193 - Slim Coffee 210 g

Slim Coffee 210 g
Kávék
193
Tradicionalis
Rendelésre...
3
1 150 Ft.
Rendelés:
db.

193 - SLIM COFFE

Élelmiszer

Különleges, valódi zöldkávé és őrölt, pörkölt kávé keverék, amely biztosítja a kávézás kellemes élményét, miközben aktív hatóanyagai révén testsúly csökkenést eredményez. Zöldkávé tartalma miatt magasabb az egészséges antioxidáns aktivitása, amely segít a szabadgyökök okozta károsodások megelőzésében. A zöld kávészemek magas klorogénsav tartalma a klinikai megfigyelések alapján alkalmas testsúly csökkentő diétákkiegészítésére. Gátolja a zsírlerakódást. Folyamatos fogyasztása - napi 1-3 csésze - nem okoz hírtelen fogyást, ám hozzájárul a tökéletes fogyáshoz.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

 

Ajánljuk mindazoknak, akik elszánják magukat a testsúly-csökkentésre, de ezt nem önsanyargató módon kívánják véghezvinni.

Összetevők: Csökkentett koffein-tartalmú termék. Nem pörkölt, őrölt valódi zöld babkávé, és őrölt, pörkölt kávé keveréke.Tartósítószert nem tartalmaz!

Elkészítési javaslat:Lefőzhető presszó és hagyományos (kotyogó) kávéfőzőben, a megszokott adagolás és eljárás szerint.

Energiatartalom: Lefőzött adagonként 58,8 kJ (14,4 kCal). Összes polifenol és flavonoid: 50-150 mg

A doboz tartalma:nettó 210 g, melyből legalább 30 adag kávéital készíthető

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk