes a fertőzések elleni küzdelemre.

 

Sok limfómás betegben romlik a vérkép (csökken a vörösvérsejt-, fehérvérsejt- és vérlemezke-szám). Ez néha azért van, mert a limfóma a csontvevőt támadta meg, ahol a vér képződik. Azonban a sejtek száma akkor is csökkenhet, ha nincs jele a csontvelő érintettségének.

 

Fontos megjegyzés, hogy ezek a tünetek nem biztosan rosszindulatú daganatos betegség jelei: influenza, vagy más fertőzések is okozhatnak ilyen általános tüneteket.

 

Orvoshoz kell fordulni, ha az előbb ismertetett tünetek két hétnél tovább fennmaradnak. Bármelyik betegség esetén a lehető legkoraibb kórisme-megállapítás és korai kezelés a legkedvezőbb.

 

A kezelés számos tényező függvénye, így más, ha a betegséget újonnan diagnosztizálták, más, ha a betegség kiújult, megint más, ha a betegség indolens, és más, ha agresszív, függ a limfóma stádiumától, típusától, vagy, osztályától, a beteg egészségi állapotától, életkorától, igényeitől és kívánságaitól.

 

Hosszú évekig a limfómát elsősorban kemoterápiával kezelték. Mára a kemoterápiát gyakran célzott daganatellenes kezeléssel (úgynevezett monoklonális antitest terápiával, mellyel külön fejezetben foglalkozunk) egészítik ki, mely esetenként önmagában is alkalmazható. A sugárkezelés akkor hatásos, ha a betegség a test mindössze egy-két területére lokalizálódott. A nagy dózisú kemoterápia egy további kezelési lehetőség, és egyes betegekben hatásos lehet. Azonban ez elpusztítja a csontvelőt, amely őssejt transzplantációval állítható helyre. Egyes, indolens non-Hodgkin limfómás betegeknek kezdetben nincsenek tüneteik, ők nem igényelnek azonnali kezelést; ilyenkor alkalmazzák a "várakozz és figyelj" taktikát.

 

Mielőtt a kezelés elkezdődhetne, meg kell állapítani, hogy a limfóma indolens-e, vagy agresszív, illetve meg kell határozni a betegség stádiumát. Ehhez laboratóriumi vizsgálatokra van szükség, és el kell végezni a beteg nyirokcsomó biopsziáját.

 

Meg kell várni, míg minden vizsgálati eredmény megérkezik, és csak azután lehet megtervezni a kezelést. Bár ez a kezelés szükségtelen halogatásának tűnhet, a legkisebb késést is kárpótolja az, hogy a beteg a legmegfelelőbb kezelést kapja.

 

A betegeknek számos kérdésük lehet a kezelésükkel és annak lehetséges sikerével kapcsolatban. Célszerű ezeket a kérdéseket előre összeírni minden vizit előtt.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk