1837 - Baobab kapszula 100 db

Baobab kapszula 100 db
Amino savak, Enzimek
1837
Tradicionalis
Rendelésre...
20
6 500 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

1837 - Baobab natur kapszula 100 dbA Babobab magas rost tartalmának köszönhetően támogatja az emésztőrendszert, segítheti a bélrendszer méregtelenítését. Kiemelkedő bioantioxidáns képessége főként a magas természetes C-vitamin tartalomnak köszönhető, segíti az immunrendszer megfelelő működését. A baobab gyümölcs bioflavonoid hatóanyagú, bioantioxidáns hatású étrend-kiegészítő termék

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Összetevők:

Baobab gyümölcs szárított őrleménye

 

Felhasználási javaslat: Naponta 3 x 1 kapszula, illetve szükség szerint max. 3 x 2 kapszula/nap. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.

 

A majomkenyérfa vagy afrikai baobabfa (Adansonia digitata) A kétszikűek (Magnoliopsida) osztályába, a mályvavirágúak (Malvales) rendjébe, a lt mályvafélék (Malvaceae) családjába és a gyapjúfaformák (Bombacoideae) alcsaládjába tartozó faj. Az afrikai füves szavannán a fatermetű növényeket a magányosan élő majomkenyérfa képviseli. Szálanként nőnek, a 4000-5000 éves kort is megélhetik. Törzsük kerülete 20-25 méter. Lombozatuk ritkás, alatta egy egész nyáj delelhet. Ágaik vízszintesen szétterülnek. A nagy virágaikból fejlődő, uborka alakú termésük a majmok kedvenc csemegéje. Innen kapták a fák a nevüket is.A majomkenyérfát a helybeliek baobabnak is nevezik. Duzzadt törzsében, ágaiban tárolja az esős évszakban hullott csapadékot. A 15-20 cm hosszú termést borító kemény héj az érés során elfolyósodik. A termés húsa cukortartalmú, az ember számára is ehető. A baobabnak sok zsírt tartalmazó magja szintén fogyasztható. A virága éjszaka nyílik.A babobab gyümölcshús bioantioxidáns tulajdonságai segíthetnek csökkenteni a szabadgyökök káros hatásait. A baobab gyümölcshús rost tartalma révén támogathatja az emésztőrendszer működését.

A Baobab az élet fájának gyümölcse, az évezredes fák ajándéka

 

Afrika őshonos növénye a baobab, vagy majomkenyérfa (I. Adansonia digitata), amit az élet fájának is neveznek. A baobab gyümölcsben érése során életfontosságú tápanyagok (antioxidánsok, rostok, olajok, ásványi anyagok, vitaminok) halmozódnak fel, majd a fa kiszívja a gyümölcsből a vizet, amelyet a törzsében raktároz el száraz időszakokra, akár több litert is. A baobab a vízzel és az alapvető tápanyagokkal való bölcs gazdálkodásának köszönheti páratlan sikerét.

Természetes termőterületén, az érintetlen természetben gyakorlatilag nincsen mezőgazdasági tevékenység és ipari termelés, környezetszennyezés, ezért rendkívül tiszta forrása a tápanyagoknak.

 • A baobab 52% rost tartalma kiemelkedően magasnak számít a gyümölcsök között. A magas rosttartalomnak köszönhetően támogatja az emésztést, segíti a bélrendszer méregtelenítését.

 • Fele-fele arányban tartalmaz vízben oldható és oldhatatlan rostokat.

 • A vízben oldható rostok nagy része prebiotikumként hasznosul a szervezetben, hiszen a vastagbélben található baktériumok kezdik el lebontani, így ezeknek a hasznos baktériumoknak tápanyagként szolgál.

 • Kiemelkedő antioxidáns képessége főként a magas természetes C-vitamin tartalomnak köszönhető. Hatékonyabb antioxidánsnak bizonyult, mint a kivi, a földieper vagy a narancs.

 • 100g gyümölcshúsban kb. 6 narancsnak megfelelő C-vitamin található.

 • Kiváló minőségű összetett étrend-kiegészítő termék készül belőle, mely vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat és növényi rostokat is tartalmaz.

Miért tartják a baobabot szupergyümölcsnek?

 • Hatszor annyi a C-vitamin tartalma, mint a narancsnak.

 • Több mint kétszer annyi kalcium van a gyümölcshúsban, mint a tehéntejben.

 • Több vasat tartalmaz, mint a spenót.

 • Kálium tartalma magasabb, mint a banáné vagy a sárgabaracké.

 • Több magnézium van a baobab gyümölcshúsban, mint pl. az almában, az őszibarackban, a sárgabarackban vagy a banánban.

A baobab gyümölcshúsban található vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek segítik a szervezet napi igényeinek kielégítését, a benne lévő rostok pedig támogatják az emésztőrendszer és az immunrendszer működését.

 

Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet, és az egészséges táplálkozást!

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk