2305 - Intenzyme DigestMax DR kapszula 60 db

Intenzyme DigestMax DR kapszula 60 db
Amino savak, Enzimek
2305
Tradicionalis
Rendelésre...
19
5 900 Ft.
Rendelés:
db.

2305 - Intenzyme DigestMax DR kapszula 60 db

Késleltetett felszívódású kapszulában, támogatott enzimatikus védelemmel!

Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémiai lebontását. Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori a rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés, gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés, székrekedés.

 

Raktárról vásárolható, vagy megrendelhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig

Mobil minden munkanapon: 06-70-240-65-05

Vezetékes telefon csak nyitvatartási időben: (06-1) 706-10-85

E-mail: info@flavin.hu

Web: www.flavin.hu

 

Ez a termék a Flavin termékkörbe tartozik. Kérésre e termékkörbe tartozó termékek házhoz szállítását vállaljuk. Amennyiben a rendelt csomag összértéke meghaladja a 15.000 Ft-ot, Magyarország területén belül ingyenes a házhoz szállítás. A 15.000 Ft alatti rendelések esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

Késleltetett felszívódású kapszulában, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!

 

Késleltetett felszívódású kapszula - DR kapszula:

A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

 

Információ a klasszikus lágyzselatin kapszuláról:

  • Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.

  • Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.

  • Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.

  • Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

Enzimek:

Az enzimek a szervezetünkben lejátszódó minden folyamatban, így az emésztésben és kulcsszerepet játszanak. Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémiai lebontását. Kutatások bizonyították, hogy a kor előrehaladtával, az emberi szervezetben az enzimtermelés fokozatosan lelassul, az enzimszint csökken, mely krónikus betegségek kialakulásához vezethet.

 

Milyen enzimeket ismerünk?

Transzportáló (szállító).

Transzformáló (a tápanyagok átalakításában közreműködő).

Metabolizáló (a tápanyagok lebontásában, felszívódásban segítő és kiválasztó).

Emésztő.

 

Test-saját enzimek szabályozzák:

  • szabadgyök lekötését és szállítását.

  • érelmeszesedés lerakódásainak (koleszterin) leépítését.

  • vér folyékonyságát (trombózis megelőzése).

  • blokkolt idegvezetékek felszabadulását.

  • sebgyógyulást és a fájdalomcsillapítást.

  • sav-bázis háztartást.

  • emésztést.

  • hormonrendszert.

  • autoimmun betegségeket (ízületi fájdalmak, sokízületi gyulladás, köszvény).

  • fertőzéses betegségek (vírusos, bakteriális) gyógyulási folyamatát.

  • elfajult sejtek (tumorok) felismerését és megsemmisítését.

 

Mindennapi étkeink:

A tejtermékek, olajak, magvak és diófélék zsírtartalma például viszonylag magas, s viszonylag magas a saját zsírjuk emésztését elősegítő lipáz koncentrációjuk.

A szénhidrátokban dús ételekben, mint például a gabonafélékben több az amiláz és kevesebb a lipáz és a proteáz.

A sovány húsokban tetemes mennyiségű proteáz van, katepszin formájában, és egy kis amiláz.

Az alacsony kalóriatartalmú gyümölcsökben és zöldségekben kevesebb a fehérjét és a keményítőt emésztő enzim, ellenben sok a növényi rostok lebontásához szükséges celluláz nevű enzim.

 

Fogyasszunk nyers, enzimekben bővelkedő élelmiszereket! A nyers ételekben megtalálható enzimek segítik az emésztést. Ahhoz, hogy a táplálékból enzimekhez jussunk nyers élelmet kell fogyasztanunk. Ennek egyik fő oka, hogy az enzimek hő tűrése általában alacsony.

 

Az ipari élelmiszerek enzimekben hiányosak!

A tartósítószerek és a tartósítási eljárások egy része, valamint a főzési hő 46°C felett tönkreteszi a táplálékainkban természetesen megtalálható enzimek nagy részét. Emiatt a szervezetünk arra kényszerül, hogy több enzimet termeljen.

 

A húsokat ritkán fogyasztjuk nyersen, jellemzően átfőzzük, túlsütjük őket és ezzel a bennük található enzimeket károsítjuk.

 

A nyers húsokban található proteázok (fehérjebontó enzimek) megfelelő körülmények között elkezdik a húsok bontását, ami egyfajta előemésztésnek tekinthető. A nyershúsokat fogyasztó ember szervezetének kevesebb enzimet kell kiválasztania, így energiát spórol meg. Ez a folyamat adja például az eszkimók jó egészségi állapotának titkát, de a modern emberre ez csekély mértékben jellemző.

 

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori tünetek:

Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.

Rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés.

Gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés.

Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.

Székrekedés.

 

Kiszerelés: 60 db késleltetett felszívódású DR kapszulában.

 

Fontos figyelmeztetés: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!

  • A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható!

  • Javasolt napi adagnál ne fogyasszon többet!

  • Gyermek elől gondosan elzárandó!

  • Ügyeljen arra, hogy a készítmény fogyasztás mellett is változatos, kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot folytasson, mert a termék fogyasztása ezeket nem helyettesíti.

 

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.

 

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk