122 - Tea Sampon 230 ml

Tea Sampon 230 ml
Tisztálkodás
122
Tradicionalis
Rendelésre...
2,4
860 Ft.
Rendelés:
db.

122 -TEA SAMPON

84 féle ásványi anyaggal és nyomelemmel dúsítva

A zöld tea, fényvédő és antioxidáns kivonatával és 84 féle ásványi anyaggal. A benne lévő antioxidánsok lassítják a haj és a bőr öregedési folyamatait. Véd a káros napsugárzások ellen. Gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrét, miközben azt bársonyossá, könnyen fésülhetővé teszi. Folyamatos használata védi a haj és a bőr természetes nedvességtartalmát.

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Biztosítja a haj és a fejbőr vitalitásához szükséges alapvető ásványi anyagokat és nyomelemeket,miközben kíméletesen és mélyrehatóan tisztít. Megőrzi a haj rugalmasságát, gátolja annak töredezését. Nagymértékben csökkenti a fejbőrön lévő kórokozó organizmusok számát, így megelőzhetőek a kellemetlen tünetek (korpásodás, viszketés, kisebesedés stb.). Fellazítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a hajszálak elektromos feltöltődését, ezáltal a haj jól fésülhetővé válik. Egészséges csillogást, dússágot és tartást ad. Gyakori hajmosásra is használható.

Használata: a kívánt mennyiséget habosítsuk fel a nedves hajon, majd masszírozzuk be a fejbőrbe. Pár perc múlva bő vízzel öblítsük le.

Kiszerelés:230 ml

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk