268 - Femifit Intim Zuhany (irrigátor)

Femifit Intim Zuhany (irrigátor)
Intim
268
Tradicionalis
2,3
1 670 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

268 - FEMIFIT - 2 szelepes INTIM ZUHANY (irrigátor)

A FEMIFIT intim zuhany a hüvely-gyulladások megelőzésére, és gyógyítására, a hüvely tisztításának használatát szolgálja.

A FEMIFIT Intim Zuhany ma a világ legmodernebb irrigátora, mert nem szívja vissza a hüvelyből a már nem tiszta hüvelymosó folyadékot. Ezáltal tisztítása egyszerűbb, használata biztonságosabb. Minden mosófolyadékot felhasznál.

Az intim zuhannyal hatékonyan és egyszerűen kimosható a pangó, sokszor tömeges váladék. Ezáltal nagymértékben csökkenthető a számos nemi betegségekkel történő fertőződés, akut és krónikus betegségek, a gombásodás, chlamydia, gennykeltők, trichomonazis. Csökkenthető a hosszantartó, és sokszor halálos betegségek - másokba való továbbításának (átoltásának) - esélye is. Ilyenek például a méhnyak-rák, májgyulladás, vérbaj, májgyulladás B és C, AIDS. Fertőzött partner

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Az irrigátorral bevitt oldat azonnal savas vegyi hatást állít elő, és azt igyekszik fenntartani (pufferolni) amíg a tablettában lévő laktóz segítségével el tud szaporodni, az egészséget adó Lactobacilus. A kezelőoldat készítéséhez a dobozban található irrigátor, és a külön beszerezhető COLPO-CLEANER Laktóz pezsgőtabletta szükségeltetik, a leírthasználati útmutató szerint elkészítve.

Kiszerelés:1 db irrigátor színes útmutató. 

Lásd még a többi FEMIFIT, és Colpo-Cleaner termékeket

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk