K003 - Kezelés - Hangtál

Kezelés - Hangtál
Energia
K003
Egyedi
Rendelésre...
6 000 Ft.
Szállítás előzetes egyeztetéssel!
Rendelés:
db.

K003 - Speciális, tibeti hangtálakkal történő kezelés 1 főre

Eredeti Tibeti hangtálakkal történő hang-rezonanciás kezelés. A kezelés alatt tökéletes ellazulás, testi-lelki harmónia alakulhat ki, ami akár egy egzotikus koncertnek is megfelelhet.

A személyre, vagy csoportra harmonizált kezelések hangolása általában max. harminc percig, a kezelések, tréningek egy órán át, és a levezető optimalizálás újabb kb. harminc percig tartanak.

A csoportos terápia árait minden esetben a megrendelő igényeihez, elvárásához, és a létszámhoz hangoljuk, de minimum 15.000 Ft kiszállási díj.

 

A kezelés megbeszélhető:

1144-Budapest, Vezér u. 71/A. fsz.3

Nyitva: szerda, csütörtök 9-18-ig. (06-1) 706-10-85

Mobil: 06-70-240-65-05

Web: www.flavin.hu

E-mail 1: info@flavin.hu

E-mail 2: flavintrade@gmail.com

 

A KEZELÉSI lehetőségek kategória csupán tájékoztató jellegű. A kezelések csak előre bejelentkezés, helyszín és időpont egyeztetés alapján lehetségesek. Kérjük, minden esetben érdeklődjön az info@flavin.hu címen, vagy a 36-70-240-65-05 -ös telefonszámon.

 

TIBETI HANGTÁL MEDITÁCIÓ

Egy kiváló lehetőségre, élményre szeretném felhívni a figyelmet, melyet megfelelő szervezés esetén, elérhető áron, az ország bármely részén igénybe vehet, és akár segíthet is. Ez nem termékbemutató, hanem egy kellemes, meditációs előadás, és a szervezésében való részvétel lehetősége.

Az alkalmazott hangtálak egy tibeti gyógyászatban elkötelezett társaság tulajdonát képezik. Szándék, hogy minél több emberhez juttassunk el olyan élményt, ami önmagában is gyógyítási lehetőséget nyújthat, de segíthet más kezeléseket is, illetve személyre-szabottan, megfelelően kiválasztott termékek felszívódását is segítheti. Segítség a lelki egyensúly megszerzésében, megtartásában, visszaszerzésében, és ezzel segít a fizikai test egészségének egyensúlyában is.

Hangsúlyozzuk, hogy NEM TERMÉKBEMUTATÓ-t tartunk! És nem szándék térítést kérni az előadásokért, ám mivel az utazás, szállítás, esetleges szállás költségekkel jár, nagyon fontos a jó szervezettség, a megfelelő hallgatóság! Ezért örömmel segítjük az Ön, mint hozzánk tartozó Törzsvásárló, a forgalmának és vásárlói körének gyarapodását.

Tapasztalhatjuk, hogy az embereknek egyre kevesebb az egészségük, és ezzel arányban a magukra költhető pénzük is. Ráadásul erre a kevésre is sok, legalább is nem beteg-orientált cég veti ki a hálóját, ezzel elvonva a lehetőségeket a valóban hasznos dolgoktól.

Hogy az előadások anyagilag mégse legyenek veszteségesek, az előadásba kódolt információkkal az Ön saját vásárlása is kevesebbe kerülhet, és akár még egyéb bevételhez is juthat. Belépési díj, és befektetés nélkül.

Amit kérünk:

Országrésztől (távolság) függően megfelelő létszámot fogadni képes (15-50 fő) térítés-mentes, kulturált helység biztosítása legalább 3-5 óra időtartamra, toalett használattal. Pl. Nagyobb családi ház, könyvtár, iskola, óvoda, kultúrház… Bár zárt helyen hatásosabb, de időjárástól függően számításba jöhet szabadtéren történő előadás is.

Amit adni tudunk:

  • Egy maradandó, kellemes spirituális, és zenei élmény,

  • A baráti kapcsolatok megerősítése, ilyenek kiépítésének lehetősége,

  • Fizikai, és spirituális csakráink megtisztítása,

  • Sejtjeink működésének harmonizálása, de legalább ennek elindítása,

  • A bevitt, elfogyasztandó ételek, italok, gyógyszerek magasabb szintű hasznosítása,

  • Kérdések alapján, hasznos gondolatok átadása kinek-kinek a saját problémái megoldására.

Az ön kosara üres!
Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk