924 - Forest papírzsebkendő - Bianka classic 100 db

Forest papírzsebkendő - Bianka classic 100 db
Papír termékek
924
Tradicionalis
Rendelésre...
0,3
240 Ft.
Rendelés:
db.

924 - Forest Papírzsebkendő - Bianca Klassic 100 db

Hazai gyártású, Prémium minőségű háztartási papírok a legjobb áron!

A legideálisabb csomag kiscsaládoknak, irodáknak.

Kategóriájában az egyetlen, valóban Magyar Termék!

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Mindennapi használati eszközök házhoz szállítással, hogy kikerülje, a cipekedessél járó kényelmetlenséget, és akár a házhoz szállítás költségét is!

 

• Puha érzés!

• Kiváló nedvszívó, és tisztító tulajdonságok!

• I. osztályú cellulózból!

 

- Bellis, 3 rétegű, fehér háztartási papírtörlő:

A modern háztartás nélkülözhetetlen kelléke.

3 réteg, 3 erény: kiváló nedvszívó képesség, erős anyagszerkezet, egyedi- dekoratív papírmintázat.

 

- Kamilla, 3 rétegű, illatosított, mintás toalettpapír:

Az egyik legsikeresebb toalettpapírunk titka a kamilla természetes illatának, és mintájának összhangja.

 

- Bianca classic, 3 rétegű, illat-mentes, papír zsebkendő:

Az egyik legnépszerűbb papír zsebkendő, amely megbízható minőségének köszönheti sikerét. A klasszikusan fehér, 3 rétegű illatanyag nélküli termék kiváló alternatíva az allergiás időszakban is.

 

Vásároljon Ön is Magyar Terméket!

 

A globalizáció, és a nyitott piac jelentősen átformálta a magyar gazdaság szerkezetét. A pozitív hatások mellett nehezen tagadható negatív következményekkel is szembe kell néznünk. Mivel a Magyarországon működő potenciális gazdasági társaságok többsége nem magyar tulajdonban van, így a tevékenységük által realizált haszon nagyobbrészt szintén külföldre kerül. Sajnos már az sem biztos, hogyha a vonalkód (EAN, BAR) 599-el kezdődik, az magyar termék lenne. Sok esetben még csak azt sem, hogy itthon készül. Mert sokszor sajnos elég az is, ha a gyártó - sok esetben csak a csomagoló - cég magyarországi bejelentéssel bír. Sajnos ma már legtöbbször külföldi érdekkörök húzódnak meg, akár a magukat hangzatosan magyarnak mutató vállalkozások mögött, akik szinte „rabszolgaként”, jóval az uniós bérek alatt dolgoztat, kiharcol minden lehetséges, és lehetetlen kedvezményt, és a hasznot mégis kiviszi az országból, nem ide forgatja vissza.

 

Az áruházak polcait megtöltő termékek között jelentős számban vannak olyanok, amelyek nem Magyarországon készültek, így az értük kifizetett ár, és az ez által realizált haszon is elsősorban külföldre kerül. Minél nagyobb ez a hányad, annál kevesebb bért tudnak (akarnak) fizetni a magyar munkavállalóknak, tehát adott esetben Önöknek, és nekünk.

 

Ennek a folyamatnak a megértetése, tudatosítása a fogyasztókban már elkezdődött. A magyar fogyasztó vásárlási döntési mechanizmusában ma már a termékek eredete az elsődleges preferenciák között van. Ennek érdekében a „Forest” is tett azzal, hogy az általa létrehozott emblémát termékein megjeleníti, miszerint ezek magyar származásúak.

 

A kezdeményezéshez több jelentős magyar cég csatlakozott, mivel felismerték, hogy az ő jövőjük szempontjából is fontos, hogy a fogyasztó el tudja dönteni, hogy az általa választott termék milyen eredetű. Szeretnénk hinni, hogy a gondolatiság, amely sok Európai Uniós tagországban sikeresen működik, azaz védik, és preferálják a saját termékeiket, az nálunk is gyökeret verhet, és ahol van reális és versenyképes magyar alternatívája egy külföldi terméknek, ott a fogyasztó egyre inkább a Magyar Termék mellett voksol a vásárlásaival.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk